- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
- Konu Sahibi ooomarlaaa
-
Ne dersen de bir süre daha umutlanmaya devam edecek. Bence hiç konuşma artık haber de gönderme kimseyle. Zamanla mecbur unutacak. Başka türlü olmuyor.
ben ona hiç haber göndermiyorum canım ama araya hep kıramayacağım kişileri koyuyor. olmayacağını anlatıyorum onalara ama ne fayda.. bugün bu olmzsa yarın başkasını getiriyor karsıma. iş yerine çiçekler gönderip duruyor.
onu kırmaktan korkup daha fazla taviz verme..ısrarları zamanla artarsa bu sefer huzurun kaçar.tatlı dilden anlamıyorsa..deki
eski sevgilimi affettim,beni unutamamış bende ona tekrar bi şans vericem..kökten çözüm...
Kesinlikle tavrını bozma bence canım, kıramayacağın kişiler de seni kırmak istemez herhalde konuşmak istemiyorum dersin olur biter. Sen sağlam durursan daha kısa sürede hallolur bu iş. İnsan kendini kötü hissediyor biliyorum ben de yaşadım benzerini ama karşındakine de haksızlık oluyor bir yandan ve o bunu anlamıyor. Güzellikle halledilecek bir şey değil bu ne yazık ki. İlla açıklama yapmam gerekiyor bunu hak etti diyorsan da biraz soğuduktan sonra aradan zaman geçtikten sonra konuşmanı tavsiye ederim. Çünkü şimdi söylediğin her şey ona umut olacak istersen hakaret et insanoğlu böyle
Bende bunu anlamıyorum
Sevmiyorsam kabul etmem ben
Hadi ettik bi hata diyelim, o zaman da net bi şekilde denedim ama olmadı sen yoluna ben yoluma derim
Kırılabilir üzülebilir diye ince düşünceliysem en başından mümkün olmadığını belirtir umutlandırmazdım o insanı..
hicbişey hissetmediğini acık acık söyle en azından bı kere kırılacak
inat ederse de numaranı falan değiştirirsin
olmayacak bı seyi uzatmanın anlamı yok
3yıllık arkadaşın ise huyunu suyunu biliyosundur.
Ne kadar yakın arkadaştınız bunu göz önünde bulundur önce.
Seni anlayacağını düşünüyorsan açıkla durumu.
Ama sakın sakın sana karşı birşey hissetmiyordum aslında filan deme.Çok gururu kırılır ve çoğu erkek gururu kırıldığında saldırganlaşır.
Emin ol senin daha çok canını yakar.
Belki biraz da hakkı vardır dimi?
Bence, istesem de sana başka gözle bakamıyorum.Denedim olmadı, hala arkadaş gibi görüyorum de.
Durumu biraz yumuşat.
Başına bela olmasın sonra.
Çok da ısrar ederse olabildiğince uzaklaş.
dediğin açıklamayı yaptım zaten canım ayrılırken ama en fazla 1 ay sonra tekrar aramaya başladı. sana kızmakda hakkı var diyorsun ama benim bu ilşkiden soğumam da onunda etkisi olduğu çok konu vardı. mesela tartıştığımız zaman yaptıgı tek sey haklsıın demekti. bir kere de kndini affettrmek ugruna bir hareket yaptıgını hatırlamıyorum. ve ilşkiyi biz iki kişi yaşamadık hiç arkdasları hep bizim ilşkimizin içindeydi. doğal olarak da bu durum ona karşı başka hisler beslememin hep önüne geçti. ilişki için hiç bir çaba sarfetmedi ama nedense ayrılınca da kıymetli oldm
tel numaranı değiştir ortak tanıdıklarınada vermemeleri için tenbihle veya telini hiç açma mesajlarına asla cevap yazma arar arar durur zamanla olmayacağını anlar
sen onun mesajlarına en ufak cevapta yazsan o umutlanıyordur
sana arkadaşlarıyla mesaj gönderince onlarada hiçbirşey söyleme
kararlı olursan oda alışır herşey zamanla geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?