Eski sevgilim yazdı?

İnstagramdan ekleyeceği kimse kalmayınca sana sarmıştır. Arasada açmam ben olsam. Çalsın çalsın dursun. 3 dakika sonra işim vardı k.b. diye yazardım. Bunlar iyilikten anlamaz pek. Düşme sakın üzerine asker adam şuan deniz anasına bile yapışır zaman geçsin diye.

Ayyy klişe ex. Beddua mı ettin bana ,senden sonra şöyle oldum böyle oldum. Canım karantinadan bunlar . Canı sıkılmış kendine eğlence arıyor. Keşke yüz vermeseydin

Yüz vermek gibi değil de arkadaşca bi konuşma oldu zaten kötü bitmemişti uzaktık sadece ve olmayacak bi ilişkiye başladık belki burda olsaydı herşey farklı olurdu düşüncesi içimde ukte kaldı hep
Ayyy klişe ex. Beddua mı ettin bana ,senden sonra şöyle oldum böyle oldum. Canım karantinadan bunlar . Canı sıkılmış kendine eğlence arıyor. Keşke yüz vermeseydin

Siz ona kendine dikkat et istedigin zaman yazabilirsin demekle zaten dunden razi diye bi algi yaratmissiniz bence arayip aramamayi cok dert etmeyin o sizin zaten onu arayacaginizi biliyor ben oyle anladim

koronanın belirtileri bunlar can sıkıntısından yani korona bitince eskiye kimse dönmez

Bu kızlar hiç akillanmazmi ne ara ne sor seni istiyorsa bırak cabalasin hemen tav olmayın ben olsam çok mutlu bir ilişkim var derdim

Askerlik uzamış oyalancak bişey aramış kendine askerden gelince yazmaz aramaz. Ama tabi sen yinede içinde kalmasın diyosan yaz.

Biraz ilişki uzmanlarının videolarını izle. Eski sevgilin mesaj atıyor ve konuşuyorsun. Yani sen aynısın. Neden sana dönsün ki. Farklı olduğunu hissettir biraz. Cevap verme arama. Kendine iyi bak falan deme ya. Biraz değersiz hissettir. Yanlış yapıyorsun hepsi yanlış.

Bundan bir önceki konuşmada konuşmak sohbet etmek istemediğimi söylemiştim zaten ayrıca ayrılan da bendım zaten

Aramayın çok isterse o sizi arar hele ki bu süreçte fazla kendinizi de kaptırmayın karantina var askerlik uzamış ve mesaj atmış ki tek size mi ki ya da ben kötü düşünceliyim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…