- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
Istemiyorum diyorum inanmiyorum diyo. Düğün tarihim belli diyorum. Hala inanmiyorum diyo. Kafayi yememek elde değil. Dediklerinizi zaten yaptim..Bu gibi seylere nasil cozum bulamiyorsunuz hic anlamiyorum facebookta oncelikle tum aileden engelleyin kargoyla bir sey gelirse geri gonderin telefon no degistirin evinizin etrwfinda geziyor ise polis destegi alin saplantili birinden kurtulmanin en kolay yolu haber almamasi zira benim eski sevgilim aradiginda seni istemiuorum diye alenen soylerken bile istemesen konusmazdin benimle konusuyorsun demek ki beni seviyorsun demisti :)))
Yerinizde olsam polisten koruma talep ederdim.Istemiyorum diyorum inanmiyorum diyo. Düğün tarihim belli diyorum. Hala inanmiyorum diyo. Kafayi yememek elde değil. Dediklerinizi zaten yaptim..
Is yerime geliyorlar. Poliso cagıricam dedim en sonunda
Yeterli onem verilir mi. Polisler uğrazmaz diye çekiniyorum. Daha cok cesaret alir bu seferşikayetçi olun. ne bu saçma sapan insanlarla uğraşıyorsunuz?
Istemiyorum diyorum inanmiyorum diyo. Düğün tarihim belli diyorum. Hala inanmiyorum diyo. Kafayi yememek elde değil. Dediklerinizi zaten yaptim..
Son çare o zaten artık.. iş yerinde herkes şahit olanlara. Şahitlik ederlerse işim kolaylaşırBütün sülaleyi engelle bütün iletişim kanallarından.
Hukuk denen bir şey var. Savcılığa gelenlerin hepsini şikayet et. İşyerinde gören kişileri de şahit göster. Anca öyle anlarlar.
Amcaya, yengeye, kuzene kadar kafayı yemiş bunlar..
Engelli her yerden.. en son ben yazdim engelini kaldirip sosyal medyadan.anneme yazdiğinda.En son dedigim gibi bu tarz insanlar sesini duydukca umitlenir sacma sapan ask trajedilerine girerler hic sesini duymamasi lazim...
Istemiyorum diyorum inanmiyorum diyo. Düğün tarihim belli diyorum. Hala inanmiyorum diyo. Kafayi yememek elde değil. Dediklerinizi zaten yaptim..
Son çare o zaten artık.. iş yerinde herkes şahit olanlara. Şahitlik ederlerse işim kolaylaşır
siz soyluyorsunuz istemedigimi soyledim soyle de boylede bence yuz yuze gorusmediginizi dusunerek bunu yaziyorum yine itiraz ediyorsunuz :) bana kalirsa siz cevaplari bizden iyi biliyorsunuz umarim sorununuzu kisa zamanda cozersiniz evliliginiz adina mutluluklar diliyorum.Engelli her yerden.. en son ben yazdim engelini kaldirip sosyal medyadan.anneme yazdiğinda.
Söyledim en son bir kişi daha gelirse şikayet edicem polisi çağircam dedim..bugun de cicek yollamış.hasta ruhlu bırı demek ki .. polise şikayet edeceğinizi açık açık söyleyin.
Haberi yok ayri yaşiyoruz.. zaten izin aldim 1 hafta. Numarami da değiştirdim. Ses seda yoktu. Tekrar hortladiYerinizde olsam yıllık izin alırım iş yerimden, bir yakınımın yanına gider kalırım bir müddet.
Ayrıca da uzaklaştırma kararı alırım.
Bu ne ya? Böyle saçmalık mı olur?
Babanız ne diyor bu duruma?
Benim babam olsa duman etmişti ortalığı...
Savciliğa mi gitmem gerekiyo polise misiz soyluyorsunuz istemedigimi soyledim soyle de boylede bence yuz yuze gorusmediginizi dusunerek bunu yaziyorum yine itiraz ediyorsunuz :) bana kalirsa siz cevaplari bizden iyi biliyorsunuz umarim sorununuzu kisa zamanda cozersiniz evliliginiz adina mutluluklar diliyorum.
Koz olarak kullanabilirOnunla birlikte oldum ve evlenicem artık onunum rahatsız etme de. Belki bu gururuna dokunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?