Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

Haklısınız.Önceden olsa eski erkek arkadaşımın başka bir kıza kolunu atıp cafeye gitmesini vs.instadan başka bir kızı eklemesini bile kabul etmeyecek biriydim.Ev arkadaşım gelmeden git demesini şöyle açıklıyor kimsenin seni kötü bilmesini istemiyorum.Iliski kurduğumuzu bilmesin seni kimseye kötü anlatmak istemiyorum.Sen maneviyatlı bir kızsın kimse bilmesin diyor.Seni korumaya çalıştığım için ev arkadaşımdan saklıyorum diyor.

Dediğim gibi namı çıkmış çünkü camiada. Kendisi de farkında düşük profil durduğunun. Cidden insan kendine bu tipi nasıl yakıştırır, şu tavırları nasıl yakıştırır akıl alacak gibi değil.

Boşver khomyuk yemleme daha fazla şunu :)
Gitsin ağlayarak günlüğüne yazsın

İnşallah bir gün hakettiğim değeri görebildiğim sevip sevilebildiğim bir ilişkim olur.
Hak ettiğin değer ne tam olarak? Herkes de en iyisini hak ettiğini düşünüyor çok ilginç ya. Ara sıra acaba benim de ahlak ve etik anlayışımda bir problem var mı diye düşündün mü?

Bir kere düzgün, güzel sevecek, kadına değer veren bir erkek, sevgilisi olduğunu bildiği bir adamla F*** buddylik yapan bir kadından daha iyisini hak ediyodur bence. Düzgün erkek istemek için önce kendini düzeltmen gerek. Yemediği halt kalmayıp iyi aile kızı isteyen erkekler gibi bir kafa yapın var.

Sevgilisi var ve ayrıca kimliğinde evli yazan adam. Yani üçüncü kadın olmayı sindirmiş insan bir de bunu söyleyen.

Belki biraz beynine girer bir iki kelime diye bir umut deniyorum. Bak gurursuz demem işe yaradı biraz sanki dur bakalım belki anlar
Ondan nefret etmek için çok sebebim var. Yazdıklarınızı düşününce artık daha net görüyorum. Sevilmediğim bir yerde kalmak için sınırlarımı aşmayacağım. Aşk bu değilmiş.
Gitsin, ne yaparsa yapsın. Belki de Allah beni ondan korudu ve evlenmemem bir kurtuluştu.
Artık şunu biliyorum: Onun için gitmedim, kendimi mahvetmek için değil. Ben kandırılan, yalanlara inanan bir kadındım. Sevilmeyen, sevilmeyecek biri olmadım.Benim de bu kişiden önceki sevgilim benim elimi bile tutmamıştı.Benim de ablalarım var kimseye dokunamam demişti.demişti.O kişi benim bakire olmadığımı bilmesine rağmen benimle evlenmek istiyor.Kendisi hiç ilişki yaşamamış biri.Hatta ailesine bile beni anlatmış ne olursa olsun yuvamız olsun istiyorum falan diyor.Ben kendimi ona göre kirli gördüğüm için kabul etmiyorum.

Sevgilisi var ve ayrıca kimliğinde evli yazan adam. Yani üçüncü kadın olmayı sindirmiş insan bir de bunu söyleyen.
Konuya yazmamak için kendimi çok tuttum ama bu kadın bile düzgün erkek edebiyatı yapıyor, hak ettiği ilişkinin daha iyi olduğunu söylüyor. İnsan bu kadar mı kendinin farkında olmaz. Çok eşli ve bunu saklamayan bir abazanın yatak arkadaşlığını yapan birisi düzgün erkek edebiyatından önce birazcık ben düzgün müyüm diye sorgular yahu.

Ben adamın sadık olmasını hayal ettim hep.Beni seçmesini benimle evlenmesini.Ama çok eşli biriyle evlensem de onu düzeltemeyecektim hep öyle kalacaktı.O alışmış artık değişmez.Ben de başta eski eşiyle kalmadığı yalanlarına inanmak istedim ama açık verdi o konuda.Yattıklarını sonradan farkettim.Sevgilisiyle de hiçbir şey yaşamadığını söylüyor.Onunla da yaşıyordur.Ben artık vazgeçtim bu adamdan ben de iğrenmeye başladım.Evlensem bile evinde hizmetçiden farkım olmazdı.Yemegini temizliğini yapan.O hep başka kadınlara gidecekti.Belki imamın kızı onu dize getirir günaha batmaktan kurtulur.Ben bir daha gorusmeyecegim onunla.

Hatta en başta bana dini nikah kiyacagini falan soylemisti.Beni ilişkiye ikna ederken.Ev arkadaşı ile beni arayıp mehir ne istersin falan demislerdi çok gulmuslerdir arkamdan.Onunla bir daha günaha düşmeyecegim.Ev arkadaşına hep evlenmek için benim en kolay seçenek olduğumu söylüyormuş.Cunku para meselesinde de gözüm tok.Onu maddi olarak zorlamayacak tek kız bendim.Bir sade nikah yapalım dese kabul edecektim.Simdi o kıza her şeyi yapacak o kız daha değerli benden onun gözünde.

Baba sevgisi görmemek de böyle aptal ilişkilerin bahanesi oldu nedense. Ne akılla gittin de senden 15 yaş büyük dershane hocanla ilişki yaşadın bir de başka bir öğrenciyle daha ilişkisi olduğunu bildiğin halde adamla yattın.
Adam kızla ilişkimizi anlatırsan seni öldürürüm demiş, adamla ilişkini kesip uzak duracağına, bir daha o dershaneye adımını atmayacağına öldürsün ama o kıza mutlu olmasın diyorsun. Adama yapışıyorsun.
Mesele yok beni manipüle etti, ben aşık oldum, annem babam böyleydi değil. Eziksin, özgüvensizsin, kendine saygın yok, bu yüzden böyle bir ilişkinin içindesin. Biraz gururu olan insan kendini bu duruma sokmaz. Mesajlarını okurken başıma ağrılar girdi.

Yazık ya ailenin oku diye yazdırdığı dershanede yediğin haltlara bak. Ailenin verdiği harçlığı elin çoluklu çocuklu adamına yedirmişsin bi de. Umarım o adam ailene her şeyi anlatır da boşuna senin için emek, para dökmezler artık.

Ailemin verdiği harçlığı vermedim ona kendim de ücretli öğretmenlik yaptım

Belki gerçekten borcunu öder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…