Ama o zamanlar siz de çalışmıyormuşsunuz öyle yazmışsınız konuda. Bundan sonra erkeklere para kaptırmayın.O çocuk 20 yaşındaydı calismiyordu onu biraz anlıyorum durumu kötüydü.
Bir ara bana demişti ki kendini çok suçlu hissediyorsun ilişki yaşadığımız için ama evli insanlar bile neler yapıyor biz bekarizDedi ki evli kadın birden otobüste yanıma oturdu sesini cikartirsan taciz ediyor diye bağırırım dedi ben de sesimi çıkartamadım.Evime kadar takip etti kadın ilişki istedi kocam iktidarsız falan dedi ben de defettim onu şeklinde konuştu.Daha sonra olayı dershane yönetimine gittiğini kadının kocasından korkmadığını ama imam olan babasından korktuğunu kadının babasını cagirdiklarini müdürün onu uyardigini söyledi.Adam o dershaneden çıkışı yapılmış neden orda çalışmıyorsun diye sorunca ücret konusunda anlaşamadık demisti.Belki bu evli kadınla ilişki yaşadığı için atılmış olabilir diye tahmin ediyorum..Kadının babasının imam olduğu caminin ismini de soylemisti.Bana ilişki yaşamadım dese de ben yaşadığını düşünüyorum çünkü kapısına kadar gitmiş bir kadını reddetmez.
Evet bundan sonra kimseye para kaptirmamAma o zamanlar siz de çalışmıyormuşsunuz öyle yazmışsınız konuda. Bundan sonra erkeklere para kaptırmayın.
Tabi tabi kadın onun üstüne atlamış benimle yatmazsan otobüste "beni taciz ediyor " diye bağırırım şeklinde tehdit etmiş kesin bu hikaye yaşanmıştır. Siz de bu uyduruk yalana inandiniz öyle miDedi ki evli kadın birden otobüste yanıma oturdu sesini cikartirsan taciz ediyor diye bağırırım dedi ben de sesimi çıkartamadım.Evime kadar takip etti kadın ilişki istedi kocam iktidarsız falan dedi ben de defettim onu şeklinde konuştu.Daha sonra olayı dershane yönetimine gittiğini kadının kocasından korkmadığını ama imam olan babasından korktuğunu kadının babasını cagirdiklarini müdürün onu uyardigini söyledi.Adam o dershaneden çıkışı yapılmış neden orda çalışmıyorsun diye sorunca ücret konusunda anlaşamadık demisti.Belki bu evli kadınla ilişki yaşadığı için atılmış olabilir diye tahmin ediyorum..Kadının babasının imam olduğu caminin ismini de soylemisti.Bana ilişki yaşamadım dese de ben yaşadığını düşünüyorum çünkü kapısına kadar gitmiş bir kadını reddetmez.
Öyle saçma bir şeyler yazmıştı. Film sahnesi gibi, evli kadın metroda tehdit etmiş bu öğretmeni, evine kadar takip edip, kocam evde yok seninle birlikte olmak istiyorum demiş. Adamcağız da ne yapsın can korkusuna sevişmiş kadınla.Evli kadın tecavüz mü etmiş şimdi bu yavru ceylana? Bu organik köy tavuğunu hain emellerinde kullanmış demek. Kötü kadın.
Ay evet tekrara girdi az önce.Öyle saçma bir şeyler yazmıştı. Film sahnesi gibi, evli kadın metroda tehdit etmiş bu öğretmeni, evine kadsr takip edip, kocam evde yok seninle birlikte olmak istiyorum demiş. Adamcağız da ne yapsın can korkusuna sevişmiş kadınla.
Bu hikayeyi de insan bu aptal her şeye inanır dediği birine anlatır.
Kadın beni takıntı yapmıştı diye mağdur mağdur anlatmıştı.Ben inanmadım çünkü adam dokunmadan duramayan biri.İlla ki bir şeyler yaşamışlardır kadındaki cesarete bakılırsa.Evli ve çocuklu bir kadın.Daha sonra o kadının bunun ev arkadaşına yürüdüğünü söylemişti kadını o şekilde kötülemiştiTabi tabi kadın onun üstüne atlamış benimle yatmazsan otobüste "beni taciz ediyor " diye bağırırım şeklinde tehdit etmiş kesin bu hikaye yaşanmıştır. Siz de bu uyduruk yalana inandiniz öyle mi
Bir de ''dağ ayısı kocamm'' vardı diğer üyeler yazınca hatırladım bende“Bu sınıfa girince güneşim doğuyor.”
Bunu okuyunca hatırladım bende
Bir de sınıfta nişanlı bir kız vardı adamın ona gece mesaj attığını istersen özel ders verebilirim diye yazdığını ve nişanlısının dershaneye gelip adamı dovecegini söylemişti.Adam da bu konuyu bana şöyle açıkladı bu kız gecenin 2sinde hocam espriniz aklıma geldi soru çözerken diye mesaj attı ben ona yüz vermedim diye farklı anlatıyor.Kadın beni takıntı yapmıştı diye mağdur mağdur anlatmıştı.Ben inanmadım çünkü adam dokunmadan duramayan biri.İlla ki bir şeyler yaşamışlardır kadındaki cesarete bakılırsa.Evli ve çocuklu bir kadın.Daha sonra o kadının bunun ev arkadaşına yürüdüğünü söylemişti kadını o şekilde kötülemişti
Kendini pohpohlatmayı seven, hikayeler uyduran biri belliki.Bir de sınıfta nişanlı bir kız vardı adamın ona gece mesaj attığını istersen özel ders verebilirim diye yazdığını ve nişanlısının dershaneye gelip adamı dovecegini söylemişti.Adam da bu konuyu bana şöyle açıkladı bu kız gecenin 2sinde hocam espriniz aklıma geldi soru çözerken diye mesaj attı ben ona yüz vermedim diye farklı anlatıyor.
Evet çok yalancı biri.Kendini pohpohlatmayı seven, hikayeler uyduran biri belliki.
Adam leşşşşBir de sınıfta nişanlı bir kız vardı adamın ona gece mesaj attığını istersen özel ders verebilirim diye yazdığını ve nişanlısının dershaneye gelip adamı dovecegini söylemişti.Adam da bu konuyu bana şöyle açıkladı bu kız gecenin 2sinde hocam espriniz aklıma geldi soru çözerken diye mesaj attı ben ona yüz vermedim diye farklı anlatıyor.
Parayı borç olarak verdim belki geri öder.Bekliyorum ödemesini ödemez mi sizceAdamın söylediği tüm yalanların doğrusunu biliyorsunuz hala burada saçma sapan şeylerden bahsediyorsunuz.
Adam resmen müşteri kızıştırıyor anlamıyor musunuz. Adam kendine selam veren bütün kadınların koynuna girmeye can atıyormuş gibi anlatıyor sizde ağzınızı açıp dinliyor birde üstüne para verip yatağına mı giriyorsunuz. Gururunuz yok mu sizin? Burada birçok evli veya sevgilisi olan üye var kaç kişi karşısında ki adam başka kadınlardan bahsederken o adamın yüzüne bakar.
Derdi kendi olsaydı şimdiye konuyu hesabı kapatıp uçmuştu. Adama bişey olmayacağına öyle inanıyor ki. O konuda içi rahat. Anlamadığım şekilde rahat. Kendi şikayet etmezse ciddiye alınmaz sanıyor.Ya ben vur abalıya yapmayı pek sevmem ama bu bambaşka bir seviye ya.
Üyeler şikayet edicem deyince tutuşmuşsınız, ben zaten şikayet edicem, o beni mahveder vs diyorsunuz da hepsi hikaye.
Konu açarken bile asıl derdiniz aslında seni seviyor, şöyle yapsan döner gibi şeyler duymak. Gerçekten derdiniz şantaja uğramak, kadın cinayetine uğramak olsa belli olurdu ve o alacağınız yorumlar çok farklı olurdu.
Normal hayatımda da burda da ücretli görüşene, evliyle görüşene, kumar uyuşturucu bağımlısına bile saldırmadan güzel güzel akıl vermeyi tercih eden biriyim ama siz bambaşka seviyesiniz. Duvara öğüt vermek daha verimli olur. Adam herkes peşimde, herkes benimle yatmak istiyor diyor inanıyorsunuz. Kıvanç mı bu? Yakışıklı olduğu bile şüpheli 40’larında, söylediği yalanlardan düşük duygusal zekası belli olan, maneviyat imam nikahı muhabbeti yapan kekonun biri.
Şikayet olayına çok sevindim valla gerçekse başı yansın bu pis şantajcının.
Bana biraz tutuştu gibi geldi. Eğer kurs istanbul ya da Ankara’da ise bulunması zor gerçekten, Bursa diye salladım dedi ama ondan o aklı beklemiyorum, bence boş bulunup söyledi Bursa olduğu doğru.Derdi kendi olsaydı şimdiye konuyu hesabı kapatıp uçmuştu. Adama bişey olmayacağına öyle inanıyor ki. O konuda içi rahat. Anlamadığım şekilde rahat. Kendi şikayet etmezse ciddiye alınmaz sanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?