- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Sakın arama sakın neden böyle ceptesin ki adam resmen cevabı içinde soru işte askerlik uzamış hazır eski flört var vakit öldümelik kullanacakTekrar olur muyuz ? Ben çok istedim ve içimde kaldı? eski konum bu .Eski sevgilim mesaj attı bugun iyimisin yazdı biraz konuştuktan sonra beddua mı ettin bana askerli uzadı dedi sonra ben konuşma sonlanırken dikkat et kendine istediğin zaman yazabilirsin dedim oda sende yaz dedi sonra bana akşam ararım seni dedi ama hala aramadı bekliyorum sizce ben mi arasam of çok heycanlanmıştım oysaki?
Canım sıkılıyor seninle can sıkıntımı gidericem diyor
Seni üzmek istemem ama bencede bir ay uzadi ..elindekileride kaybetti kürkçü dükkanına dönüp zaman geçirmek isteyebilirAskerlik uzayınca panik olmuş, boşta kalmamak için elinin altındakileri yokluyor.
Canı sıkılmıştır ondan yazmıştır. Bi yoklayayım demiştir. Arama sakın. Az kendini geri çek. Harbiden kaçan kovalanıyo. Gerçi bu adam seni kovalamasın bence. Hemen gidip baska kızla takiplesmisti. Sağlam papuç değil.
Seni üzmek istemem ama bencede bir ay uzadi ..elindekileride kaybetti kürkçü dükkanına dönüp zaman geçirmek isteyebilir
Kendini kullandirma
Eğer seninle gerçekten ilgileniyorsa döndüğünde gorusursun
Sizi yoklamış. Ve bundan iyi bir şey çıkmaz.Tekrar olur muyuz ? Ben çok istedim ve içimde kaldı? eski konum bu .Eski sevgilim mesaj attı bugun iyimisin yazdı biraz konuştuktan sonra beddua mı ettin bana askerli uzadı dedi sonra ben konuşma sonlanırken dikkat et kendine istediğin zaman yazabilirsin dedim oda sende yaz dedi sonra bana akşam ararım seni dedi ama hala aramadı bekliyorum sizce ben mi arasam of çok heycanlanmıştım oysaki?
Öyleyse iyi birşey.ama görüşmediğiniz zamanda ne yaptı acaba..Ben şey düşünüyorum gelince görüşmenin yerini yapıyo gibi arada yoklayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?