Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

30 yaşındayım reşitim.Bursa da geçmiyor olay.Bilgi vermemek için Bursa yazdım.Istismar falan yok ne olduysa kendi isteğimle oldu.
Yaw he he sen öyle de ben inanmıyorum ben seni şu an hakaretten bile şikayet etsem yargı istediği an site senin ip adresini falan verecek orada da her şey çıkacak zaten gelirsin paşa paşa ya dersin ben gerizekalıyım hayal kurdum hoca fantezisi anlattım ya da paşa paşa gerçeği anlatırsın birini sosyal medyada şikayet etmek bulmak vs çok kolay twitter bile bilgi vermediği halde ordaki gerzek anonimler bulunuyor sen bu sitede anonim kalabileceğini mi sandın zeka yaşın gerçekten 5

Hoca fantezisi falan kurmadım ben.Ne yaşadıysam onu anlattım.Kimseye hakarette etmedim.Tehdit edilen benim zaten siz değilsiniz.

Maşallah senin evladına canım da bu karının herhangi bir çocuk kadar aklı yoktur
Yok vallahi. Hayır ben de biliyorum dershane ortamını, böyle hocaların namı yürüyor cidden. Daha düzgün daha yakışıklı olan hocalara da yürüyen kızlar olur hepsi etik değil der kibarca kırmadan red eder. Bir iki tane böyle mesleğin yüz karası her gelene çaktığı için adı çıkar. Bu saflar da adam mükemmel ondan sanırlar. Aslında olay tamamen adamın pisliği

Adam çok yakışıklı bütün kızlar ilgi gösteriyor.Eski karısı bile bırakmıyor.
Şurda sessizce konuyu takip ediyordum ama dayanamıycam.
buna benzer bir konu çok eskiden anımsıyorum, bence o da sensin.
O zaman da inanmamıştım hatta erkek olabileceğini düşünmüştüm şimdi de böyle düşünüyorum.
Bir kadının bu zihniyete sahip olabileceğini asla içim almıyor.

Kime anlatacağım anlamadım
Savcıya bak beynine girsin diye tek tek yazıyorum
Sen burda istersen ben ankaradayım bursadayım şu bu zırvala şikayeti bursadan meraketme nicki diye yapmıyoruz zaten
Ben gidiyorum x sitede x üye bana hakaret etti diyorum seni şikayet ediyorum konunda da istismar olduğunu söylüyorum
Sonra gerekli birimler bu siteye yazıyor bize x üyenin bilgilerini ver diye
Sen istersen yalan bir üyelik açmış ol ip adres gerçek
Site onu veriyor sana davayı açıyoruz
Sonra geliyosun eşek gibi oraya anlatıyosun her şeyi yani yalandan yok burak ya bursa yok cart curt demene gerek yok anonim değilsin sadece bu sitede anonimsin iş hukuka taşındı mı kimsin bulunuyor zaten

Sen bana özürlü yazıp duruyorsun ben seni hakaretten savcılığa vereyim ne dersin mahkeme açmışken 2 tane açarım.
Olur ver daha kolay olur sen beni şikayet ettin mi otomatik olarak bana gelen kağıtta açık tc n ikamet adresin yazar valla çok hayır işlemiş olursun git beni şikayet et

Kime anlatacağım anlamadım
Anlamadığın belli zaten.
Bak tane tane anlatıyorum. Eşim 20 yaşından 30 yaşına kadar dershanede çalıştı. O şehrin tüm dershane dedikodularına hakimdik. Bir tanesi böyle uçana kaçana yürür takılırdı. Bizim arkadaşımız olan düzgün arkadaşlara da yürüyen olurdu. Kibarca olmaz derlerdi. Adamla alakası yok. Hocalara hayranlık oluyor. Hoca insansa ahlaklıysa olmaz diyor. Bir kaç tane pislik böyle yürütüyor gemisini. Onları da zaten dershane camiası bilir hiç de hoşlanmaz. Dedikodusu da yürür.
Biz eşimle sevgiliyken bir öğrencisi mesela sorum var diye gelip sınavdan sonra sizi seviyorum demiş eşim sen hayranlığı sevgi sanıyorsun duygu değil bunlar demiş geçmişti. Doğru düzgün, mesleğine saygısı olan adam bunu yapar.

Hayatı bir mesele annem babam abim çok dindar öğrenirlerse beni evden atarlar yaşayamam belki de.Adam da öldürebilir beni hayatına zarar verirsem.
Ya o zaman şu soruyu cevapla madem bu kadar hayati bir mesele nediye gidip adama sümük gibi yapışıp anlatcam kıza her şeyi diyosun neden buraya gelip anlatsam inanır mı diyosun madem çok hayati mesele ya neden ?

Hayatı bir mesele annem babam abim çok dindar öğrenirlerse beni evden atarlar yaşayamam belki de.Adam da öldürebilir beni hayatına zarar verirsem.
Hak ettiğin de bu demek ki.
Hala adam yakışıklı da ondan diyorsun. İdrak edemiyorsun. Şuur yok. Mantık yürütme yok. Sıfır öngörü

Keşke öyle yapsaydı beni gerçekten sevmediği için diğer kızı da kabul etti işte.Bu sefer belki de gerçekten seviyor kızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…