Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

Ne iğrenç bir konu

Kızım senin ailen seni öğretmenle yatasın diye mi dershaneye gönderiyor

Bir de para kaptırmışsın kimin parası o babanın kesin.

Öğretmen zaten pedofili gibi, ayrıca öğrenciyle sevgili olması hem yasak hem etik değil.

2. Sevgilisi olan kızın ailesine de üzüldüm. Sanıyorlar kızları ders çalışmaya gidiyor.

O sapığı tehdit etme, tehdit de edilme.

Gerekirse dershaneyi bırak ve bir daha öğretmenlerine kanma.

Herkes kendi akranıyla olmalı.

Ya adam ağzını açarsan yaparım diyor, tamam yine savunulacak gibi değil ama konu sahibi kaşınıyor bu konuda. Çek git ne demeye yapışıyosun. O zaman da tehdit ederse uzaklaştırma alırsın. Adamı kendine çekmek için demiş ki o kıza her şeyi söylerim. Adam da sen onu yapınca benim elim armut mu toplayacak demiş. Eminim konu sahibi dönüp gitse adam peşinde bile koşmaz, vardır onun portföyünde bikaç daha.

Bende aynı fikirdeyim, konu sahibi gereksiz bir adamı takıntı yapmış ve bela ederek bu toksik içinde kalmaya çalışıyor. Yinede adama aciyamadim, böyle saçmasapan ilişkilere girip kendinden daha düşük statüde olan ogrencisinin zaafindan faydalandığı gibi birde tehtit savurduğu için eninde sonunda birinden birşey bulacağına emin gibiyim.

Daha kaç tane konu açacaksın

konu bana geçmedi. sanki bir dizi senaryosu olabilecek kıvamda bi hikaye gibi.

Benimle hâlâ birlikte oluyor.
İnsanlar eşiyle tartışsa bile bi soğukluk, bi gerginlik olduğu için gidip hemen koynuna girmiyor, cinsellik böyle bi şey değil çünkü. Sana zerre değer vermeyen, iğrenç bir herifin seni kullanmasına izin veriyorsun, çünkü kendine SEN değer vermiyorsun, saygı duymuyorsun. Ne desek boş.

konu bana geçmedi. sanki bir dizi senaryosu olabilecek kıvamda bi hikaye gibi.

Yok olabilir bizde de böyle çok olay dönerdi.

Dershaneye hocayla çıkmak için gelen, dershanede öğrenci avına çıkan öğrenci / öğretmenler malesef var.

Bir de bunun üniversite versiyonu var.

Öğrenci kızlar yaşıtlarını beğenmiyorlar parasız çulsuz arabasız buluyorlar, hocalara düşüyorlar.

Hocalarda kendi dengi kadınları kolay kandıramıyorlar. Öğrenciyi kandırmak çok kolay.

Win/Win iğrenç bi ilişki.

Konu sahibi de demiş : öğretmen hep aynı tip kızlara yürüyormuş aile baskısıyla kapananlara.

Bizim memlekette öğrencileriyle takılan bir hoca vardı, adamın kendi ismiyle dershanesi vardı hatta.

Kaç tane öğrenciyle sevgili oldu kaçıyla evlendi.

Öldü de kurtuldu aileler.

Takıntılı olmakla hata yapıyosunuz bu konuda kırk kere yazmadık mı size zaten siz hemcinsini koruma içgüdüsüyle anlatma derdinde değilsiniz ki sizi kullanıp onunla evlenecek diye hırsınızdan deliriyosunuz ama ben kullanıldığınızı sanmıyorum istediniz yaşadınız bitti gitti siz adamı tehdit etmişsiniz adam da sizi etmiş öyle exim ölümle tehdit etti diyince mağdur olmuyorsunuz benim gözümde exini sal artık sal

Kpssye memur olarak girmek icin dershaneye gidip hocanin yatagina girmek abdbsbsbs.
Yazik ya.
O kız atanmazsa adam onu da terk eder gibime geliyor. Eski konularda da biri demiş. Konu sahibi atanırsa şansı olur belki.

Ben adama bağımlı hissediyorum kendimi bundan nasıl kurtulurum bilmiyorum.Ona hayır diyemiyorum.Bana dua et belki seninle olur diyor.O canımı yakıyor ama onsuz daha kötü.Tramvatik bir bağ oluştu beynimde.“Belki seninle olurum”“Seni bırakamam” diyerek beynime umut kırıntısı veriyor.Sanki kumar makinesi gibi düşünün.Bazen kazanıyorsun, çoğu zaman kaybediyorsun bağımlılık oluşuyor.Adam onunla buluştuğumuzda bana çoğu zaman iyi şekilde yaklaşıyor.Dopamin,oksitosin bütün hormonlar yükseliyor.Yaşadiğım şeyin yanlış olduğunu biliyorum.Eskiden olsa asla başka bir kadına göz ucuyla bile baksa kabul etmezdim şimdi sevgilisi olduğunu bile bile ondan vazgeçemiyorum.

devam et madem

Dua et atan diyemiyo da.

Geçenlerde, paramı aldığı için bir anlık sinirle ona “Benim duygularımı kullanarak paramı aldın, dolandırıcısın” dedim. Ama sonra, para meselesini açtığım için çok üzüldüğünü ve benden bunu hiç beklemediğini söyledi. Sonuç olarak yine özür dileyen ben oldum. Haklı olduğum konularda bile kendimi sürekli suçlu hissediyorum. Ona en ufak bir kötü söz söylemeye bile çekiniyorum. Bazen fark ediyorum ki, onu sevdiğim için değil, ondan kopamamak, bağlanmış hissetmek ve korkularım yüzünden hep geri çekiliyorum. Bu durum beni hem duygusal olarak hem de zihinsel olarak yıpratıyor ve kendimi çaresiz hissettiriyor.

Kıyamam
Gönlünü almak için biraz daha para gönder bence

Beni kazanmak için git türbelerde dua et demişti daha önce de.Kizla aynı durumdayız ikimizde işsiz.Ama maddi olarak ve psikolojik olarak kullandığı da benim.Gidip ondan para isteyemiyor derdini ona anlatamıyor.Bana demişti ki dertlerim var ancak seninle paylaşabilirim.Sonucunda yine para istemişti.Ben geri isteyince kendimi çok kötü hissettim.

O vermiyor ki. Bekaretini bile vermemiş. Sen de verme? O kız biraz sıkışsa gider babasına söyler, adam aileden de çekiniyor. Ama sen gerekirse ona gelen kurşunun önüne atlarsın. Bu yüzden değersizsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…