Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

Yav yemlemişte olabilir.
Zaten hepi topu 10-15 dershane.
Kurumda görev yapan tanıdık var bir konuşacagım bu öğrenci fantezili pisliği.
Zaten bunlar gizli kalmaz ki, bilen biliyodur, bi tane oyuncu var şimdilerde bi kız konuştu diye millet dökülmeye başladı, böyle konularda kimse ilk taşı atan olmak istemiyor, atılınca devamı geliyor patır patır.

Senin derdini skm ya banlayın beni ya

Aynen öyle biliniyor zaten.Bana kaç kişi söyledi bu adamdan uzak dur diye.Ben uzak durmadım.Bile bile devam ettim.Cünkü ona sarılınca kalbini dinleyince mutlu oldum.O kötü bir insan değil.Beni tehditte etse şantaj da yapsa benim asla kötülüğünü istemeyeceğim biri.O da haklı sevgilisine bir şey söylerim diye korktu ondan tehdit etti.Onunla arasının bozulmasını istemedi.Belki gerçekten aşık oldu bu sefer.Beni bırakmakta da haklı baksanıza geldim forumda derdimi anlattım adamın başına iş açıyorum.Aptalın tekiyim onun dediği gibi.

ay cidden sıktın be ablacım, millet burada etik ve ahlak sınırlarını aşmış sapık için şikayette bulunurken -sadece senin için değil, tüm kadınlar için- sen hala yok aşığım bilmem ne. nasıl bir fanusun içinde yaşıyorsun ki hiçbir şeyi göremeyecek kadar körsün, kendini kandırıyorsun ve seni kullanan, tehdit eden, aldatan bu adamın elinde hala oyuncaksın. açtığın konu başlığına baktığımda yardım istiyorsun sandım ama burada milleti çileden çıkartmışsın. Bu aşk falan değil, bu senin aptalca yaptığın bir hata silsilesi. umarım o sapık ifşa olur da içimizin yağları erir. Belli ki sen de aynı zihniyete sahipsin biz burada ne desek de boş.

Yaw bizene la bundan
Ama pis uğraşacagım bununla.

Yemin ederim yanımda olsan şiddet sorunu yaşardım kesin.
Bir insan nasıl bu kadar aciz bu kadar ezik olabilir.
Hala mıymıymıy belki de ben bilmem ne diyorsun.

Az önce öldürüyodu, ailene söylüyodu? Biliyoruz zaten bu herifin bi halt etmeyeceğini hayatı kuru sıkı. Bi halt edemez. Ama başı iyi bir belaya girecek. Ona çare yok.

Ya adamı aramak yerine direkt bu konuyu şikayet etsenize tehdit vs diye yöneticiler adli süreçlerde konu sahibinin bilgilerini paylaşıyor daha kolay olur
Bunu da yapacagım.
Sayfanın linkini kendilerine atacagım zaten
Onlar da bu konuyu açan kadını mahkemeye verebilir ifitra suçundan ve karalama suçundan ve gerçekten umurumda bile değil başına ne geleceği.

Bu arada aldatma yada böyle iğrençlikler yapmak adamın über bir tip olmasıyla alakalı değil. Öyle olsa kıvanç tatlıtuğ evlenip sadık kalmazdı değil mi?
Senin hoca Abaza olduğu için böyle talep gördüğü için değil. Karaktersiz sapık

Bunu da yapacagım.
Sayfanın linkini kendilerine atacagım zaten
Onlar da bu konuyu açan kadını mahkemeye verebilir ifitra suçundan ve karalama suçundan ve gerçekten umurumda bile değil başına ne geleceği.
Aşkım şu var bu kız bursa diyo ama bursada neresi ilçe vs belli değil sen direkt konuyu açanı şikayet et ki şikayet edince bi bunun konumunu adres bilgisini istesinler reşit değil hocası asılmış istismar de şikayet et kimse 50 sayfa konu okuyacak değil az soruşturma başlasın bu kendi ifade verirken öter zaten kaldı ki bence bu kişi cidden 30 lu yaşlarda değil zeka yaşı 5 gibi bir şey cidden istismar olabilir

Adam çok yakışıklı bütün kızlar ilgi gösteriyor.Eski karısı bile bırakmıyor.

30 yaşındayım reşitim.Bursa da geçmiyor olay.Bilgi vermemek için Bursa yazdım.Istismar falan yok ne olduysa kendi isteğimle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…