Eski sevgilim yüzünden kendimi kötü hissediyorum

yani yaa dümdüz cahilim sevdim yanlıs biliyorum diyip paylaşsan bir derece..Ama yok eski nişanlısı ölmüş yok karısını sevmemiş zorla evlendirmişler falan yani bu senaryoya gercekten inandın mı?? adam sende ışık görünce yazmışta yazmış seninde işine gelmiş inanmıssın.Ama arkadasını niye kıskanıyorsun ? Ondan önce onun KARISI var bence bir de bu hanını düşün.Onu sindirdinde arkadasımı kusur kaldı.Evli olduğu halde senle bişeyler yasayan herkesle yaşar yani karısı artı o şu bu..... Seni incitmek değil niyetim , kes ilişkini diye söylüyorum sakın inanma kimseninde sebebi olma..Birgün boşanırsa diye ümitlenme zamanını boşa harcama bu 1 yıl 5 yıl olur gidense senin zamanın...Ee hadi ayrıldı karısından senle evlendi diyelim , bunu mutlu sonmu sanıyorsun?? Bu asıl filmin başlangıcı sakın unutma.Ve senin için daima kuşku dolu bir evlilik olur.Yani bu mucize olsa bile mutsuz olursun..Sadece sana değil senin durumunda olan arkadaslar için söylüyorum..Uzaklaş ve sakın inanma....

Niyetin beni incitmek degıl bunu bılıyorum ... cok klıse bır soz olacak ama gercekler acıdır yanı bazı gercekler ....
soyledıklerınde sonuna kadar haklısın ama ınsan bazan duygularına yenık dusuyor ıste ...hıcbır zaman sındırmedım kı ....sadece bekledım....
her neyse artık gectı gıttı bıttı .... neyse kı cok cabuk anladım herseyı ve uzaklastım ... aıleme ,arkadaslarıma en onemlısı kendıme daha cok vakıt ayıracam ... yorumun ve destegın için çok teseşkür ederim
sevgiyle kal ...

canım işten ayrılarak ilk adımı atmışsın çok güzel sakın onu düşünme o kişi sana sadece acı ve zarar verir telini değiştik net adreslerinden onu sil hi bir şekilde görüşme onunla seni araya bilir konuşmak ister aklını çelebilir sakın kanma güzelim kaç yaşındasın bilemiyorum eyer o kişiden hoşlanıyosan belki bir kerede olsa görüşmek istersin sakın güzelim kesinlikle görşme göüşürsen belki dha çok yoğun duygular hissediceksin o kişiye yine üzerine basarak sölüyorum sakın bide şöle düşün o kişiyle görüştün seni kandırdı ilişkiniz başladı diyelim inşallah böle bi ey olmaz sonradan ayrıldın ve başka birisiyle tanıştın ve çok sevdin evleniceksin hep suçluluk duygusu içindeolursun evli olduğu için sakın güzelim böle bi hata yapma daha önünde çok zaman vr seni kesinlikle yargılamıyorum ii insanlar çıkıcak karşına evlenecek ve mutlu olcaksın ilk başta aileni düşün böle bi insanla ilişkini öğrenseler ne durumda olurlar allah korusun sakın güzelim

Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ... umarım senınde ıstedıgın gıbı olur hersey .25 yasındayım . söyledıklerıne katılıyorum ...ınsallah evlenecem ve guzel bır hayatım ıyı bır evlılıgım olacak benım basıma gelse ben ne yapardım tabı kı cok uzulurdum o yuzden bana yapılmasını ıstemedıgım bır seyı baskasına yapmadım yapmayacam .her gece allaha dua edıyordum allahım bana guc ver ondan uzaklasayım bana guc ver dıyordum yuce rabbım sonunda bana guc verdı ...
bu arada cok onemlı bır sey belırtmek ıstıyorum bu bır ayettede var arastırabılırsınız lutfen benı ya da bu durumda olan arkadasları kınamayın
cunku allah ; bu dunyada neyı kınadıysan , son nefesını vermeden once bu dnyada onu sana yasatırmıs ....

Niyetin beni incitmek degıl bunu bılıyorum ... cok klıse bır soz olacak ama gercekler acıdır yanı bazı gercekler ....
soyledıklerınde sonuna kadar haklısın ama ınsan bazan duygularına yenık dusuyor ıste ...hıcbır zaman sındırmedım kı ....sadece bekledım....
her neyse artık gectı gıttı bıttı .... neyse kı cok cabuk anladım herseyı ve uzaklastım ... aıleme ,arkadaslarıma en onemlısı kendıme daha cok vakıt ayıracam ... yorumun ve destegın için çok teseşkür ederim
sevgiyle kal ...

Çok sevindim senin adına canım , zamanın boşuna akıp kırgınlıklarla , kızgınlıklarla harab olucaktı kalbin..Sevgini anlıyorum ama sana zarar vermesin bu sevgiler.Hersey cok güzel olacak emin ol , sen daima kendinle gurur duyacaksın yanlıs yapmadım diyeceksin ;) Bol şans diliyorum süper bir iş diliyorum öncesinde bol bol dinlen.Sevgiler

o adamdan kurtulmana çok sevindim.
kendini adamın karısı yerine koy, zaten her şey o zaman çözülüyor.
kendi başına gelmesini istemeyeceğin hiç bir şeyi başka birine yaşatma...
bundan sonrası çok güzel olur umarım.
başarı ve mutluluk seninle olsun...:70:

Çok sevindim senin adına canım , zamanın boşuna akıp kırgınlıklarla , kızgınlıklarla harab olucaktı kalbin..Sevgini anlıyorum ama sana zarar vermesin bu sevgiler.Hersey cok güzel olacak emin ol , sen daima kendinle gurur duyacaksın yanlıs yapmadım diyeceksin ;) Bol şans diliyorum süper bir iş diliyorum öncesinde bol bol dinlen.Sevgiler

canım artık şu olsun bu olsun demıyorum allah herseyın hayırlısını versın dıyorum
ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım canım
soyledıklerıne sonuna kadar katılıyorum belkı su an bıraz sıkıntılı bır donem olacak benım ıcın en onemlısı ısten ayrılmam ... ama ben dogru bı karar verdıgıme ınanıyorum allah yardımcım olsun en kısa zamanda bır ıs bulruum umarım
:69:

o adamdan kurtulmana çok sevindim.
kendini adamın karısı yerine koy, zaten her şey o zaman çözülüyor.
kendi başına gelmesini istemeyeceğin hiç bir şeyi başka birine yaşatma...
bundan sonrası çok güzel olur umarım.
başarı ve mutluluk seninle olsun...:70:

iyi dileklerın ıcın cok tesekkur ederım canım
sevgiyle kal ....

ay ya senin için hayırlısı olsun ama anlamadığım hep şu erkeklerde hep hikaye aynı bekarken 1adam da bana hep çocuk için evliyim eve tek çocuğumu sevmeye gidiyorum karımı görmüyorum bile boşanacam ama eşimin ailesinde boşanma yok derdi ki boşan sa sanki ben ve ailem onu isteyecek gibi gerçi bu konularda büyük konuşulmaz ama evlilik te boşanma kolay gözüksede ve erkek ciddi de olsa genelde son noktaya gelip boşanmaya kalkan kadınlardır ki buadam aile zoruyla evlenmiş demek ki kesinlikle eşiyle anlaşamasa da boşanmaz tutturmuş bi yol gidiyor
bi fıkra vardı bi adam yolda durmuş kadınlara ilişki teklif ediyormuş ve dayak yiyormuş bi arkadaşı sormuş bıkmadın mı dayak yemekten diye oda alt tarafı 1dayak yiyorum sen dayak yemediğimde yediklerimi gör demiş sizin adam da onun gibi deniyor senin gibi inanmayıp kaçmaya çalışanlar olur bide kaçmayanları görmek lazım

Back
X