yaşadığınız şey üzücü oldukça. ayrılmanız da saygısız bir hareketle gerçekleşmiş. ama şimdi söyleyeceklerimi beğenmeyebilirsiniz:
hiçbir şeyi aşk kılıfıyla örtmekten haz etmem, aldatmayı da, yapılan yanlışları da. aynı şekilde göstermiş olduğunuz güçsüzlüğü ve salıvermişliği de bu kılıfla örtemiyorum. kötü de olsa zor da olsa bir şeyler yaşanmış. zor yoldan olsun kolay yoldan olsun o başkasını seçmiş. sizin ahınızı alarak seçmiş. sizi aldatmış evet, belki de aldatmıyordu ama ufak ufak görüşmeler başlamıştı. "x anlatsın sana" gibi bir cümle kurmaz çünkü ilişkisi olan bir kız. o rahatlığın da bir sebebi olmalı.
neyse, demeye çalıştığım herkesin ne olursa olsun mutlu olmaya hakkı var. ben mutsuzken reva mı bu diyorsunuz ya, evet reva. isteyen istediğiyle mutlu olur. kimsenin kimsenin mutluluğu mutsuzluğuyla bir bağı yok. üzerinden geçen vakit geçmiş. siz kendinize acımaktan başka bir şey yapmamışsınız. mutlu değilseniz şu an bu erkek arkadaşınızın değil sizin suçunuz. herkes kendi acısından ve mutluluğundan kendisi sorumludur. siz de kendinize biraz sarılıp bu konuyu aşmaya çalışsaydınız, beddualar etmek yerine, onları takip etmek, onları incelemek yerine önünüze baksaydınız bugün sizin de mutlu günleriniz olabilirdi. ama geçmişe sarılmaktan başka, ağlamaktan başka, niye demekten başka bir şey yapmayarak kısacık hayatı boş boş geçirmeyi tercih ediyorsunuz. niye? niyesi yok. niyesi sizi kurtarmaz. mutlu ama o? olsun? sizi mutsuzluğu da kurtarmaz. mutsuz olsa da şu an hayatındaki insan için ağlayacak, sizin için mutsuz olmayacak. bırakın milletin gülüşünü, sevincini, aşkını. dün bana yaptı yarın da ona yapar diye de kötülüklerini bekleyerek beslemeyin kendinizi. size öyle yaptı diye ona yapacak diye bir kural yok. kendinizi size döner diye de umutlarla zehirlemeyin. kabul edin ve kalkın ayağa artık. hayatta neler geliyor başa, her acıya 1-2 sene ağlama süresi ayıracak kadar uzun değil bu hayat. hele bir insanı düşünerek üzülecek kadar boş da değil.
kusura bakmayın ben sizi pışpışlamaya gelmemiştim. gerçeklerle yüzleşmeniz gerekiyor.
Nasil? Dedim ona,yuzume baka baka bana bunlari soylersin,daha ucgun once sen soylemedin mi,x le karsilasinca kendin sorarsin diye,kiskancsin nasil evlenicez diye?bunlar senin ayrilik cumlelerin di,ben mi anlayamadim aceba dedim ve gittim.E eski sevgilin sana bırak peşimi filan dediğinde sen bir şey söylemedin mi? :26: ben olsam ikisini de dağıtırdım orada.Ne demek!
Çok kötü duruma düşürmüş seni.Hissettiklerin korkunç olmalı gerçekten.
Sen de kendi yoluna bak artık.
Kizlar merhaba;QUOTE]
oo benimki beni başka bir şehirde bitti deyip oyle ortada bırakıp gitti. sonra ben de başka bir kız gibi olup onunla face de sohbet ettim. devamlı tanışmak istiyor. bana söylediklerini ona da söylüyor filan. bir iki ay böyle devam etti. noldu biliyor musun tiksindim. sevgim kalmadı. belki face de egomu tatmin ettim bilmiyorum ama inan aklıma gelmiyor. oysaki ayrıldığı hafta tel açıp nerdeyse yalvarmıştım ona. hani 3-5 ay desen anlayacağım ama 1 yıl çok fazla. doktora git depresan kullan kendini bir şeylere ver. onları görünce görmemezlikten gel yada gülümse geç. kız benden çirkin diyorsun ama demekki albenisi var yada parası var ne bilelim erkekler çok değişti artık. SEN KENDİNE DEĞER VERMEZSEN KİMSE SANA DEĞER VERMİYOR. çok kilişe bir laf ama ben geç de olsa anladım. yaşın geçmeden kendine göre düzgün birini bul. mutlu ol.
ben bu durumları hiç anlamıyorum, kız sevgilisi olduğu biriyle nasıl sonu olan bir ilişki bekler, kız senden daha çirkinmiş erkek arkadaşın ne bulmuş olabilir onda, ayrıca sen masalarına gitmişsin kız gördü seni biliyo ve bile bile nasıl devam ediyor, ben çok mu geri kafalıyım ya da çok mu ince düşünüyorum ne doğru ne yanlış bize yanlış mı öğretmişler çözemedim bu işi gitti
Senin de bildigin gibi bizim iki yillik iliskimiz var dedim.asli boyle canimBenim anlamadığım şey,sen neden gidip de bizim iki yıldır ilişkimiz var diyorsun o kıza,sence vermen gereken tepki bu mu..neden kanıtlama gereği duydun ki ilişkinizi..sanki öncesinde erkek arkadaşının soğuk davranışları ilişkinizi bittiği yönünde söylemleri olmuş gibi ..ama yinede yaptığı karaktersizlik hiç kimse bunu haketmez kurtulmuşsun kalitesizden
Güzel ve çekicimisin bilmiyorum ama TAM İNTİKAM zamanı!
Abisi veya kuzeni kankası canı ciğeri mutlaka allem ederim kallem ederim kendime bağlarım onu senaryoyu kendine çevirmek istiyorsan ezik salak kız halinden kurtul çingeneliği bırak GÜÇLÜ AZİMLİ İSTİKRARLI OL! çalışıyormusun okuyormusun bilemem Lisedesin belki :S ama dediğim gibi GÜÇLÜ gözük. İNTİKAM AL! Kafanı çalıştır biraz. Bu kadar saftrik olursan yeni tanışacağın adamıda elinden alırlar!!!
Abisi veya kuzeni kankası canı ciğeri mutlaka allem ederim kallem ederim kendime bağlarım onu senaryoyu kendine çevirmek istiyorsan ezik salak kız halinden kurtul çingeneliği bırak GÜÇLÜ AZİMLİ İSTİKRARLI OL! çalışıyormusun okuyormusun bilemem Lisedesin belki :S ama dediğim gibi GÜÇLÜ gözük. İNTİKAM AL! Kafanı çalıştır biraz. Bu kadar saftrik olursan yeni tanışacağın adamıda elinden alırlar!!!
öncelikle geçmiş olsun
neler hissettiğini az çok anlayabiliyorum
asıl nispet durumu sende
onlar zaten bir gazla bir araya gelmişler, artık ilişki rutine oturmuş durumda
ama senin önünde daha potansiyel aşklar var
yeni heyecanlar cici cici mutluluklar
sen her gün güzel
her gün neşeli olacaksın
küçük flörtler, kaçamaklar yapacaksın
o kız seni kıskanacak
senin çevrende fırfır erkekler dönerken o tek erkeğe bağımlı diye
bir gün Allah gönlüne uyacağı da karşına çıkarır illa ki
o zaten kısmet işi
ama bu sürecin keyfini çıkar
sevgili işi gıcık iş
tamam eyvallah güven şu bu güzel işler de
tek erkeğe bağımlılık da kabul edelim çok tatlı bişe değil ya
yaşa hayatını canım
avantajlı durumdaki sensin
bunu sakın unutma
unutursan aç benim yorumu oku canın sıkıldığında :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?