eski sevgilim ve yasadiklarim

ciciletto

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2013
35
0
6
Ankara
Kizlar merhaba;ben yeni uyeyim.bir coklariniza gore son derece onemsiz olabilir ama ben yasadiklarimi paylasmaya ihtiyac duydum.benzer seyleri tecrube edenleriniz varsa ne olur bana bir yon gosterin. Ben 2 yil birisiyle ciktim.ailemi tanidi,ailesini tanidim.herseyin guzel oldugunu,evlenecegim insani buldugumu dusunmustum,bir gun facete ortak arkadaslarimiz araciligiyla tanistigimiz bir kizin erkek arkadasimin her paylasimini begenmesi dikkatimi cekti,kiz bana gore daha cirkin oldugu icin ve daha da onemlisi erkek arkadasima guvendigim icin pek uzerinde durmadim,kendi icumde yasadim.birlikte oldugumuz birgun erkek arkadasim telini bana birakip lavobaya gitti,o sirada mesaj geldi telefonuna,telefonun ekraninda yazan mesaj ve kimden geldigi gorunuyordu ve tabiki bu kiz mesaj atmisti,baktim normal bir mesaj ama sanki daha onceki bir muhabbetin devami gibiydi,havuzdan ciktim simdi,hava cok sicak,kuzenimle birseyler yiyecegiz diye.erkek arkadasim gelince soyledim mesaji gordugumu,uzerinde durmadi ama ben sorgulamaya basladim.bana soyledigi ben onu arkadas olarak goruyorum,sen de taniyorsun,mesajlarini yanlis anlamadim ama dikkat ederim dedi.onun bu tavri beni sakinlestirdi ama bir iki gun sonra yine kiz yanimdayken aradi,erkek arkadasim acmadi.tartistik,goruatugunuzde ona sor,bende birsey yok,bu kadar kiskanc olursan nasil evlenicez vs.dedi.herneyse aradan biraz zaman gecti,ben kiz asiliyo saniyorum hala,birgun yine buluscakmiyiz siye aradim,sinavim var dedi bende ustelemedim arkadaslarimla ciktim,gittigim mekanda bu ikisi karsilikli oturmus yanlarinda bir kiz daha var,guluyorlar.cok sinirlendim ve masaya gittim,beni gorunce erkek arkadasim son derece soguk ve yabanci davrandi,bende biraz da hislerimle kiza dedim ki x le iki yildir beraberiz,son zamanlarda sik gorustugunuzu dusunuyorum,bugun bana sinavim var demisti ama seninle bulustugunu goruyorum,o inkar ediyor lutfen sen soyler misin aranizda bir beraberlik var mi dedim.kiz ona bakti bu sizin meseleniz ,aciklamayi x yapsin dedi.ve erkek arkadasim bana neden hala anlamiyorsun,neden pesimi birakmiyorsun,bitti bu iliski,hayatini yasa bana da karisma dedi.o gunu hic unutamiyorum.neredeyse bir yil agladim.zaman gecti onlar hala sevgili,ben sanki bir deli gibi muamele gorup bu kadar yanlis bir tavirla terkedildim.bu hikayem ama sorunum bundan sonrasinda basliyor,ben neredeyse iki gunde bir onlari elele goruyorum,duyuyorum ki evlilik planliyorlarmis,hep onlari gulerken ve mutlu goruyorum.benim yasamima hala birbaskasi girmedi,onlarin beni yalniz ve uzgun gormelerine artik dayanamiyorum.son donemlerde ailevi sorublar da yasiyorum.ben giderek ve giderek bu kadar mutauzlasirken onlarin bu kadar mutlu olmasi revami?kimseye kotulugum olmadi,gucne gidecek biliyorum ama allaha inancimi kaybediyorum.arkadaslarimiz bu durumu bildikleri halde hala onunla gorusmeye devam ediyorlar,cok kirildim hepsine bende hicbiriyle gorusmuyorum.bu duzenu tersine doner mi?bir bucuk yil oldu,durum hep ayni,sehri terketmem mumkun olsa yapicam ama mumkun degil,ucumuzde ayni sehirdeyiz.gittigim mekanlari degistirdim yine de nasil oluyorsa hep karsilasiyorum.cildiricam.ne yapayim ne olur soyleyin.nasil bir kader bu,ben onlari her gordugumde o gunu yasiyorum.aglamaktan icim cikti artik,gercekten dayanamiyorum.

artık silkin ve kendine gel bence bitmiş gitmiş artık onların seni bu şekilde gördükçe daha mutlu oluyorlardır emin ol güçlü dur onların karşısında ayrıca nie gelip gittiğin yerleri falan değiştireceksin ki normal hayatına devam etmelisin en azından onlara karşı öle olmalısın
kusura bakma ama erkek arkadaşında çok karaktersizmiş

vay terbiyesiz adama bak ya, karakter yoksunu.
bence ne düşün biliyor musun, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
eşinin böyle şahsiyetsiz olmasını ister miydin?

şimdi sana böyle yapmış yarın da o kıza yapacak.
o kız da bu adamın bu huylarını bile bile kabul etmiş ya onu ne mide varmış.
iyi ki kurtulmuşsun bu kişiden.
hiç kaçma, onlar senden kaçsın.

Sen de en kısa sürede mutluluğu yakalarsın inşallah.

yaşamış olduğunuz durum çok üzücüymüş bence siz onları umursamayın hayırlısı böleymiş diye düşünün
karşınıza mutlaka biri çıkacaktır onları unutmaya çalışın onların yaptıklarına gelince allaha havale edin

Canim sana aynen katiliyorum. Düşündüklerini ben daha uzun süredir düşünüyorum. Annem sürekli sey diyor. Simdi onlar mutlu sen mutsuzsun devranin donmeyecegini nerden biliosun. Surekli ahi tutanlari arastiriyorum okuyorum nette. Bilmiorum walla. Ahimin ciktigini gorursem ilk burda paylasicam

yaşadığınız şey üzücü oldukça. ayrılmanız da saygısız bir hareketle gerçekleşmiş. ama şimdi söyleyeceklerimi beğenmeyebilirsiniz:

hiçbir şeyi aşk kılıfıyla örtmekten haz etmem, aldatmayı da, yapılan yanlışları da. aynı şekilde göstermiş olduğunuz güçsüzlüğü ve salıvermişliği de bu kılıfla örtemiyorum. kötü de olsa zor da olsa bir şeyler yaşanmış. zor yoldan olsun kolay yoldan olsun o başkasını seçmiş. sizin ahınızı alarak seçmiş. sizi aldatmış evet, belki de aldatmıyordu ama ufak ufak görüşmeler başlamıştı. "x anlatsın sana" gibi bir cümle kurmaz çünkü ilişkisi olan bir kız. o rahatlığın da bir sebebi olmalı.

neyse, demeye çalıştığım herkesin ne olursa olsun mutlu olmaya hakkı var. ben mutsuzken reva mı bu diyorsunuz ya, evet reva. isteyen istediğiyle mutlu olur. kimsenin kimsenin mutluluğu mutsuzluğuyla bir bağı yok. üzerinden geçen vakit geçmiş. siz kendinize acımaktan başka bir şey yapmamışsınız. mutlu değilseniz şu an bu erkek arkadaşınızın değil sizin suçunuz. herkes kendi acısından ve mutluluğundan kendisi sorumludur. siz de kendinize biraz sarılıp bu konuyu aşmaya çalışsaydınız, beddualar etmek yerine, onları takip etmek, onları incelemek yerine önünüze baksaydınız bugün sizin de mutlu günleriniz olabilirdi. ama geçmişe sarılmaktan başka, ağlamaktan başka, niye demekten başka bir şey yapmayarak kısacık hayatı boş boş geçirmeyi tercih ediyorsunuz. niye? niyesi yok. niyesi sizi kurtarmaz. mutlu ama o? olsun? sizi mutsuzluğu da kurtarmaz. mutsuz olsa da şu an hayatındaki insan için ağlayacak, sizin için mutsuz olmayacak. bırakın milletin gülüşünü, sevincini, aşkını. dün bana yaptı yarın da ona yapar diye de kötülüklerini bekleyerek beslemeyin kendinizi. size öyle yaptı diye ona yapacak diye bir kural yok. kendinizi size döner diye de umutlarla zehirlemeyin. kabul edin ve kalkın ayağa artık. hayatta neler geliyor başa, her acıya 1-2 sene ağlama süresi ayıracak kadar uzun değil bu hayat. hele bir insanı düşünerek üzülecek kadar boş da değil.

kusura bakmayın ben sizi pışpışlamaya gelmemiştim. gerçeklerle yüzleşmeniz gerekiyor.

O yaşadıklarının benzerini yaşadım benimleyken facesinde baska kızla gördüm ve tepki gösterdiğimde uzak dur nişanlanıyorum filan dedi neye uğradığımı şaşırdım. 1 seneden fazla oldu bu yaşadığım çok zoruma gitti hele bana yaptığı muamele. Evlilik arefesinde o acım dindi mi evet telkinlerle başka işlerle uğraşarak filan. O çok mutlu görünüyor niye diyorum sonra aklıma hayatın binbir türlü acımasız hali geliyor ve elbette o acıların ağından birine yakalanacaktır hayır beddua amacıyla değil normal hayatın getirisi bu. Üzülme kendi hayatını düzene sok yeni şeyler yap.. Başka ilişkilere arkadaşlıklara açık ol. Birşeyler yap yani ama nispet olsun diye değil kendin için.

Kendi hayatına dönüp yeni bir sayfa açarak onları silmen gerek ilk başta hala onlarla üzülüp onlarla seviniyor gibisin onların mutluluğu veya üzüntüleri seni ne üzmeli ne sevindirmeli tamamen kayıtsız olman gerek yoksa mutlu olamazsın kendine yeni bir hayat ve yeni mutluluklar için şans tanımalısın arkadaşım başka yolu yok

Herkes ettiğini bulur, böyle bir adam için üzülmeye bile değmez. Öfke ve kin duymak sadece size zarar verir arkadaşım. Her şey göründüğü gibi de değildir, dışarıdan mutlu görünmeleri kusursuz bir hayatları olduğu anlamına gelmez. Siz kendinize bakın, ondan kısa sürede kurtulduğunuz için çok şanslısınız. Aldatmanın aldatılan kişiyle ilgisi yoktur, sadece aldatan insanın kişiliksizliği ile ilgisi vardır. Onları kafandan çıkardığın zaman huzur, mutluluk ve aşk karşınıza çıkacak

bu kadar basit bir insan için Allah'a inancını niye sorguluyon anlamdım. bence yat kalk dua etdaha sıkı sarıl sen O'na. seni böyle birinden kurtarmış.

2 yıldır çıktığın adamı nasıl tanıyamamışsın, muhakkak bir yerlerde açık vererek karakterini belli ederdi yoksa aşk gözlerini kör mü etti bilemiyorum. Yaptığı çok çirkin birşey belki de seninle oturup adam gibi konuşsa, ayrılsanız bu kadar etkilemeyecekti seni gerçi yaptığı harekete bakılırsa bu da beklenmez de.
Ona nispet olsun diye değil de; seni sevecek, üzmeyecek, bırakmayacak birisini bulmak için radarların açık olsun.

E eski sevgilin sana bırak peşimi filan dediğinde sen bir şey söylemedin mi? :26: ben olsam ikisini de dağıtırdım orada.Ne demek!
Çok kötü duruma düşürmüş seni.Hissettiklerin korkunç olmalı gerçekten.
Sen de kendi yoluna bak artık.

; "Bugün Olmadı diye sızlandığın duaya, gün gelir olmadı diye şükredersin! "

sen bir erkek için ALLAHa inancını kaybediyorsun ne verdı sana peki aldatarak terketmekten başka acıan başka ne verdı sana kı onun için sana elini parmaklarını kalbını beynını gözlerını kendi ruhundan kattığı ruhu veren rabbini mi sucluyosun neden bu acıyı bana reva gördü dıye bi ilişkide kımse %100 suclu olmaz kı o senı terkettıyse başkasını sectıyse demekkı bişeyler bitti adamda veya zaten hiç yoktu.... yarın sana soracak bı erkek için mi beni terkettin diye sen o zaman ne diyceksinn bı yıl çok uzun bı zman değil bı bakarsın sana muhtesem bı hayat verır onlara kederler verır o zmaanda onların mutsuzluğuna ohhh mu dıyeceksın emınımkı onlar senın adını bıle ağızlarına almıordur ama sen onları dünyanın merkezine koymussun

ooff oofff yaa canım bırak bi defolsun gitsinnn sen bu adama ve yaptıklarına ne üzülüyorsun??hayret bişeeyy!!! ya olabilir seversin severken kazık da yersin ayrılırsın da aldatılırsında aptal yerinede konursun anlıycağın herşey olabilir!ama gurursuz olmak,hala ağlamak helede seni sevmeyen değer vermemiş birinee!yaptıklarına!bence çok manasız!eğer azıcık kendini seviyor ve değerli görüyorsan bi defolsun gitsinler de!haa aynı yerde mi görüyosun karşına mı çıkıyorlar yaaa bırak çıksınlar!onlara inat orda kal!asıl utanması gereken kişiler onlar!
bi de şunu söylemek istiyorum,yaa sen bu şahısla evlenseydin ve evlendikten sonra bunu yaşasydın??bak demekki bu adam iğrenç bi mahlukatmış ki sen daha nişan söz evlilik cart curt olmadan bunu yaşadın!bak burda bi sürü bayan var ki eşi tarafından aldatılmış veya başka şeyler yaşamış!hepimizin başına kötü olaylar gelebilir ama bunun sonunda ağlamak üzülmek bi yerde durur!arkadaşım bu dünyada senden daha önemli bişey daha yok!bırak günlerini gün etsinler,o adam o kıza da aynını yapacatır!eden bulur!
son olarak Mevlana der ki:
bişeyler olmuyorsa,ya olmaması gerektiği içindir yada daha iyi şeyler olacağı içindir!!

inan bana bu karaltersiz insan için Allah' a olan saygını ve sevgini kaybetmene değmez!Rabbim yapacağını bilir!
Allah sopası yoktur unutma :)

Son düzenleme:
Canim okurken resmen cildirdim nasil karaktersiz bir insanmis o yaa. Ayrica o kizda da baya bi mide varmis bu nasil bir rahatlik ya sen birinin sevgilisini nasil alirsin elinden rahat rahat. Senin icin sevgilisini birakan adam yarin bir gun evlendiginde bir baska kadin icin de seni birakmaz mi?
Birak canim valla bence sukret sen. Allah'a sukret sana gercek.yuzunu gosterdigi icin. Evlendiginde aynisini yapsaydi daha beter yikilirdin.

Asla uzulme asla. Kesinlikle degmez. Asla da mutlu olamayacaklar bundan eminim. Ya bu sekilde birinin hayalini umudunu kalbini kirarak yapilan evlilikten hayir gelir mi

Sakin üzülme ,gercekten anliyorum seni cünkü ates düstügü yeri yakiyor.Ama iyi ki önceden yapti da böyle bir seyi kurtuldun.

Bu hayatta ögrendigim tek sey ilahi adaletin oldugu,peygamberimizin hadisi var

Canı Yanan Sabretsin..Can Yakanda Yanacağı Günü Beklesin..
Biraz sabret ,senin üzüldügünden daha beter üzülecekler ve senin önüne cikacak ,hemde hic umursamadigin ,.icinin sogudugu dönemde.Sakin unutma bu dedigimi.Beddua etme ,ayrilsinlarda deme,ama cuma saati özellikle Allahim sana havale ediyorum,sen görüyorsun de.
O kadar eminim ki ,sadece bekle.Ama artik aglama, unutmaya calis ki,senin karsina daha iyileri cikabilsin.

ağzına sağlık valla ne güzel yazmışsınn aynen sana katılıyorum..canı yanan elbet görecek canını yakanın yandığını!!

Eger ahi tutanlari arastiriyorsan sana kaynak olayim.

Bunun üzerine tez bile yazabilirim.Eger seni üzdülerse ve hakliysan,iki secenegin var.Ya basina gelen olayi anlatmayacaksin ya da herkese anlatip,kötüleyip rahatlayacaksin.

Eger cok dillendirmez ,özellikle cuma saati, dua edersen ,(ve Peygamberimiz diyor, iki salavat arasi yapilan dua reddolunmaz.) Birazda acele etmeyip sabredersen ,tadindan yenmeyecek sekilde istedigine ulasirsin.Ama öyle kötü ,ölsün,ayrilsin demeyecek, En güzeli Allah a havale edeceksin.Slk slk dersen ,sabret göreceksin.

bence şükret ki bu adamla faln evlenmedin şükret ki gerçek yüzünü evlenmeden gördün... şimdi topla kendini ve onlara güçlü görün onlar seni üzgün görünce mutlu oluyorlardır onları mutlu etme

Körler sağırlar birbirini ağırlar demişler.

Neden üzülüyorsun ki? Sen o çocuğa fazla gelmişsin ki, kendisi gibi birini bulmuş. Biri; seninle birlikteyken bir başkasıyla görüşen insan.. Diğeri; sevgilisi olan bir insanla flört etmeye kalkan bir insan.

Onlar aynı tezgahın malı. Tencere kapak misali bulmuşlar birbirlerini. Böyle insanlar için üzüldüğüne bile değmez. Evet sen haketmedin, ama onlar bunu idrak edebilecek kapasitede insanlar değil bu yüzden üzme kendini.

Sen de dengini bul, ve çok mutlu ol. Onlar da kendi çaplarında takılsınlar boşver

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…