eski sevgilim ve yasadiklarim

Canım okudum ve uzuldum zor bır durum ben senın yerınde olsaydım suratına tükürür çıkar gıderdım yada masada ne varsa suratına fırlatırdım karaktersız seref....

Birak istedikleri kadar mutlu gözüksünler ..Seni bırakıp başkasına giden birgun onada aynısını yapmazmı yada tam tersi..
Sen kendıne gel canım hiçç dert etme kendıne bak bakımlı ol herşeyıne cok özen göster karşina adam çıkacaktır hiç merak etme..
Bu arada canım kaç yaşındasın ?

Kizlar once tesekkur ederim yazdiklariniz icin.ben 26 yasindayim.inanin o gun bitti bende o.sevgim,merakim kalmadi.ben gercekten kendi hayatimi yasiyorum.hani hic demiyorum ki bu benim nasil basima geldi,haketmedim,ben o gun cok sok oldum,kafeden cikip nasil eve gittim,o yollari ve ilk birkacgunu nasil atlattim allah biliyor.ama ben dik durdum hep,cevremi degistirdim.bir hirsa kapilip,yanlis seyler yapmayim diye sabrettim,boyle zamanlarda birseylere odaklanmak cok zordur.allah razi olsun annem cok destek oldu.kimseye konusmadim ona anlattim herseyi.hep dedi hayirlisi boyleymis,yaptigi olacak is degil ama oldu birkere sen onune bak kizim. Ben hic o gunden sonra onunla ne bir mesaj,ne yuzyuze gorusmedim.birgun acip faceten bakmadim kiza da ona da.ama icimde anlatabiliyor muyum.gorunce icimde firtinalar kopuyor.hep beni ezik,zavalli goruyorlarmis gibi,hep arkamdan dalga geciyorlarmis gibi,yasadigim benim icin buyuk bir aciyken o gunu hatirlayip ne gundu diye egleniyorlarmis gibi geliyor.gormesem sorun degil de iste.allah mi siniyor beni onu bilemedim.

Canım , bence hiç o gun olanlardan fln arkamdan gülüp dalga geçip eglenıyorlarmıs gıbı düşünme bıle..O sere... kendı karekterını ortaya koydu ,ne yazıkkı bu devırde kimseye güven kalmıyor artık.
Annen cok doğru demiş tatlım ,annene anlat ıcını ac ondan başka gerçek dost yok bu dünya da .

Canım kendimi yerine koyup düşünmek bile istemedim. Resmen bu konuda aklımdan bir şey geçer çok üzülürüm başıma gelir diye yorum bile yapmayacaktım ama açıkçası senin davranışların, tavrın çok hoşuma gitti. Anladığım kadarıyla her gün bu durum için ağlayıp sızlanmıyorsun, hayatına devam ediyorsun sadece bu durum içinde yara kalmış. Ben tebrik ederim seni, sakinliğini canım. Allah hiç birimizi kötü insanlarla karşılaştırmasın, böyle olaylarla sevdiklerimizle hele ki kaldıramıyacağımız yükle sınamasın kızlar.

Amin canim.evet ben normalde bu konu uzerinde hic durmuyorum.herseyi yapardim,cok dusundum zamaninda son bir soz soyleseydim ikisine diye icimde kaldi belki ama dedim ki son soz neye yarar,onlari kucultur beni buyutur mu.onlar bilmiyor mu yaptiklarini...evet olay kptuydu ama onlar da goze aldiklarina gore bildikleri vardir.ustune gidilecek bir olay degildi ki.hersey acikti.inan ben mutluluklarini sorgulamiyorum ikisinin takdiri ikisinin hayati.ben bastan beri dedigim gibi gormesem hic problem degil,niye bu kadar denk geliyor bunun sorgusundayim sadece...

Ben anladım seni canım. Çok güzel davranmışsın, çok güzel düşünüyorsun. hiç sorgulama, Allah'a hep şükret. Senin gibi bir insan ona fazlaymış zaten. Allah iyilerle karşılaştırsın seni inşallah.

Karaktersizin birinden kurtulmussun iste sükret bosversene,
o kiz dusunsun yarin onuda baska bir sekilde terketmeyecegi ne maglum,
ikinizide idare ediyormus iste obur kiz salakligina yansin...

Bende benm başıma gelenler gibi kötü bişi gelmez kimsenin başına diyodum ya,yaşadıkların en az bnmki kadar kötü ama atlatıyosun be canım.. Bende hala karşıdakinin mutsuzluğunu göremedim gerçi mutlumu onuda bilmiyorum çünkü ilgilenmiyorum çünkü umrumda değil gerizekalı.. sen sen ol kimseyi düşünme git futbolcuyu,şarkıcıyı,yolda gördüğün yakışıklı çocuğu düşün ama onu düşünme.. bide bende senin gibi bukadar zaman oldu neden bana yaptıklarının bedelini ödemiyo diyodum hep sonra bi arkdşım nerden biliyosun ödemiceğini illa hemenmi ödemesi gerekiyo demişti çokta doğru.. Belki bu dünya belki öteki dünya, hiç bir genç kızın ahı yerde kalmaz buna eminim.. Allaha havale ettim sende öyle yap biz bize yeteriz yaa salla gitsiinn

eskilerin bi lafı var; sevmediğin ot dibinde bitermiş ondan canım

eskilerin bi lafı var; sevmediğin ot dibinde bitermiş ondan canım

Belki de onlara cezadir beni gormek...bilmiyorum sonucta gorduklerinde ne hissediyorlar.dun yol uzerinde bir kafe vardi.bahcesi kaldirima bakan.oturmus sokaga dogru muhabbet ediyorlardi ben de biraz ilerden munibuse binicem onlerinden gecmek zorunda kaldim.uzaktan farkettim aslinda,yakinca bir magazaya girip biraz oyalanip cikinca ters yonden alternatif bir yol bulayim gozlerinin onunden gecmeyim dedim.sonra ben utanilacak birsey yapmadim ki dedim.yurudum gectim onlerinden.ama gorduler mi gormediler mi bilmiyorum.dedigim gibi yaptiklariyla yuzlessinler diye belki allah cikariyor onlari karsima.cunku gercekten hic tepki gostermedim onlara bunca zaman.

Benim bi arkasim vardi erkek,bi sevgilisi vardi,kiz yillarca bizimkini pesinden kosturdu.kizi da taniyorum.arkadasima barisalim diyor cocuk tam bu kez oldu diyor kiz birini buluyor.cocugun isleri hep ters gidiyordu kizin isleri yolunda.kiz tatillerde,bir giydigini bir daha giymiyor,giderek kariyer yapiyor,bizim ki uzun sure issiz kaldi.son defa aradi kizi,kiz acmadi telefonu.arkadasim o gun bitirdi birkac ay icinde ise girdi,yeni bir sevgili buldu.ama yeni sevgilisi nasil guzel anltamam.tam bir yilda toparlandi,isleri yoluna soktu,nisanlanmaya karar verdi.nisan gunu eski sevgilisi aramis.isleri kotu gitmeye baslamis,sevgilisi onu aldatmis,bizimkine kimse sen gibi degil ne olur don demis.simdi arkadasim evlendi.o kiz ailesinin yanina gitti,issiz gucsuz,parasiz kaldi.ben bi ara gordum cok ta yaslanmis,cokmus gibiydi.arkadasimin dugun gunune kadar arayip yalvardi.o arkadasim diyor ki,allah dogru zamani bekledi herkes kendi yansimasini gorsun diye,uzuldum ama yapmasaydi onca hata,sopasi yok allahin.iste zaman en iyisini getiriyor,herkes yureginin karsiligini aliyor.sen icini ferah tut.gun gelir gorursun sende iyiliginin yansimasini.

valla bu anlattıkların , beni rahatlattı canım yaa inş bende görürüm dediğn gibi.. Göremesemde ben mutlu olıyım,bana sadık birini seviyim oda yeter bana.. Sadakat,sevgi,ilgi çok güzel şeyler banada nasip olur inş

belkide haklı olabilirsin, Allahın bi bildiği vardır diye düşünüyorum.. ama şuna eminim ki gün gelicek devran dönücek, sen onların önündende geçsen farketmiceksin onları okadar mutlu olacaksın inşş

Ne alaka kardeşim yaa :S :S saf olmayın :S kimse beni salak yerine koyamaz koyarsa bedelini öder. siz susun hep zaten hep susun zamana bırakın aferin

Ne alaka kardeşim yaa :S :S saf olmayın :S kimse beni salak yerine koyamaz koyarsa bedelini öder. siz susun hep zaten hep susun zamana bırakın aferin

saf olun diyen yok, çok fazla televizyon izlemişsiniz sanırım abiyi ayart kuzeni ayart. olur mu öyle bir şey? ahlaklı bir hareket olur mu? gönlü onlardan birine düşerse anlarım da, allah aşkına dizi mi çeviriyoruz? saflık bu asıl, intikam alıcam diye insan kendine bu kötülüğü yapar mı, bir de savunuyorsunuz şaşırdım kaldım.

Canim susmak degil ki bu.sana boyle davranan adamin cevresinde olmak insana bir yarar saglamaz.geride birakmak daha onemli cunku herkes kendi hayatini yasiyor,boyle bir davranis hala o adamin hayatini yasamak olur.kismette varsa sen farketmeden onu taniyan biriyle de cikabilirsin ama bunla ozellikle ugrasmak dogru olmaz.sana yapilanla ayni ahlak seviyesine dusurur insani.

Gönlü düşse ahlaksızlık değil ama intikam olduğunda ahlaksızlık o ince çizgide kaybolur gidersin sen tatlım

Ne aşkı ne meşki artık o adamı silmişsem kalemi kırmışsam canını yakar siler atar hayatıma bakarım. Belkide abisi yok kankası var artık kiminle nasıl ne şekilde bilemem ama intikam almışlığım vardır ve bunun dizi izlemekle alakası yok hoş o dizilerde birebir gercek hayatlardan esinleniliyor bilesin. Yani her iletişim kurduğun insana güvenmiosun heralde kimin katil kimin iyi kimin uğursuz it kopuk olduğunu bilemeyiz.

Bu kızcağız resmen kazık yemiş önünde 2 yol var ya böyle unutmaya çalışıcak ezilere büzlürekk devam edicek yada intikamını alıp yoluna yeni anlamlar yüklicek.

Ben sadece bi örnek verdim abi demem direk abisiyle olsun demem değildir....

Biraz geniş düşünmek lazım. Kazık yemeyen bilemez tabi.

böyle bir fikrin tartışmasına bile girmek istemem, verdiğiniz bu aklın savunulacak hiçbir tarafı yok. gönlü kaysa bir derece diyorum hadi o bile zaten ayrı bir mevzu da, yok yere kendini böyle bir şeylere yönlendirmesinin gereksizliği ve yanlışlığını dile getirdim. umarım konu sahibesi ciddiye almaz. sevgiler.

Zaten bende biliyorum bu işlerin beceri zeka gerektirdiğini XD her Benim diyen yapamaz böyle şeyler... Normal birşey değildir intikam almak güç sabır akıl gerektirr. Umarım hayatınız boyunca intikam almanızı gerektircek birşey yaşamazsınız bazen acılar yük olur size ödemesi de cezasıda size kalınca...

beceri ve zeka gerektiyor bu işler gibi söylemleriniz hiç hoş değil. ben zeka ve beceri üzerine bir yorum yapmadım. fakat bir insanı başka bir insanın da duygularıyla oynayarak, kendini de üzerek bir sahte ilişki içerisinde boy göstermeye yöneltiyorsunuz. bunun yanlış bir öneri olduğunu dile getirdim. kafası zaten karışık ve üzgün bir kadına böyle fikirler vermenin üzücü sonuçlar doğurabileceğinin altını çizdim. sizse benim zekam ve becerimle ilgileniyorsunuz ki bu tamamen konu dışıdır. sohbet saygı çerçevesinde kalırsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…