Eski sevgilimden kurtulamıyorum yardım

Ne saçma, ne boş insanlar var ya...anası, babası, kuzeni vs herkes bunun ilişkisii için seferber mi olmuş, size mi yalvarıyorlar?

Madem bu kadar kıymetliydiniz onun için, beraberken niye el üstünde tutmamış?

Aman haa, sakın dönme gibi bir hata yapmayın. Böyle çok peşinden koşanlar, imzayı atınca acısını çıkarıyor.

Aman allah korusun nefretim kalktı iyice..her gün dua ediyorum vazgeçsin diye

Ya en azından karşısına polis çıkarsa korkar çekinir bir daha yaklaşmaz. Bundan da anlamıyosa artık ne diyelim Allah kolaylık versin. Ne diye cesaret alacak ki anlamadım?
Benzer olay kendi kardeşinin basina geldi. Polise sikayet ettiler. Siz arka sokaklar cok izlediniz galiba deyip yollamişlar bunlari geri..belki de ondan polisten korkmuyor. Ilgilenmiyorlar diye

Nasil bir yol izlediniz
Benim uni.den arkadasımdı kendisi.
Düğünüme bile geldi.
Sonraları faceden mesajlar atmaya başladı benim için kıymetlisin felan türünden.
Daha sonra seni herkesten daha fazla seviyorum eşinden ve çocugundan daha çok demeye başladı.
Baktım saçmalıyor tavrımı koydum sen ne saçmalıyorsun diye.
Her yerden engelledim bu sefer çocugumun okulunun önünde dolaşmalar,evimin civarlarına gelmeler, hayatında kalayım lütfen demeler,üstü kapalı tehditler, kendimi öldürürüm demeler.
Baktım olacak gibi degil artık en son şikayet ettim kendisini mahkemelik olduk.
Ha mahkemelik olmadan önce eşim agzını yüzünü kırdı.
Uslanmadı sen düşün nasıl bir manyak oldugunu.

Geçmis olsun.. allah böyle manyakları ıslah etsin ne diyim. Her gün kadın cinayetleri duyuyoruz allah korusun ya tedirgin oluyo insan

Söyledim en son bir kişi daha gelirse şikayet edicem polisi çağircam dedim..bugun de cicek yollamış.
Ya bi de bana 1 kez bile çicek almamiş biri. Utanmaktan yabanci biriyle konuşamayan biri nasil olur da bunlari yapar
Artık takıntı yapmış o zaman , rekabet yaratmış kafasında belli ki elinden almak için herşeyi yapıyor ..ama korkutucu en iyi çare savcılığa direk şikayet ve koruma talebi kararı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…