• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimden bir adim mi? Yoksa benmi hayal dunyasindayim?:((

Bediaa

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
22
3
286
Hollanda
Umudu kesmek mi yoksa napmaliyim? Yardim edin sevgili kk uyeleri ..:(
Hanimlar bundan bir kac ay once sevgilimden nasil ayrildigimi anlatmistim, burada: http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erk...l#post32593530

O gunden itibaren hic ama hic konusmadik , ar asira karsilastik, goz kacirmalar falan. Bu goz kacirmalar bana okadar cok aci verirken, ona da aceba gecirdigimi guzel gunleri hatirlatiyormu, onada aci veriyor mu? Diue dusunmemek elde degil.
Neyse asil kafama takilan olay su hanimlar.. Instagram'i biliyorsunuz, ayrildigimiz gun onu faceden, whatsapptan ve instagramdan silmistim ve engellemistim. O da beni.
Ama 5 ay sonra tam dogumgunumde (gecen hafta) benim engelimi kaldirmis, yani onun profiline girebiliyor, paylasimlarini gorebiliyordum.. Aceba bu bir mesaj mi? Dusunmedimdegil.. Sonra iki gun once bir yazi paylasmis instagramdan: 'suskunlugumu anlamiyorsan, kelimelerimi anlamiyorsun demektir'
Buna anlam cikarmaya calistim, aceba adim mi atmak istiyor, yoksa yazilanlarin benle alakasi bile yok mu,? Hanimlar her ne kadar umut etmeyi kessem de, unutmak istesem de zordur.. Bir umit iste.. "Aceba simdi boslugumu hissediyor mu, o da mi nihayet beni ozluyor?" Vs.
Once engeli kaldirip sorasinda bu gubi bir bpaylasim benim kafami yormadi degil hanimlar..
Sizden baska danisacak kimsem yok.. Nolur okuyun ve sizde fikrinizi veya tabsiyenizi paylasin.....

Zarar gelmez belki biliyorum canim ama bilimiyorum onceki yazdigimi okudun mu, beni cok uzdu ve gururumu ayaklarinin altina aldi, ben daha nasil bir adim atayim? :(

Umudu kesmek mi yoksa napmaliyim? Yardim edin sevgili kk uyeleri ..:(
Hanimlar bundan bir kac ay once sevgilimden nasil ayrildigimi anlatmistim, burada: http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erk...l#post32593530

O gunden itibaren hic ama hic konusmadik , ar asira karsilastik, goz kacirmalar falan. Bu goz kacirmalar bana okadar cok aci verirken, ona da aceba gecirdigimi guzel gunleri hatirlatiyormu, onada aci veriyor mu? Diue dusunmemek elde degil.
Neyse asil kafama takilan olay su hanimlar.. Instagram'i biliyorsunuz, ayrildigimiz gun onu faceden, whatsapptan ve instagramdan silmistim ve engellemistim. O da beni.
Ama 5 ay sonra tam dogumgunumde (gecen hafta) benim engelimi kaldirmis, yani onun profiline girebiliyor, paylasimlarini gorebiliyordum.. Aceba bu bir mesaj mi? Dusunmedimdegil.. Sonra iki gun once bir yazi paylasmis instagramdan: 'suskunlugumu anlamiyorsan, kelimelerimi anlamiyorsun demektir'
Buna anlam cikarmaya calistim, aceba adim mi atmak istiyor, yoksa yazilanlarin benle alakasi bile yok mu,? Hanimlar her ne kadar umut etmeyi kessem de, unutmak istesem de zordur.. Bir umit iste.. "Aceba simdi boslugumu hissediyor mu, o da mi nihayet beni ozluyor?" Vs.
Once engeli kaldirip sorasinda bu gubi bir bpaylasim benim kafami yormadi degil hanimlar..
Sizden baska danisacak kimsem yok.. Nolur okuyun ve sizde fikrinizi veya tabsiyenizi paylasin.....

Öncelikle Merhaba. Ben önceki konunuda okudum. Senin yerinde olsam değil adım atmak bir daha muhattap bile olmazdım. Gururumu kırdı diyorsunuz ama hala barışmak istiyorsunuz. Bilemiyorum bana göre bir bayanın en değerli, en önemli şeylerinden biri de gururdur. Seni Seviyorum diyor sonra aramayı sormayı kesiyor. Siz arıyor çağırıyorsunuz gelme tenezzülünde bile bulunmuyor ama şimdi yok engeli kaldırdı yok birşey yazdı acaba banamı modundasınız. Neden önünüze bakmayı denemiyorsunuz ?

Öncelikle Merhaba. Ben önceki konunuda okudum. Senin yerinde olsam değil adım atmak bir daha muhattap bile olmazdım. Gururumu kırdı diyorsunuz ama hala barışmak istiyorsunuz. Bilemiyorum bana göre bir bayanın en değerli, en önemli şeylerinden biri de gururdur. Seni Seviyorum diyor sonra aramayı sormayı kesiyor. Siz arıyor çağırıyorsunuz gelme tenezzülünde bile bulunmuyor ama şimdi yok engeli kaldırdı yok birşey yazdı acaba banamı modundasınız. Neden önünüze bakmayı denemiyorsunuz ?

Merhaba ilgin ve cevabin icin cok tesekkur ederim. Deniyorum aslinda, hep biraz daha unuttum derken boyle kucuk seyler yoruyor kafami.. Aslinda barismakda degil istegim, benim istegim sadece pisman olsun yapriklarindan utansin ama o zaman da ben yok olayim istiyorum..
Gurur meselesinde cok haklisin

Eski yazdıklarından yola çıkarak yazıyorum bu yorumu ;

1. Sen 19 o ise senden 1,5 yaş küçük .

2.Sen kaderindeki erkeği beklerken , ilk o çıkmış karşına ...

Evet , muhtemelen ilk aşkın olduğu için üzerine çok hayaller kurmuş ve emek vermişsin ama henüz çok erken . Özellikle onun için 17 yaşındaki bir erkekten nasıl bir ciddi ilişki beklenir ki ?
:53:

Aklından çıkar , çıkar çünkü bu adam değmez diyebileceğim bir yaşta bile değil :34:

Sen belki 19 yaşında evlilik hayalleri bir ilişki içinde olabilirsin ( keşke olmasan ) ama ondan bunu beklemek zaten haksızlık olur .

Hayatını yeni bir çizgide yönlendir , mümkünse bir müddet erkek eksenli olmasın bu , kafan toplanana kadar .

Merhaba ilgin ve cevabin icin cok tesekkur ederim. Deniyorum aslinda, hep biraz daha unuttum derken boyle kucuk seyler yoruyor kafami.. Aslinda barismakda degil istegim, benim istegim sadece pisman olsun yapriklarindan utansin ama o zaman da ben yok olayim istiyorum..
Gurur meselesinde cok haklisin

Neden o aci cektiginde senin acin mi hafifleyecek , vay beni tekrar istiyor diye egon mu oksanacak. Sana benden tavsiye bu gibi durumlarda unutmak karsindakini en fazla acitan davranistir. Onu unutmak istiyorsan mesajlarini takip etmeyeceksin. Hmm acaba bunu mu demek istedi demeyeceksin. Bu ancak senin daha fazla aci cekmene yol acar. Erkekler basittir ve mantiklari duzdur , konusmak istiyorsa direk mesaj atar oyle gizli kapakli mesaj yazmaz. Farkli yollara kafasi calisan erkekler de dengesizdir.

Tatlim eski konunu acmaya calistim ama acilmadi belki mobilden girdigim icindir o yuzden sadece aimdiki mesajina yorum yapmistim ben.

Ben burda atılmış bir adım görmüyorum.Adım atmak isteyen insan bi bahane bulur seni arar.
Onu da geçtim de,yaşın küçük.Neden böyle saplantılı ilişki yaşayarak,evlilik hayali kurarak kendi gençliğinin en güzel dönemini ızdırapla geçiriyorsun.Karşınızdaki her insan sizin hissettiğinizi hissetmez,sizin veridğiniz tepkileri vermez,sen acı çekiyorsun onunda çekeceğini düşünüyorsun ya da umuyorsun.Sen özlüyorsun boşluk hissediyorsun aynı şekilde onu da öyle düşünüyorsun.
Bir de senle başta hoşlanmış,işstemiş görüşmüş ama zamanla istemeyebilir.Tanıdıkça yapılarınızın uymadığını düşünebilir.Neden acı çeksin pişman olsun üzülsün modundasın anlamıyorum.Bu çocuk ırzına geçmedi dövmedi sövmedi kullanmadı.Bir arkadaşlık yapmışsınız,duygusal birşeyler hissetmişsiniz,zamanla istememiş bitirmiş.Biraz da siz kızların erkkeleri dünyanızın merkezine koymanızdan,gecenizi gündüzünüzü onu düşünerek geçirmenizden,24 saat sizle ilgilensin sizi arasın beklentilerinizden oluyor.Fazla sıkılıyor bu üstüne düşmelerden erkekler.Bunalıyorlar.Ve melankolik,fazla aşık tiplerden kaçıyorlar.

bence hayal dünyasındasınız.
sizi istese sizi yüzlerce kez tersleyip her yerden engellemezdi.
o istese bile sizi bu kadar aşağılayıp gururunuzu kıran bi adamla
nası hiçbişey olmamış gibi tekrar yüzyüze bakabilirsiniz
kendinize saygınız yok mu hiç

Canım senin bahsettiğin hislermiş vs bunları düşünme bile bence.
Gerçekten seven insan ayrılırken seni engelleyip üstüne seninle bir kere bile yüz yüze gelmeyip telefonları yüzüne kapatmazdı.

Zamanında onca aramana sormana sevgisi azalıp bittiyse bugün senle iletişim kurmazken mi seni yeniden sevecek aniden sevgi oluşacak içinde?

Bunları da geçtim adamın muhtemelen elinde telefon, naptı bakalım bu kız benden sonra egosuyla sana bakıyordur baksa da. senin de ona bakıp belki yazmanı istiyordur. Ego bunlar, hatta bunun açıklaması bile yoktur belki. Sorsan "can sıkıntısına baktım ya" der geçer.

Gençsin de aklını o adamdan uzaklaştır, hayatına başkaları da girer, hatta sevgisi azalan ve ayrılan kişi bu sefer sen de olabilirsin. Bir insanı sevmedi diye suçlayamazsın ancak sana saygı duymaması, ayrılık yönteminin senin canını acıtması hakkında suçlayabilirsin. Pişmanlık demişsin burada evleneceği hafta ayrılan, iftira atılan kızlar var.
Acı çeken taraf karşısındaki kişinin pişman olmasını bekler elbet. Ama zamanı geldiğinde onun pişmanlığı bile umrunda olmayacak inan.

Cok haklisiniz hanimlar.. Evet cok kucugum haytima devam etmem gerek ki ediyorum da..
Evlilik derken bugun yarin degil elbette, okuyorum ben. Evlilikten bahsederken isin aslinda benim tarafimdan olan ciddiyetini anlatmak istiyordum, bir kac sene sonrasi icin. Ama cok cabuk inanmisim haklisiniz galiba.. Tekrar cevaplariniz icin tesekkurler sagolun

Back
X