Eski sevgilim yüzünden kendimi kötü hissediyorum

evli bir erkegi paylasamiyorsunuz farkindamisiniz?
hani karisindan bile degil sizin "metres" dediginiz kadinlarla paylasamiyorsunuz!

baskasiyle gordugunuz zaman "iyi degil" diyorsunuz hatta "metresi" diyorsunuz
bu adam evli size ne anlatirsa anlatsin
aksam gittigi yer evi! ve o dort duvar arasinda ne yaptigini ne ettigini bilemezsiniz
aldatan erkeklerin klasik yalani istemeden evlendim
ayri yatiyoruz
bosanacaz

tamam basta bilmiyordunuz ama sonra isteyerek devam ettiniz
hatta mail adresini haklediniz! ne hakla ?
size "hayir seni istemiyorum" demedigi icinmi?
gonlunuzun oldugunu bildigi icin yedek tutuyor
zaffiniz var cunku ona
o'da bir gun kullanabilir bunu
acindirir aci cektigini soyler duygusalliklar yapar
sonra sizinle ozel seyler yasar
siz buna meyillisiniz
ama bosanmadigi kadininda gunahini aldiginizi unutmayin
siz ve o metre dedikleriniz

hani karisindan bile degil sizin "metres" dediginiz kadinlarla paylasamiyorsunuz!

aksam gittigi yer evi! ve o dort duvar arasinda ne yaptigini ne ettigini bilemezsiniz
ayri yatiyoruz
bosanacaz

zaffiniz var cunku ona
siz buna meyillisiniz

kimseye metres demedım !sanırm yanlıs okudunuz ya da yanlıs anladınız ...
ayrıca lutfen kımse haddını sınırını asmasın adı üstunde '' özel '' şeyler ....
amac burada benı yargılamak ,kotulemek , ya da hor gormek degıl amac benım sızlerle bunu paylasmam
zaten cok normal gorseydım bu olayı bırılerıne anlatır
kendımı paralamaz
sanal ortamda bırılerıne anlatma ıhtıyacı duymazdım
destek olacagınıza köstek oluyorsunuz yakıstıramadım ....
ayrıca ben bır bırlıktelıgı acıklamadım
bır mesajımda sanırım orayı ıyı okumamıssınız ya da gozden kacırmıssınız '' ben bunları yasadım kızlar dıkkatlı olun yazıyordu ''
umarım ne dmeek ısteıdgımı anlamıssınızdır
sevgiler ....

hakaret olarak algılama ama psikiyatra git bence,inan çok iyi gelecek:70:

canım sacmalama neden hakaret olarak algılayım ıhtıyacım var bunun farkındayım
yanı dusunsene anltamadım catladım resmen ya en yakın arkadasımdan sırdasımdan bıle sakladım bunu
ha bosandı ha bosanacak bır bekleme bır telas , annemden aılemden herseyı saklama , bır ton sey
bunlar tabı kı benım dengemız bozdu :43:

ayri yatiyoruz
bosanacaz

zaffiniz var cunku ona
siz buna meyillisiniz

ayrıca ortada evlı bır erkegı paylasamama gıbı bır durum yok ...
lutfen rıca edıyorum ya bır kez daha okuyun ya da okudugunuzu ıyı anlayın

Destegınız ve yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım
Yarın ılk ısım bu streslı gunlerde aldıgım kılolara veda etmek ıcın bır adım atmak olacak ...
sabah 08 00 de kalkıp 1 saat yuruyecem
tekrar tesekkur ederım
gecenız guzel olsun
hoscakalın...

yaptiginin yanlis oldugunu sende biliyorsun zaten...
simdi yaptiklarini yargilamak bize düsmez, sonucta yasanan yasandi hic birseyi degistiremezsin...
ama bundan sonrasi senin elinde...
bence o is yerinden cikman en dogrusu olur...
kimseye birsey ispatlamak zorunda degilsin, hele ona asla...
ayaklarinin üstünde durabildigini kendine göstermelisin baskasina degil...
ama inan bana o is yerinde onu gördükce daha da kötü olursun...
yeni is, yeni is arkadaslari, degisik bir cevre simdi sana iyi gelir bence...

Pardon "metres" demediginiz haklisiniz

fakat evli oldugunu ogrendikten sonra
mail adresini hacklediniz!
ve onunla gorusen bayanlar hakkinda yorumlarda bulundunuz
hani bekar olmadigini ogrendikten sonra oldu bunlar?
evli bir adama "umutlaniyorum" dediniz o'da "umut vermiyorum"
demedigini one surerek yuz buluyorsunuz

oraya gelen kadin yada kadinlari istemiyorsunuz
gittikleri yerde yemek yiyorsunuz
mail adresini hakliyorsunuz
bu paylasamamak degilmi?
evdeki nikahli olan esi bostan korkulugu
onu kaydeye alan bile yok.. yazik

kimseye metres demedım !sanırm yanlıs okudunuz ya da yanlıs anladınız ...
ayrıca lutfen kımse haddını sınırını asmasın adı üstunde '' özel '' şeyler ....
amac burada benı yargılamak ,kotulemek , ya da hor gormek degıl amac benım sızlerle bunu paylasmam
zaten cok normal gorseydım bu olayı bırılerıne anlatır
kendımı paralamaz
sanal ortamda bırılerıne anlatma ıhtıyacı duymazdım
destek olacagınıza köstek oluyorsunuz yakıstıramadım ....
ayrıca ben bır bırlıktelıgı acıklamadım
bır mesajımda sanırım orayı ıyı okumamıssınız ya da gozden kacırmıssınız '' ben bunları yasadım kızlar dıkkatlı olun yazıyordu ''
umarım ne dmeek ısteıdgımı anlamıssınızdır
sevgiler ....

vallahi sana mustahak haketmişsin yaşadıklarını..evli olduğunu öğrendikten sonra hala yok boşanacaktı yok karısını sevmiyodu yok öyle yok böyle..bunlar bahane herhalde adam sana öyle diyecek..
''karımla çok mutluyum ama tek eşlilik bana göre değil onun yeri ayrı ondan asla vazgeçmem ama senlede takılmak istiyorum'' diyen erkek olmaz zaten..
normal psikolojili,zihinsel ve ahlaksal geşimini tamamlamış kadınlar bu duruma asla düşmezler..''evliliğin'' E'sini duyduğunda yok olman gerekirdi o adamın etrafından.
bu anlattıklarının saflıkla salaklıkla alkası yok..saf insanlara burda hakızlık etme..

aşka şeytan karışır diye bi kitap var.onu mutlaka oku.içinde bulunduğun durumu ve karşındaki erkeği anlamanda yardımcı olur

yani yaa dümdüz cahilim sevdim yanlıs biliyorum diyip paylaşsan bir derece..Ama yok eski nişanlısı ölmüş yok karısını sevmemiş zorla evlendirmişler falan yani bu senaryoya gercekten inandın mı?? adam sende ışık görünce yazmışta yazmış seninde işine gelmiş inanmıssın.Ama arkadasını niye kıskanıyorsun ? Ondan önce onun KARISI var bence bir de bu hanını düşün.Onu sindirdinde arkadasımı kusur kaldı.Evli olduğu halde senle bişeyler yasayan herkesle yaşar yani karısı artı o şu bu..... Seni incitmek değil niyetim , kes ilişkini diye söylüyorum sakın inanma kimseninde sebebi olma..Birgün boşanırsa diye ümitlenme zamanını boşa harcama bu 1 yıl 5 yıl olur gidense senin zamanın...Ee hadi ayrıldı karısından senle evlendi diyelim , bunu mutlu sonmu sanıyorsun?? Bu asıl filmin başlangıcı sakın unutma.Ve senin için daima kuşku dolu bir evlilik olur.Yani bu mucize olsa bile mutsuz olursun..Sadece sana değil senin durumunda olan arkadaslar için söylüyorum..Uzaklaş ve sakın inanma....

Hadi tamam gercekten inandın! Mantık evliligiydi onunkisi. :37:
Peki ya simdi? Hala bekliyorum bir umutla demeyeceksin herhalde! :27:
Gittigin yol , yol degil! geri dön!
Adamın niyeti acık zaten.. :41:

sorunun cozumunu bu olaylar basladıgından berı bılıyordum ama ıste uygulayamıyordum
bakalım uygulayabılecek mıyım . uygulamam lazım bılıuyorum . ona oolsun dıye degıl tabı kı ama yalan soyleyemem hala onu dusunuyorum ... onu dusunurken nasıl baska bırını sevecem bılmıyorum
ama
bır an once kendımı toparlamam gerekıyor

valla uygulayabilecekmiyim diye bişey yok canım, çoktan uygulamaya koymuş olmalısın

Günaydınnnnn
ARTIK BİR İŞİM YOK üzülüyor muyum hayır çünkü ilk adımı attım:66:işten ayrıldıgımı duyunca telefona sarılmıs ha bıre benı aradı acmadım pazartesi ilk işim hattımı değiştiirmek olacak yeni bir günde yeni bir hayata merhaba diyorum :66:bunuda sizlerle paylaşmak istedim
sevgiler ....

Dün alışveriş yaptım kendime ucuz ama güzel güzel ciciler aldım ... onlarıda baska bır konu baslıgı altında acıp sızlerle paylasacam :66: aldıgım 5 kıloyu vermek ıcın ugrasıcam bu arada kendıme yeni bir iş bakacam bana şans dileyin kızlar

Hadi tamam gercekten inandın! Mantık evliligiydi onunkisi. :37:
Peki ya simdi? Hala bekliyorum bir umutla demeyeceksin herhalde! :27:
Gittigin yol , yol degil! geri dön!
Adamın niyeti acık zaten.. :41:

zaten yolumdan dömüştüm sadece aynı iş yerınde olunca üzüntüm yeniden artıyordu onu her gördüğümde aklıma geliyordu yanı bızımkı hıcbır zaman baslayan bır ılıskı olmadı kı tam baslamak uzereyken baska bır kadın oldugunu ogrendım sonra evlı oldugunu ogrendım ben bır bırlıktelıgı acıklamak ıcın degıl nasıl seyler yaptıgmı ve nasıl acı cektıgımı alnatmak ıcın actım bu konuyu ve sız degılde baskaları cok buyuk konusmus allah kımsenın basına vermesın ben laf olsun dye sevmedım kı evlı oldugunu ogrendıgımde arkamı donup gıdemedım hepımız bırılerını sevmıssızdır ınsanın canı yanıyor ben o cesaretı ılk basta kendımde bulamadım sımdı buldum ve yaptım

Tebrik ederim,hakkında hayırlısı olsun.Yeni bir başlangıç için harika,pırıl pırıl bir gün.Yerinde olsam açık havada dolaşır,güneşe çıkardım.Veya en güzeli git tek başına bir kafeye oturup çay/kahve iç.Hatta kendini ödüllendir,sevdiğin bir pastayı ısmarla.Yalnız olmanın,kendin olmanın tadını çıkar.Ben buyum de,güçlüyüm,mutluyum:)

zaten yolumdan dömüştüm sadece aynı iş yerınde olunca üzüntüm yeniden artıyordu onu her gördüğümde aklıma geliyordu yanı bızımkı hıcbır zaman baslayan bır ılıskı olmadı kı tam baslamak uzereyken baska bır kadın oldugunu ogrendım sonra evlı oldugunu ogrendım ben bır bırlıktelıgı acıklamak ıcın degıl nasıl seyler yaptıgmı ve nasıl acı cektıgımı alnatmak ıcın actım bu konuyu ve sız degılde baskaları cok buyuk konusmus allah kımsenın basına vermesın ben laf olsun dye sevmedım kı evlı oldugunu ogrendıgımde arkamı donup gıdemedım hepımız bırılerını sevmıssızdır ınsanın canı yanıyor ben o cesaretı ılk basta kendımde bulamadım sımdı buldum ve yaptım
canım işten ayrılarak ilk adımı atmışsın çok güzel sakın onu düşünme o kişi sana sadece acı ve zarar verir telini değiştik net adreslerinden onu sil hi bir şekilde görüşme onunla seni araya bilir konuşmak ister aklını çelebilir sakın kanma güzelim kaç yaşındasın bilemiyorum eyer o kişiden hoşlanıyosan belki bir kerede olsa görüşmek istersin sakın güzelim kesinlikle görşme göüşürsen belki dha çok yoğun duygular hissediceksin o kişiye yine üzerine basarak sölüyorum sakın bide şöle düşün o kişiyle görüştün seni kandırdı ilişkiniz başladı diyelim inşallah böle bi ey olmaz sonradan ayrıldın ve başka birisiyle tanıştın ve çok sevdin evleniceksin hep suçluluk duygusu içindeolursun evli olduğu için sakın güzelim böle bi hata yapma daha önünde çok zaman vr seni kesinlikle yargılamıyorum ii insanlar çıkıcak karşına evlenecek ve mutlu olcaksın ilk başta aileni düşün böle bi insanla ilişkini öğrenseler ne durumda olurlar allah korusun sakın güzelim

Tebrik ederim,hakkında hayırlısı olsun.Yeni bir başlangıç için harika,pırıl pırıl bir gün.Yerinde olsam açık havada dolaşır,güneşe çıkardım.Veya en güzeli git tek başına bir kafeye oturup çay/kahve iç.Hatta kendini ödüllendir,sevdiğin bir pastayı ısmarla.Yalnız olmanın,kendin olmanın tadını çıkar.Ben buyum de,güçlüyüm,mutluyum:)

canmmmmmm çok teşekkür ederimmmm iyi haberlerımı vermeye devam edecem yanımda oldugun ıcın destek oldugun ıcın cok cok tesekkur ederım... butun evı sıldım supurdum her yer tertemız pırıl pırıl oldu :66: biraz sonra hazırlanıp dısarı cıkacam aılemle bırlıkte cıkacam artık onlarla daha cok vakıt gecırmeyı dusunuyorum bugun gene annem gozlerın şiş iyi uyumadın mı dedı ıcım acıdı bır daha asla ,asla bu soruyu sormasına ızın vermeyecem yanı o ıgrenc adam yuzunden aglamayacam gozlerım asla onun yuzunden şiş olmayacak:47:

Back
X