çok soğukkanlılarmış, ayrıca iğrenç ve midesiz. aldatmadan düzgünce konuşarak anlatabilirdi başkasını seviyorsa diyeceğim ama o şekilde daha çok düşünebilirdiniz, bir çırpıda silmek zor olurdu belki de.. kendimi koydum da yerinize, dumura uğrardım bende.. 2 yıl, aileler tanışmış, güzel gidiyor sanılıyor ve beklemediğin bir anda böyle bir şey oluyor :/ kurtulmuşsunuz.
yorumlarınızda ki düşüncelerinizi beğendim özünüzde güçlü bir yan var, yorumlarınızı okumadan yazdığım bazı şeyleri okuduktan sonra sildim, zaten düşünmüşsünüz, yapmışsınız.. yanlarına kalmaz bu dünyada olmasa bile öbür dünya da.. siz de daha iyi birisini bulacaksınız belki? yaşananlar insanlara olgunluk katar.. Allah sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş, sınarmış ayrıca.
ve utanmayın da. ben aldatıldığımda önüme gelene anlatıyordum sıkıntımı gidermek için, utanacak olan ben değilim dedim.
kaçışınız yoksa sokakta tanımadığım adamın biri diye düşünmelisiniz, telkin vermelisiniz bir şekilde artık.. yoksa böyle bir kişi için ağlayarak yıllar geçmez... takmamalısınız artık, değmez buna.
-
Ayrıca beceri ve zeka intikam almaksa, insanların duygularıyla oynamaksa kalsın, karşındaki kişinin seviyesine düşmektir bu. intikam öfkeye yenilmektir. kişi sadece ders alıp, dikkatli olmalıdır. Allah verir onların cezasını, bize kalmamış. ayrıca en güzel intikam, unutmaktır denir.