- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
- Konu Sahibi ooomarlaaa
kızlar merhaba. sizden bir konu da fikir almak istiyorum. uzun süren bir ilşki yaşadım ve aldatılma sonucu bitti. onun ardından 1 sene hayatıma hiç kimseyi sokmadım. 1 sene sonrasında yaklaşık 3 senedir tandığım ve arkds olarak çok sevdiğim bir çocuk vardı. bu çocuğun bana karsı daha önceden de ilgisi olduğunu biliyordum ama umursamıyordum. o da hayatımda başkasını olduğunu bildiği için bunu hiç hissettirmemeye çalıştı ve biz uzun süre arkds kalmayı basardık fakat ben erkek arkdsımdan ayrıldıktan 1 sene sonra bu bana duygularını belli etmeye bnimle ilgilenmeye başladı. hani büyüklerimz der ya sevdiğinle değil seni sevenle evlen daha mutlu olursun diye. bende nedense bu düşünceyle bu cocuga evet dedim. demez olaydım daha ilk günden pişman oldum. sevmediğim biriyle bir ilşki yürütemeyecğimi anladım ama ne fayda. bunu ona belli edemedm üzülmesin diye. ve öyle böyle derken biz başladık ve bir kaç ay sürdü. ve bu zaman zarfında da alışırdım sandm ama hiç de öyle birşey olmadı. aksine hersey daha kötüye gtti. ve sonunda bir bahane üretip ayrıldım. ama çocuk hala daha aramaya devam ediyor. kndi aramasa araya kıramayacağm arkdslarımızı sokuyor. hepsine anlatıyorum istemediğimi ama o bunu bir türlü anlamıyor. sert bir şekilde söyleyip onu üzmekte istemiyorum ama artık aramasını da istemiyorum. offfff ne yapcam kızlar bana bir yardım edin 

Son düzenleme: