eski sevgilim ve yasadiklarim

Hayatta her şey ve tüm insanlar sen oraya koyduğun için oradadır, onlarla ne yapmak istediğin sana kalmıştır, sınavın özü budur.

İlahi adalet tecelli eder, ah etmek iyi bir şey değildir

İnancını kaybedeceğin yerde, şükretmelisin ki kurtarmış seni Rabbim. Ayağa kendi başına kalkmak zorundasın, şu an da hayatında biri olmadığı için bu ruh halin. Onları izlemekten vazgeç, hayatına dön. Kendine acımakla bir yere ulaşamazsın

Valla yaşadığınız çok kötü ama bu o insanların iğrenç kişilikleri ve birbirlerini bulmuşlar işte. aradan bu kadar zaman geçmiş o olaya saplanıp kalmak yerine sizde yeni ilişkilere fırsat verin.

canım bu ne karamsarlık böyle.. silkelen kendine gel biraz. üç kuruşluk insanlar için kendini üzmeye değer mi ?? sen dua ette allah karşına çıkarmış onları, ne mal olduklarını görmüşsün. öyle bir şerefsizle o kız mutlu olacak mı sanıyosun, sana yaptığını o kıza da yapacak. mutlu ol mutlu:)

ben bu durumları hiç anlamıyorum, kız sevgilisi olduğu biriyle nasıl sonu olan bir ilişki bekler, kız senden daha çirkinmiş erkek arkadaşın ne bulmuş olabilir onda, ayrıca sen masalarına gitmişsin kız gördü seni biliyo ve bile bile nasıl devam ediyor, ben çok mu geri kafalıyım ya da çok mu ince düşünüyorum ne doğru ne yanlış bize yanlış mı öğretmişler çözemedim bu işi gitti

Son düzenleme:

Yok canim,kusura bakmadim.ama ben hayati birakmadim.uzulup agliyorum,cok icime oturuyor ama bireysel hayatim icin hala mucadele ediyorum.insan beklemedigi bir anda bir olumsuzluk yasadiginda bunun travmatik etkileri oluyor,bazen cagristirici durumlar o travma aninna gidise neden oluyor.ben dort dortluk bir insan degilim.huznum,acilarim mutlaka olacak,agliycam,kendimi aciz de hissedicem guclu de.ben ne onun nekizin karsisina gecip,tek soz soykemedim hic bir zaman.tek bir arkadasima konuyu acmadim.bitti dedim gectim.ama herne varsa icimde yasadim.burada da banaben aciz hissettiren yanlarimi,duygularimi paylastim hepsi bu.

Nasil? Dedim ona,yuzume baka baka bana bunlari soylersin,daha ucgun once sen soylemedin mi,x le karsilasinca kendin sorarsin diye,kiskancsin nasil evlenicez diye?bunlar senin ayrilik cumlelerin di,ben mi anlayamadim aceba dedim ve gittim.

Benim anlamadığım şey,sen neden gidip de bizim iki yıldır ilişkimiz var diyorsun o kıza,sence vermen gereken tepki bu mu..neden kanıtlama gereği duydun ki ilişkinizi..sanki öncesinde erkek arkadaşının soğuk davranışları ilişkinizi bittiği yönünde söylemleri olmuş gibi ..ama yinede yaptığı karaktersizlik hiç kimse bunu haketmez kurtulmuşsun kalitesizden

Yok canim.cok sorguladim ben,sevmislerki butun bunlari goze almislar dedim.bana hayirli degilmis bu insan,belki onlara hayirlidir dedim.konusunu hicbir arkadasima acmadim,olur boyle,herkes yasiyor dedim,okuluma odaklandim,varsin iliskim olmasin ben kendi basima allahin izniyle ayakta dururum dedim,konuyu acmaya calisanlar hic mi uzulmuyorsun diye cok didikledi yok dedim.allah acik etsin yollarini,birgun anlarlar tavirlarindaki yanlisi henuz o olgunluga erismemislerdir dedim ama oyle bir an geliyor ki.sen guclu durmaya,uzak durmaya calistikca karsina cikiyor,ne takip ettim,ne hayatimdan vazgectim.yalnizken agliyorum evet,utaniyorum o gun olanlar aklima geldikce,taniyanlar yuzume baktikca... Kimseyi yargilamiyorum,kimseye ah etmiyorum sadece rabbime soruyorum neden diye,ne olur gosterme diyorum.uzak olsunlar,mutlu olsunlar ama ben gormeyeyim diyorum.tek istegim bu duamin kabulu ama ne zaman dua etsem boyle goruyorum onlari,tek icime oturan bu.yoksa ben onlara takilip kalmiyorum.

öncelikle geçmiş olsun

neler hissettiğini az çok anlayabiliyorum

asıl nispet durumu sende
onlar zaten bir gazla bir araya gelmişler, artık ilişki rutine oturmuş durumda
ama senin önünde daha potansiyel aşklar var
yeni heyecanlar cici cici mutluluklar

sen her gün güzel
her gün neşeli olacaksın
küçük flörtler, kaçamaklar yapacaksın
o kız seni kıskanacak
senin çevrende fırfır erkekler dönerken o tek erkeğe bağımlı diye

bir gün Allah gönlüne uyacağı da karşına çıkarır illa ki
o zaten kısmet işi

ama bu sürecin keyfini çıkar

sevgili işi gıcık iş
tamam eyvallah güven şu bu güzel işler de
tek erkeğe bağımlılık da kabul edelim çok tatlı bişe değil ya

yaşa hayatını canım

avantajlı durumdaki sensin
bunu sakın unutma
unutursan aç benim yorumu oku canın sıkıldığında :13:

Allah ıslah etsın ıkısını de.bence bir bakıma sevın ya ilişkiniz resmıyet kazandgında bular olsaydı.karakterını ortaya koymus ucuz kurtulmuşsun canım benım.tabı her sey kader kısmet daha ıyısıyle mı karşılaşırsın kötüsüyle mi bunu kımse bılemez ama tek bıldgımız bence kurtulmuşsun.sen de kendı haatına bakmak zorundasın kendıni şartlandrma kımseyı sevemeyecegını falan düşünme.ilerde iyi ki böyle oldu dersin ağladgın günlere güler geçersin.güçlü olmak zorundasın.kendını mutlu etcek seylere yönelmelisin

Güzel ve çekicimisin bilmiyorum ama TAM İNTİKAM zamanı!

Abisi veya kuzeni kankası canı ciğeri mutlaka allem ederim kallem ederim kendime bağlarım onu senaryoyu kendine çevirmek istiyorsan ezik salak kız halinden kurtul çingeneliği bırak GÜÇLÜ AZİMLİ İSTİKRARLI OL! çalışıyormusun okuyormusun bilemem Lisedesin belki :S ama dediğim gibi GÜÇLÜ gözük. İNTİKAM AL! Kafanı çalıştır biraz. Bu kadar saftrik olursan yeni tanışacağın adamıda elinden alırlar!!!

Senin de bildigin gibi bizim iki yillik iliskimiz var dedim.asli boyle canim

Ondan intikam almam ben.abisi arkadasi,gerek yok bunlara.ben yok olsunlar,gormeyeyim istiyorum o kadar.

Onun kuzeni, kardeşi insan değil mi? Duyguları yok mu? Sırf konu sahibi intikam alacak diye ne diye o adamların da duyguları incinsin?

Neselendim bu yoruma:)) benim onlar umrumda degil ki.nispet yapmak istemiyorum.insan ne yasarsa kendine yasar.onlarda mutlu olsun ama ben de.tek istedigim hayat ustume bu kadar gelmesin.o.cok sagol cnm.

Bir de bana borcu var ama inkar etmis biliyor musunuz?iliskimiz zamaninda sikisikti,annem biraz borc verdi.birgun arkadasima dedim ki yaptigi onemli degil de anneme mahcup olmasayfim dedim.kiz soylemis ona,borcum yok kimseye ben bu tavirlari bilirim bunlar barisma bahanesi demis.ustelemedim.aman dedim arkadasima bir daha da acma konusunu.yaptigiyla kalsin diye

daha beterini yaşadım.gittiği kız hayatta en nefret ettiğim ve kavgalı oldugum kızdı.hep onun için planlar yapar elde etmeye calışırdı.geceleri arardı mesajlar atardı.en sonunda biz ayrıldıgımız gun benım yanımdan kalkıp ona gitti.ne fotograflar ne mutluluk pozları.Allahım ölüyorum dedim.iki yıl birlikteydiler,ne yaşadım ben biliyorum.sonra başkalarından öğrendimki her gün kızı aldatıyomus,ailesi kızı asla istemiyomuş,kız hergün benim yüzümden kavga çıkarıyomuş vs.. tabi ben hayatıma devam ettim bi ilişkim oldu iykide bunları yaşamışım iykide yapmış yoksa başka türlü ondan vazgeçemezmişim diyorum şimdi ,kaç kere şükrettim yaşadıklarıma bilmiyorum.ilişkimi bildiği halde süründü geri döndü mesajlar attı ailesini araya kattı en son evlenme teklifi bile etti. ama iyki yapmış yoksa karakterini göremez şuan onla evli,mutsuz bi eş olarak hayatıma devam ediyo olurdum.mutlaka bir sebebi vardır.şükret ve yaşamaya devam et.zor biliyorum ama yaşayan bırı olarak söylüyorum;hayat devam ediyor ve zaman herşeyin ilacı...

yahu bu nasıl öneri, bu nasıl bir fikir. yardımcı mı olmaya çalışıyorsunuz hayatını daha da mı kötüleştirmeye çalışıyorsunuz? ne demek kuzenini abisini bağlamak? vallahi hiç yakıştıramadım.

Okurken çok kötü oldum çok üüzldüm canım ya.Yılanın başını ufakken ezmek gerek diye boşa dememişler.Tabi sen ne kadar önlem alsan da en başta erkek arkadaşının kanı bozukmuş zaten.

Senin durumunda olsam o kızın saçını başını yolardım,o erkek arkadaşımın da ağzını burnunu kırdırttırırdım yani dayanamazdım herhalde.

Kaç yaşındasın peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…