- 19 Mayıs 2020
- 48.831
- 219.866
- 598
Hangi, ben epeydir bakmıyorum buraya.Nedense bu konu daha önce açıldı gibi biliyorum yaa
Oluyo sanki baya ya bulursam atarımHangi, ben epeydir bakmıyorum buraya.
Belki yeni sevgilisi okur da adamın onu aldattığını görür umudum.Ama adam inkar eder benimle olan ilişkisini.Tabi inkar etse de o kızın o adama yazdığı dağ ayısı kocam kartını kalpli kutuyu nerden bilecektim adam beni odasına alınca gördüm sevgilisi olduğunu.Beraber resimlerimiz de var adamla.Kız bunları bilse adamdan vazgeçer mi bilmiyorum.Püüüüüü sana o zaman bende diyorum nerden hatırlıyorum bu konuyu
“Bu sınıfa girince güneşim doğuyor.”Oluyo sanki baya ya bulursam atarım
Tamam tamam şimdi taşlar yerine oturdu hala o kızlamı berabermişBelki yeni sevgilisi okur da adamın onu aldattığını görür umudum.Ama adam inkar eder benimle olan ilişkisini.Tabi inkar etse de o kızın o adama yazdığı dağ ayısı kocam kartını kalpli kutuyu nerden bilecektim adam beni odasına alınca gördüm sevgilisi olduğunu.Beraber resimlerimiz de var adamla.Kız bunları bilse adamdan vazgeçer mi bilmiyorum.
Zaten güneşim doğuyor cümlesi aklıma geldi benimde yaa çünkü diger kıza demiş meğer o yüzden“Bu sınıfa girince güneşim doğuyor.”
Bunu okuyunca hatırladım bende
Evet o kızla beraber.3 5 seneye evlenirim diyorTamam tamam şimdi taşlar yerine oturdu hala o kızlamı berabermiş
… oglu ya günesim doguyor ne demek hönkürdüm sksksjsksksskskskskskZaten güneim dogugor cümlesi aklıma geldi benimde yaa çünkü diger kıza demiş meğer o yüzden
Aşık değilim ama seviyorum dedi o kız için bakire olduğu için o kızı tercih ediyormuş evlenmek için.Zaten güneim dogugor cümlesi aklıma geldi benimde yaa çünkü diger kıza demiş meğer o yüzden
Ayy makinaya bulaşıkları diziyordum yazamadım o yüzden… oglu ya günesim doguyor ne demek hönkürdüm sksksjskskssksksksksk
İnşallah kız da bakire değildir de bu evlenince şokunu yaşar kendisi her şeyi yapıyor sonra bakire kız isterim diyor evlenirken.Aşık değilim ama seviyorum dedi o kız için bakire olduğu için o kızı tercih ediyormuş evlenmek için.
Bide o kısmı okuyunca su geldi aklımaAyy makinaya bulaşıkları diziyordum yazamadım o yüzdenkonuyu görüncede dayanamadım o yüzden
Gız gızım sana o zaman da herkes onlarca yorum yaptı sen akıllanmamışsın yaaa insan yazılandan onca şeyden feyz alırdı yaaAşık değilim ama seviyorum dedi o kız için bakire olduğu için o kızı tercih ediyormuş evlenmek için.
Yarıldmmmmmmmm
Batıcak o güneş şimdi.“Bu sınıfa girince güneşim doğuyor.”
Bunu okuyunca hatırladım bende
E senin de yemediğin halt yok ama düzgün erkek istiyosunİnşallah kız da bakire değildir de bu evlenince şokunu yaşar kendisi her şeyi yapıyor sonra bakire kız isterim diyor evlenirken.
Ne akla hizmet gencecik kızı 40 yaşında iki çocuklu herife vereceklerse artık. Onlar da değişik.Bu arada bence kıza söyle de hiçbir şeyden habersiz küçücük kızın başı yanmasın, hatta ailesine de duyur kızın. Benim arkadaşım da böyle bir adamla görüşüyordu. Onunla görüşürken herif otele kadın atıyomuş. O kadın arkadaşıma ulaşınca adamın totosuna tekmeyi bastı direkt. Kadın açık açık ben bu adamdan ayrılmam, görüşmeye devam edicez demişti. İyi ki de ulaşmış da kurtuldu ondan. Bu adamı kesinlikle sen hak ediyosun. Tut bırakma da başkasının başı yanmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?