; "Bugün Olmadı diye sızlandığın duaya, gün gelir olmadı diye şükredersin! "Kizlar merhaba;ben yeni uyeyim.bir coklariniza gore son derece onemsiz olabilir ama ben yasadiklarimi paylasmaya ihtiyac duydum.benzer seyleri tecrube edenleriniz varsa ne olur bana bir yon gosterin. Ben 2 yil birisiyle ciktim.ailemi tanidi,ailesini tanidim.herseyin guzel oldugunu,evlenecegim insani buldugumu dusunmustum,bir gun facete ortak arkadaslarimiz araciligiyla tanistigimiz bir kizin erkek arkadasimin her paylasimini begenmesi dikkatimi cekti,kiz bana gore daha cirkin oldugu icin ve daha da onemlisi erkek arkadasima guvendigim icin pek uzerinde durmadim,kendi icumde yasadim.birlikte oldugumuz birgun erkek arkadasim telini bana birakip lavobaya gitti,o sirada mesaj geldi telefonuna,telefonun ekraninda yazan mesaj ve kimden geldigi gorunuyordu ve tabiki bu kiz mesaj atmisti,baktim normal bir mesaj ama sanki daha onceki bir muhabbetin devami gibiydi,havuzdan ciktim simdi,hava cok sicak,kuzenimle birseyler yiyecegiz diye.erkek arkadasim gelince soyledim mesaji gordugumu,uzerinde durmadi ama ben sorgulamaya basladim.bana soyledigi ben onu arkadas olarak goruyorum,sen de taniyorsun,mesajlarini yanlis anlamadim ama dikkat ederim dedi.onun bu tavri beni sakinlestirdi ama bir iki gun sonra yine kiz yanimdayken aradi,erkek arkadasim acmadi.tartistik,goruatugunuzde ona sor,bende birsey yok,bu kadar kiskanc olursan nasil evlenicez vs.dedi.herneyse aradan biraz zaman gecti,ben kiz asiliyo saniyorum hala,birgun yine buluscakmiyiz siye aradim,sinavim var dedi bende ustelemedim arkadaslarimla ciktim,gittigim mekanda bu ikisi karsilikli oturmus yanlarinda bir kiz daha var,guluyorlar.cok sinirlendim ve masaya gittim,beni gorunce erkek arkadasim son derece soguk ve yabanci davrandi,bende biraz da hislerimle kiza dedim ki x le iki yildir beraberiz,son zamanlarda sik gorustugunuzu dusunuyorum,bugun bana sinavim var demisti ama seninle bulustugunu goruyorum,o inkar ediyor lutfen sen soyler misin aranizda bir beraberlik var mi dedim.kiz ona bakti bu sizin meseleniz ,aciklamayi x yapsin dedi.ve erkek arkadasim bana neden hala anlamiyorsun,neden pesimi birakmiyorsun,bitti bu iliski,hayatini yasa bana da karisma dedi.o gunu hic unutamiyorum.neredeyse bir yil agladim.zaman gecti onlar hala sevgili,ben sanki bir deli gibi muamele gorup bu kadar yanlis bir tavirla terkedildim.bu hikayem ama sorunum bundan sonrasinda basliyor,ben neredeyse iki gunde bir onlari elele goruyorum,duyuyorum ki evlilik planliyorlarmis,hep onlari gulerken ve mutlu goruyorum.benim yasamima hala birbaskasi girmedi,onlarin beni yalniz ve uzgun gormelerine artik dayanamiyorum.son donemlerde ailevi sorublar da yasiyorum.ben giderek ve giderek bu kadar mutauzlasirken onlarin bu kadar mutlu olmasi revami?kimseye kotulugum olmadi,gucne gidecek biliyorum ama allaha inancimi kaybediyorum.arkadaslarimiz bu durumu bildikleri halde hala onunla gorusmeye devam ediyorlar,cok kirildim hepsine bende hicbiriyle gorusmuyorum.bu duzenu tersine doner mi?bir bucuk yil oldu,durum hep ayni,sehri terketmem mumkun olsa yapicam ama mumkun degil,ucumuzde ayni sehirdeyiz.gittigim mekanlari degistirdim yine de nasil oluyorsa hep karsilasiyorum.cildiricam.ne yapayim ne olur soyleyin.nasil bir kader bu,ben onlari her gordugumde o gunu yasiyorum.aglamaktan icim cikti artik,gercekten dayanamiyorum.
Sakin üzülme ,gercekten anliyorum seni cünkü ates düstügü yeri yakiyor.Ama iyi ki önceden yapti da böyle bir seyi kurtuldun.
Bu hayatta ögrendigim tek sey ilahi adaletin oldugu,peygamberimizin hadisi var
Canı Yanan Sabretsin..Can Yakanda Yanacağı Günü Beklesin..
Biraz sabret ,senin üzüldügünden daha beter üzülecekler ve senin önüne cikacak ,hemde hic umursamadigin ,.icinin sogudugu dönemde.Sakin unutma bu dedigimi.Beddua etme ,ayrilsinlarda deme,ama cuma saati özellikle Allahim sana havale ediyorum,sen görüyorsun de.
O kadar eminim ki ,sadece bekle.Ama artik aglama, unutmaya calis ki,senin karsina daha iyileri cikabilsin.
Canim sana aynen katiliyorum. Düşündüklerini ben daha uzun süredir düşünüyorum. Annem sürekli sey diyor. Simdi onlar mutlu sen mutsuzsun devranin donmeyecegini nerden biliosun. Surekli ahi tutanlari arastiriyorum okuyorum nette. Bilmiorum walla. Ahimin ciktigini gorursem ilk burda paylasicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?