eski sevgilim ve yasadiklarim

Konuyu elit kişiliğini sürdürme havası içerisindesindesinde ben onları sana demedim yani sen zekasızssın zaten yapamazsın demedim :S o manayı çıkarman normal cünkü beni anlamak istemiyorsun !

Bu tarz intikam kim almak isterse biraz cin ifkirli olmalı zekası yüksek olmalı demek istedim kim almak isterse intikam yani konu sen değilsin işim gücüm yok senimi konuşucam burda ben intikam alan veya almak isteyen kişilerden bahsettim.

Kıza veya kadına konunn sahibine gelince buraya bin tane mesaj girilsede eminim o psikolojosi kendi kararları doğrultusunda hareket edicek burası söyleyin uygulayalım yeri değil sadece fikir teatisinde bulunup rahatlama yeri...

Son düzenleme:

İntikam almak almaya calismak,o kisi ile hala bir meseleniz oldugunu gosterir.canim ben konuyu yeterince acik yazdigimi dusunuyorum.kisi ile bir derdim yok,onu coktan yok saydim ben.asla birak ailesini tanisik oldugu biriyle bile normal bir arkadasliga dahi devam etmiyorum.ben olayi anlattim ki sonrasinda onu gormekten neden rahatsizlik duydugum anlasilsin diye.benim sorunum onu gormek,onla sik sik karsilasmak.bunun ustesinden gelmenin yollarini aradim sadece.yoksa ondan intikam almak soyle dursun,yasayip yasamadigi bile umrumda degil ki.

O zaman psikolojik tedavi görmeniz gerekiyor... Çünkü bir insan düşünün yaşamış ölmüş kalmış umrumda değilse onu görmek bana rahatsızlık vermez ! Kendinizle çelişiyorsunuz :S :S

Ben birini görünce rahatsız oluyorsam sebebi var sebep ne size kazık atması sevmiyor olabilirsiniz ama hıncınız acınız halen içinizde ve bu sadece içinizdeki sevgiyi öylesine rafa kaldırmak demektir.

İntikam alın almayın ben önerdim hepsi o... Sık sık karşılaştığınızı bile dillendirmen bir umutmu yerraabbi demendir içinden buraya istediğini yaz kalbini sen biliosun. Tabiki intikam güzel bişey değil Azad et kendini yeni başlangıçlar yap.

Konfüçyus bey "intikam yolculuğuna çıkacaksan, kendin için de bir mezar kaz." demiş. Aynen öyle. İntikam çabaları başarıyla sonuçlanan birini ben ne duydum ne gördüm :26:

çok soğukkanlılarmış, ayrıca iğrenç ve midesiz. aldatmadan düzgünce konuşarak anlatabilirdi başkasını seviyorsa diyeceğim ama o şekilde daha çok düşünebilirdiniz, bir çırpıda silmek zor olurdu belki de.. kendimi koydum da yerinize, dumura uğrardım bende.. 2 yıl, aileler tanışmış, güzel gidiyor sanılıyor ve beklemediğin bir anda böyle bir şey oluyor :/ kurtulmuşsunuz.
yorumlarınızda ki düşüncelerinizi beğendim özünüzde güçlü bir yan var, yorumlarınızı okumadan yazdığım bazı şeyleri okuduktan sonra sildim, zaten düşünmüşsünüz, yapmışsınız.. yanlarına kalmaz bu dünyada olmasa bile öbür dünya da.. siz de daha iyi birisini bulacaksınız belki? yaşananlar insanlara olgunluk katar.. Allah sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş, sınarmış ayrıca.
ve utanmayın da. ben aldatıldığımda önüme gelene anlatıyordum sıkıntımı gidermek için, utanacak olan ben değilim dedim.
kaçışınız yoksa sokakta tanımadığım adamın biri diye düşünmelisiniz, telkin vermelisiniz bir şekilde artık.. yoksa böyle bir kişi için ağlayarak yıllar geçmez... takmamalısınız artık, değmez buna.
-

Ayrıca beceri ve zeka intikam almaksa, insanların duygularıyla oynamaksa kalsın, karşındaki kişinin seviyesine düşmektir bu. intikam öfkeye yenilmektir. kişi sadece ders alıp, dikkatli olmalıdır. Allah verir onların cezasını, bize kalmamış. ayrıca en güzel intikam, unutmaktır denir.

yaşadığın gerçekten çok berbat bi durum. biz ne kadar toparlan kendine gel falan desekte bu kolay kolay aşılacak bi durum değil gibi gözüküyor ben olsam nasıl dayanırdım hiç bilmiyorum kimsenin başına gelmez umarım böyle bişe.

sadece şunu diyebilirim ki hayatının bundan sonrası için bişileri unutmak atlatmak için asla biriyle olma gerçekten kalbin ne zaman birine yeşil ışık yakarsa o zaman onayla kendiliğinden gelir gerisi zaten ve unutma sana yaşattıklarının acısı onun yanına kalmaz ondan da çıkar elbet hep bunu düşün. böyle karaktere sahip olan birinden evlenmeden kurtuldugun içinde kendini şanslı hisset.

Canim büyük geçmiş olsun.buyuk bi felaketten kurtarmış Rabbim seni.dusunsene bide bu kisiyle evlendigini ve sonradan sana bunlari yaşattığıni..

Ama emin ol boyleleri senin hayatina yeni biri girdiği zaman afallayip kalir.dayanamaz buna.ozaman yeni sevgilisine karşı hatalar yapmaya baslar. Ama senin istedigin buda degil anladim seni.. bi imtihan yaşıyorsun ya da bi arkadasin dedigi gibi yaptiklari yüzlerine carpilsin diye sürekli karşılaştırıuor Rabbim sizi.ama dik duruşunu hic bozma.ayibi onlar yapmis.

Rabbim tez zamanda yaşadıklarını unutturup yüzünü güldürsun inşallah.

adamın pişkinliğine pes doğrusu!
yuh yani!
tam bir karaktersizmiş..
bence sen üzülme bugün sana yapan yarın onada yapar aynı şeyi..

o adam kimseyle mutlu olamaz kız da anlar ha şimdi ha evlendikten sonra..
üzme kendini hayatına birilerini sokmak zorunda değilsin insan yanlızkende çok mutlu olabilir.
kendine zaman geçirecek bişeyler bul bir süre sonra seni hakeden biri çıkacaktır karşına.

Son düzenleme:
canım benim bende hemen hemen aynılarını yaşadım ve 2 senelik ilişkim bitti şuan seni çok iyi anlıyorum çok zor zamanlar geçirdin ve halada devam ediyo.. ama şunu unutma Kİ Kimse gerçekten vazgeçilmez degil şöyle düşün bu hayatta senden 1 tane var ama ondan milyonlarca... deger mi gençligini yas tutarak geçirmeye hemde böyle bir adam için. dua etmelisin kii nasıl bir insan oldugunu erken ögrendin evlendikten sonrada o boş durmazdı emin ol o zaman daha fazla üzülürdün.. herşeyden önce kendini kendi hayatını düşün çünkü kimse senden degerli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…