Benim oğlum altı yaşındayken kendisine kazık atan arkadaşından soğudu bir daha görüşmem dedi. Böyle muameleyi çekip oturan çocuk kadar aklı yokturSen özürlüsün yemin ederim bak özürlüsün
Yaw he he sen öyle de ben inanmıyorum ben seni şu an hakaretten bile şikayet etsem yargı istediği an site senin ip adresini falan verecek orada da her şey çıkacak zaten gelirsin paşa paşa ya dersin ben gerizekalıyım hayal kurdum hoca fantezisi anlattım ya da paşa paşa gerçeği anlatırsın birini sosyal medyada şikayet etmek bulmak vs çok kolay twitter bile bilgi vermediği halde ordaki gerzek anonimler bulunuyor sen bu sitede anonim kalabileceğini mi sandın zeka yaşın gerçekten 530 yaşındayım reşitim.Bursa da geçmiyor olay.Bilgi vermemek için Bursa yazdım.Istismar falan yok ne olduysa kendi isteğimle oldu.
Maşallah senin evladına canım da bu karının herhangi bir çocuk kadar aklı yokturBenim oğlum altı yaşındayken kendisine kazık atan arkadaşından soğudu bir daha görüşmem dedi. Böyle muameleyi çekip oturan çocuk kadar aklı yoktur
Adam çok yakışıklı bütün kızlar ilgi gösteriyor.Eski karısı bile bırakmıyor.
Hoca fantezisi falan kurmadım ben.Ne yaşadıysam onu anlattım.Kimseye hakarette etmedim.Tehdit edilen benim zaten siz değilsiniz.Yaw he he sen öyle de ben inanmıyorum ben seni şu an hakaretten bile şikayet etsem yargı istediği an site senin ip adresini falan verecek orada da her şey çıkacak zaten gelirsin paşa paşa ya dersin ben gerizekalıyım hayal kurdum hoca fantezisi anlattım ya da paşa paşa gerçeği anlatırsın birini sosyal medyada şikayet etmek bulmak vs çok kolay twitter bile bilgi vermediği halde ordaki gerzek anonimler bulunuyor sen bu sitede anonim kalabileceğini mi sandın zeka yaşın gerçekten 5
Hiç önemli değil biliyo musun? Sana kalmadık.30 yaşındayım reşitim.Bursa da geçmiyor olay.Bilgi vermemek için Bursa yazdım.Istismar falan yok ne olduysa kendi isteğimle oldu.
Tamam o zaman hangi şehirdeysen gider olayı anlatırsınHoca fantezisi falan kurmadım ben.Ne yaşadıysam onu anlattım.Kimseye hakarette etmedim.Tehdit edilen benim zaten siz değilsiniz.
Kime anlatacağım anlamadımTamam o zaman hangi şehirdeysen gider olayı anlatırsın
Şey sanıyo özürlü burak hoca dicek hemen inancaz bursa dicek ok izmir dicek okHiç önemli değil biliyo musun? Sana kalmadık.
Yok vallahi. Hayır ben de biliyorum dershane ortamını, böyle hocaların namı yürüyor cidden. Daha düzgün daha yakışıklı olan hocalara da yürüyen kızlar olur hepsi etik değil der kibarca kırmadan red eder. Bir iki tane böyle mesleğin yüz karası her gelene çaktığı için adı çıkar. Bu saflar da adam mükemmel ondan sanırlar. Aslında olay tamamen adamın pisliğiMaşallah senin evladına canım da bu karının herhangi bir çocuk kadar aklı yoktur
Sen bana özürlü yazıp duruyorsun ben seni hakaretten savcılığa vereyim ne dersin mahkeme açmışken 2 tane açarım.Şey sanıyo özürlü burak hoca dicek hemen inancaz bursa dicek ok izmir dicek ok
İşte kendi zekasını baz alarak düşününce çok bile düşünmüş ama neyse
Adam çok yakışıklı bütün kızlar ilgi gösteriyor.Eski karısı bile bırakmıyor.
Hayati bi mesele olsaydı bu kadar yapışmazdın adama. Sen şu anda adam senle bi daha görüşmezse diye korkuyorsunSizin için eğlence tabi benim için hayati bir mesele.
Savcıya bak beynine girsin diye tek tek yazıyorumKime anlatacağım anlamadım
Hayatı bir mesele annem babam abim çok dindar öğrenirlerse beni evden atarlar yaşayamam belki de.Adam da öldürebilir beni hayatına zarar verirsem.Hayati bi mesele olsaydı bu kadar yapışmazdın adama. Sen şu anda adam senle bi daha görüşmezse diye korkuyorsun
Olur ver daha kolay olur sen beni şikayet ettin mi otomatik olarak bana gelen kağıtta açık tc n ikamet adresin yazar valla çok hayır işlemiş olursun git beni şikayet etSen bana özürlü yazıp duruyorsun ben seni hakaretten savcılığa vereyim ne dersin mahkeme açmışken 2 tane açarım.
Anlamadığın belli zaten.Kime anlatacağım anlamadım
Ya o zaman şu soruyu cevapla madem bu kadar hayati bir mesele nediye gidip adama sümük gibi yapışıp anlatcam kıza her şeyi diyosun neden buraya gelip anlatsam inanır mı diyosun madem çok hayati mesele ya neden ?Hayatı bir mesele annem babam abim çok dindar öğrenirlerse beni evden atarlar yaşayamam belki de.Adam da öldürebilir beni hayatına zarar verirsem.
Hak ettiğin de bu demek ki.Hayatı bir mesele annem babam abim çok dindar öğrenirlerse beni evden atarlar yaşayamam belki de.Adam da öldürebilir beni hayatına zarar verirsem.
Keşke öyle yapsaydı beni gerçekten sevmediği için diğer kızı da kabul etti işte.Bu sefer belki de gerçekten seviyor kızı.Anlamadığın belli zaten.
Bak tane tane anlatıyorum. Eşim 20 yaşından 30 yaşına kadar dershanede çalıştı. O şehrin tüm dershane dedikodularına hakimdik. Bir tanesi böyle uçana kaçana yürür takılırdı. Bizim arkadaşımız olan düzgün arkadaşlara da yürüyen olurdu. Kibarca olmaz derlerdi. Adamla alakası yok. Hocalara hayranlık oluyor. Hoca insansa ahlaklıysa olmaz diyor. Bir kaç tane pislik böyle yürütüyor gemisini. Onları da zaten dershane camiası bilir hiç de hoşlanmaz. Dedikodusu da yürür.
Biz eşimle sevgiliyken bir öğrencisi mesela sorum var diye gelip sınavdan sonra sizi seviyorum demiş eşim sen hayranlığı sevgi sanıyorsun duygu değil bunlar demiş geçmişti. Doğru düzgün, mesleğine saygısı olan adam bunu yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?