yani yaa dümdüz cahilim sevdim yanlıs biliyorum diyip paylaşsan bir derece..Ama yok eski nişanlısı ölmüş yok karısını sevmemiş zorla evlendirmişler falan yani bu senaryoya gercekten inandın mı?? adam sende ışık görünce yazmışta yazmış seninde işine gelmiş inanmıssın.Ama arkadasını niye kıskanıyorsun ? Ondan önce onun KARISI var bence bir de bu hanını düşün.Onu sindirdinde arkadasımı kusur kaldı.Evli olduğu halde senle bişeyler yasayan herkesle yaşar yani karısı artı o şu bu..... Seni incitmek değil niyetim , kes ilişkini diye söylüyorum sakın inanma kimseninde sebebi olma..Birgün boşanırsa diye ümitlenme zamanını boşa harcama bu 1 yıl 5 yıl olur gidense senin zamanın...Ee hadi ayrıldı karısından senle evlendi diyelim , bunu mutlu sonmu sanıyorsun?? Bu asıl filmin başlangıcı sakın unutma.Ve senin için daima kuşku dolu bir evlilik olur.Yani bu mucize olsa bile mutsuz olursun..Sadece sana değil senin durumunda olan arkadaslar için söylüyorum..Uzaklaş ve sakın inanma....
Niyetin beni incitmek degıl bunu bılıyorum ... cok klıse bır soz olacak ama gercekler acıdır yanı bazı gercekler ....
soyledıklerınde sonuna kadar haklısın ama ınsan bazan duygularına yenık dusuyor ıste ...hıcbır zaman sındırmedım kı ....sadece bekledım....
her neyse artık gectı gıttı bıttı .... neyse kı cok cabuk anladım herseyı ve uzaklastım ... aıleme ,arkadaslarıma en onemlısı kendıme daha cok vakıt ayıracam ... yorumun ve destegın için çok teseşkür ederim
sevgiyle kal ...