Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

Keşke öyle yapsaydı beni gerçekten sevmediği için diğer kızı da kabul etti işte.Bu sefer belki de gerçekten seviyor kızı.
Adam evli çocuklu muhtemelen hala diğer kız diyorsun ya.
Adam takılıyor hepinizle zekan mı basmıyor anlamıyorum cidden

Ya o zaman şu soruyu cevapla madem bu kadar hayati bir mesele nediye gidip adama sümük gibi yapışıp anlatcam kıza her şeyi diyosun neden buraya gelip anlatsam inanır mı diyosun madem çok hayati mesele ya neden ?
Kıza ya da babasına anlatırsam adam beni zaten öldürecek ama kendisi de o kızla mutlu olamayacak.Beni kullanıp başka kızla evlenemeyecek.

Hayatı bir mesele annem babam abim çok dindar öğrenirlerse beni evden atarlar yaşayamam belki de.Adam da öldürebilir beni hayatına zarar verirsem.
Derdinin bu olmadığını biliyoruz. Kendini acındırarak adamı koruyamazsın.

Kıza ya da babasına anlatırsam adam beni zaten öldürecek ama kendisi de o kızla mutlu olamayacak.Beni kullanıp başka kızla evlenemeyecek.
Evet öldürülmek adamın başkasıyla olmasından daha mantıklı çünkü.
Dizideki aşırı abartılı histerik kadın karakterler gibisin. İzlerken bu kadar da aptal olamaz kimse diye izlediklerimiz

Seni niye öldürsün sen kimsin ? Kendini kim sanıyosun gelir seni annene babana patlatır geçer gider senin için ölümden beter adam yine gider mutlu olur sen ailene rezil olduğunla kalırsın

Evet öldürülmek adamın başkasıyla olmasından daha mantıklı çünkü.
Dizideki aşırı abartılı histerik kadın karakterler gibisin. İzlerken bu kadar da aptal olamaz kimse diye izlediklerimiz
Zaten çok mutsuzum ölsem ne olacak diyorum bazen.Işim yok sevdiğim adam gitmiş başkasıyla

Arkadaşım diyor sen atansan bu adamın yüzüne bile bakmazsın daha iyi kişiler bulursun.
Açık söyleyeyim zor. Sende bu eziklik varken kimse seni sevmez. Yapı meselesi. Bazı insanlar kendi değerini bilir. Özgüvenlidir. İşsiz de olsa çok da sevse kendi onurunu zedeletmez. Kralı gelse kendini rezil etmez. Gururlu durur. O kadınlar da her zaman çevresinde erkeklerin döndüğü tipler olur. Bazıları da olur seviyorum diye her tür onur kırıcı şeyleri çeker oturur yalvarır peşinde koşar. İşte onlar da hiç bir zaman kimse tarafından sevilmezler.
Senin sorunun atanman değil karakterin. Sen bu ezik büzük karakterinle zaten atansan da bulamazsın kimseyi. Özdeğer bilincin yok.

Üslubunuz son derece kırıcı ve yargılayıcı.Ben buraya hayatımda zorlandığım bir süreci paylaşmak için geldim,aşağılanmak için değil.
Herkesin sınavı, kırıldığı yer, zaafları farklıdır.Ben kimseyi incitmedim, sadece duygularımla hatalar yapmış bir insanım.Kimse kusursuz değil.Eleştiri yapılabilir ama insanlığı kaybederek konuşmak kimseye bir şey kazandırmaz.Başkalarına karşı ben de gururluyum ama bu adama zaafım var bağımlılığım var.

Az bile söyledim. Hepsi gerçekler. Herhangi bir insana zaafım var diye kendi onurunu gururunu çiğnemedin mi? Evet. Adam gel demiş gelmiş git demiş gitmişsin. Başkasıyla ilişkim var demiş ay acaba ondan ayrılırsa benle evlenir mi diye ummuşsun. Normal bir insan kendine yedek olmayı layık görür mü? Yedek olmayı kabul edip kenarda beklemişsin. Bir insan kendini bu kadar aşağılayan birine neden saygı duysun sevsin? Bundan daha aşağıda bir durum olabilir mi?
Ayrıca 40 yaşına kadar pek çok ilişki yaşadım. Hiç birinde kendimi böyle rezil etmedim. Ayrılık acısından ölsem belli etmedim. Çünkü kimse benden değerli değil. Elin kıytırık adamı için kendimi heder edemem. Biraz onur gurur ve bolca akıl diliyorum size

Ben buraya kusursuz biri gibi görünmeye değil, yaşadığım gerçek bir duygusal süreci paylaşmaya geldim.Evet, birine çok bağlandım. Evet, yanlış yerde yanlış şekilde yanlış adamı sevdim. Bazen gururumu koruyamadım, bazen kalbimle hareket ettim.Bunu inkâr etmiyorum.Ama bir insanın birine güvenmesi, sevmesi, umut etmesi onu “ezik” ya da “değersiz” yapmaz.Bu sadece insani bir şeydir.O belki seninle olur diyor belki de gerçekten olacak.Belki kalbi bana yönelecek sevgimi görecek belki.Ben yaptıklarımı yücelten biri değilim, aksine zaten en büyük eleştirel bakışı kendime yöneltiyorum.Keşke bazı şeyler yaşanmasaydı diyorum.Ama insanın en kırılgan hâline tepeden bakmak, ona hakaret etmek kimseye güç kazandırmaz.Herkes acıyı farklı yaşar.Siz duygularınızı bastırarak güçlü hissetmiş olabilirsiniz,ben duygularımı yaşayarak yaralandım.Bu kimseyi üstün ya da aşağı yapmaz.Yargılanmak değil, anlaşılmak için yazdım.

Ailenizden bu kadar korkuyorsanız ne işiniz var 2 çocuklu zampara adamın yatağında. Adam sizden para tırtıklıyor biliyor tabi aileniz duymasın diye geri ödemeyince şikayetçi olamayacağınızı.
30 yaşında kadınsınız çocukta değilsiniz ki yanlışı doğruyu ayırt edemeyesiniz. Hala burada saçma sapan şeyler anlatıyorsunuz, ayrılamam takıntılıyım paramı geri istesem alınıyor, başka biri var biliyorum ama ten uyumu var filan.
Ne uyumundan bahsediyorsunuz adam öteki kızın ailesi ile tanışmış muhtemelen aralarında cinsellik yok, cinsel ihtiyacını sizinle gideriyor (belki başkalarıda vardır) üstüne sizden para alıyor belki sizden aldığı paralarla diğer kızın gönlünü hoş ediyor sizde dram peşinde koşuyorsunuz.

İşte ben bana sonradan dönen adamı sindirip oturmayı anlamıyorum. Bu sevgi falan değil. Sevgi içinde sadakati bağlılığı barındırır. Başkasıyla olmadı diye size dönen insan sizi sevmez. Hiç bir zaman sevmez.
Ayrıca da sizin yaptıklarınızı normal bir kadın anlayamaz. Anlaşılacak yanı yok.
Çöp gibi bir adamın peşinden saplatılı bir şekilde koşup, gurursuzluğun sınırını zorlayarak yapışıp kalmak normal değiş, bu sevgi de değil.
Hiç bir zaman sevilmediniz muhtemelen gerçek sevgiyi bilmediğinizden gerçek ilişki yaşamadığınızdan bu yaşadığınızı ilişki sanıyorsunuz.
Gerçek ilişkide ev arkadaşım gelmeden git görmesin seni denmez mesela. Adam sizi resmen kullanıyor siz hala ilişki sevgi var sanıyorsunuz.

Hep merak etmisimdir bu evli adamlardan ne bulursunuz ne görürsünüz bilmiyorum yeminle merak etmisimdir. Kadının kendine yapabilecegi en büyük kötülük evli bi adamla olmak gerçekten. Bir kadın nasıl olurda kendini 2 inci, 3’üncü kadın konumuna koyar yargılamıyorum gercekten tamamen öz degersizlikten ask mesk degil bu kendisinin öz sefkatsizliginden, degersizliginden. Gercek ve kendisinin farkında olan bi kadın asla kendini sonraya, belkiye, 2 inciye atmaz.

Ayrıca değersiz dememe gücenmeniz o kadar komik ki. Adam size değersiz diyor. Siz hala “Umut” “sevgi” diyorsunuz.
Adam size değer vermiyor. Siz kendinize değer vermiyorsunuz. Objektif bakan biri söyleyince mi gücünüze gidiyor.
Siz kendinizi değerli görseniz bunları yaşamazsınız. Kendinin değerini azıcık bilen bir insan ev arkadaşım gelmeden git dediğinde yada başkası var sen de kenarda bekle dese basar engeli yüzünü görmez. Oturur evinde ağlar sızlar acısını yaşar ama kendi değerini düşürmez.

Ben yaşadıklarımı “sağlıklı bir ilişki” olarak görmüyorum. Aldatıldığımı, kullanıldığımı ve manipüle edildiğimi de inkâr etmiyorum. Bunları fark etmek benim için çok sancılı oldu.
Ama bir duygunun içindeyken dışarıdan bakmak her zaman mümkün olmuyor. Ben sadece yanlış bir insana bağlanmış, yalnızlığını ve eksikliğini yanlış yerde doldurmaya çalışan bir insanım.
Yaşadığım şeyleri yüceltmiyorum, savunmuyorum. Sadece bu sürecin kolay olmadığını ve herkesin yerinde aynı soğukkanlılıkla davranamayacağını söylüyorum.İnşallah bir gün hakettiğim değeri görebildiğim sevip sevilebildiğim bir ilişkim olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…