Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

Adamın sevgilisine bir şey söyleyemeyeceğim bana değil ona inanır mesajlarını görse bile.Adam da öyle diyor öğrense bile benden vazgeçemez havasında.
adamin bipi altindan heralde sen dahil kimse vazgecemiyor iki çocuklu fukara adamdan
adam resmen fucker fuckara

Evlense bile onunla birlikte olacağınızdan emin.
Ayrıca elinde resminiz, videonuz falan varsa sizi istemediğiniz zamanlarda da ilişkiye zorlayabilir.
Kafaya takacaksanız bunları takın.
Karşınızdaki "adam" her şeyi yapabilecek kadar ahlak, karakter yoksunu.
Kendinizi nasıl bir pisliğin içine sokmuşsunız, birde nerede hata yapıyorum diyorsunuz.
Allah akıl fikir versin.

Bu sefer yaş tahtaya basmış, ailesi bu kadar gönüllü olmaz diye düşünüyodu belki de ama kabul etmişler ayıla bayıla ilginç bir şekilde, o yüzden kıza bişey de yapamıyor, bırakıp gidemiyor da , artık birilerinin ahı mı tuttu cidden ne oldu kendini çıkılmaz bi deliğe sokmuş, kız atanamazsa o zaman gör şamatayı.

Yaşınız kaç bilemiyorum ama bu adam sizi istismar ediyor.

Bu bile sizi ondan uzak tutmalı.

Adam kral kaybederse kitabındaki Kenan baran gibi.Kadinlarla iletişimi çok iyi.Kendimi o hikayede gibi hissediyorum.
Kenan Baran karakterine baktım şaşırmadım, karakter iş adamıymış. Onun etrafındaki kalabalık anlaşılabilir, siz onca kadın çulsuz bir özel sektör çalışanının peşinde ne arıyonuz? Üstüne para da veriyon üstelik.

Adam kral kaybederse kitabındaki Kenan baran gibi.Kadinlarla iletişimi çok iyi.Kendimi o hikayede gibi hissediyorum.
Puhahahahaha kenan baran zengin yalnız ve kadınlarla tehditle şantajla birlikte olmuyor. Seninki daha çok o malum Türk filmindeki karakter gibi hem fakir hem şeyi büyük

Son düzenleme:
Sen de onun fotograflarini cek, santaj yap bari boyle oluyorsa.Ama o akillidir direkt sikayetci olur, olan yine sana olur. Senin derdin tehdit ,santaj degil, adami kaybetmemek sanki.

Adam da dershanede popüler herkesin sevdiği biri.Derste hep şakalar yapar herkesi güldürür.Maaşının da iyi olduğunu söylüyor ama sürekli sıkışıkta bilmiyorum kötü de olsa benim için değişmezdi.

n
Kaç yasinda bu adam? Senden ne kadar para aldi

Dersanede çalışan adamın ne maaşı olucak gebertme ya. Ağzı kokuyor açlıktan hala s..ş sok.ş derdinde tek derdi alem olan bi tip. Para da yiyo üstüne.

Ankara’da mısın? Bu hocanın branşı matematik mi? M ile başlıyor

Kaç para istedi senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…