adamin bipi altindan heralde sen dahil kimse vazgecemiyor iki çocuklu fukara adamdanAdamın sevgilisine bir şey söyleyemeyeceğim bana değil ona inanır mesajlarını görse bile.Adam da öyle diyor öğrense bile benden vazgeçemez havasında.
Bu sefer yaş tahtaya basmış, ailesi bu kadar gönüllü olmaz diye düşünüyodu belki de ama kabul etmişler ayıla bayıla ilginç bir şekilde, o yüzden kıza bişey de yapamıyor, bırakıp gidemiyor da , artık birilerinin ahı mı tuttu cidden ne oldu kendini çıkılmaz bi deliğe sokmuş, kız atanamazsa o zaman gör şamatayı.Kızı da saklıyor sosyal medyada hep kendi resimlerini paylaşıyor.Bilmiyorum onunla evlenir mi.Evlense bile benimle de devam etmek istiyor.Çocukları adamın evlenmesine çok karşıymış belki de evlenmez bu şekilde devam eder kızlarla bilmiyorum.Eski karısıyla da görüsüyor cinsel anlamda bunu da farkettim.Eski karisı şehir dısında olduğu icin kısıtlı.Benim bu durumdan çıkmam gerek bir şekilde o bana yazdığında hayır demem gerek.Pazartesi günü izin günüm bir derdim var sana anlatmak istiyorum dedi en son.sonunda yine ilişki yaşanacak yine üzülen ben olacağım.
Adam kral kaybederse kitabındaki Kenan baran gibi.Kadinlarla iletişimi çok iyi.Kendimi o hikayede gibi hissediyorum.adamin bipi altindan heralde sen dahil kimse vazgecemiyor iki çocuklu fukara adamdan
adam resmen fucker fuckara
Kitap zevkinize neden hiç şaşırmadım acaba.Adam kral kaybederse kitabındaki Kenan baran gibi.Kadinlarla iletişimi çok iyi.Kendimi o hikayede gibi hissediyorum.
Handan bebeğim sen misin doğru söyleAdam kral kaybederse kitabındaki Kenan baran gibi.Kadinlarla iletişimi çok iyi.Kendimi o hikayede gibi hissediyorum.
Yaşınız kaç bilemiyorum ama bu adam sizi istismar ediyor.Eski sevgilim aynı zamanda dershanede öğretmenimdi. Sınıfa girince “Bu sınıfa girince güneşim doğuyor.” derdi. Bazen kimse bakmazken bana öpücük atar, göz kırpardı. “Güneşimin doğuşu şerefine bütün sınıfa çay ısmarlayacağım.” gibi şeyler söylerdi. Ben hafta sonu grubundaydım. Sınıfımıza onun dersine hafta içi grubundan bir kız da gelir, en ön sıraya otururdu. Şimdiki sevgilisi o kızmış. Belki de o güzel sözleri aynı anda ikimize de söylemiş…
Benimle hâlâ birlikte oluyor. O kızı da herkesten saklıyor.
Belki onunla evlenecek, belki onu da beni kandırdığı gibi kandırıyor, bilemiyorum. Ben onları birlikte gördüm ve eski sevgilime sevgilisinin kim olduğunu öğrendiğimi söyledim. Kıza hâlâ benimle görüştüğünü söyleyeceğimi söyledim.
Bana,“Öyle bir şey yaparsan seni öldürürüm. Açık resimlerini ailene atarım.”şeklinde, çocuklarının üstüne yemin ederek tehdit etti.Ses kayıtları var.
“Kıza da derim ki bu benim peşimde koşan takıntılı biri.” dedi.
“Hatta kız inanmasa bile, ben onu tercih ettim diye düşünüp seninle yatıp kalktığımı sineye çeker.” diye ekledi. Kızın babası imam. Adamın söylediğine göre ailesi adamı kabul etmiş.
Adam buna rağmen hâlâ benimle ilişki yaşamak istiyor.
“Seninle ten uyumumuz var, evlensem bile senin hep yanında olurum.” gibi konuşuyor.
Ben kıza hiçbir şey anlatmamayı düşünüyorum çünkü bana inanmayabilir; belki de her şeyi bilse bile onu o şekilde kabul eder. Ama bazen “Kızın ailesiyle konuşsam mı?” diye de düşünüyorum. Kız aldatıldığını bilse ne olur, ailesi ne yapar bilemiyorum.
Adam daha önce de evlenmiş, ayrılmış, 2 çocuklu ve kızdan 14 yaş büyük. Ben de hatalı olduğumu biliyorum; bu adama taviz verdiğim için, paramı kaptırdığım için, kendimi kullandırdığım için… Babamdan göremediğim sevgiyi ondan gördüm sandım. Beni bırakmasın diye çok çaba harcadım. O da beni tamamen bırakmadı.
Bir arkadaşım durumu biliyor. “Gençsin, güzelsin, başka birini bul. O adamdan sana fayda yok.” diyor. Ama ben de adama karşı bir bağımlılık oluştuğunu hissediyorum. Ona sarılınca kendimi huzurlu hissediyorum. Hep bana kurdurduğu hayalleri düşünüyorum.
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Adam evlense bile eşini aldatabilecek biri. Şu anki sevgilisini de benimle aldatıyor. Adamın beni sevmediğini artık anlıyorum; kimse sevdiği insanı ölümle, aileyle, mahrem fotoğrafla tehdit etmez.Kızın ailesi durumu bilse ondan vazgeçerler mi, yoksa beni mi suçlarlar?
Adamın daha önce evli bir öğrencisiyle de ilişki yaşadığını biliyorum. Bana o kadın hakkında şöyle demişti:
“Kadın beni takip etti, metroya bindik, yanıma oturdu. Sesini çıkartırsan ‘beni taciz ediyor’ derim.” demiş. “Evime kadar takip etti, ‘Kocam evde yok, seninle ilişki yaşamak istiyorum.’ dedi, ben de onu defettim.” diye anlattı. Ama o olayı yaşadığı dershaneden atılmış. Ben o kadınla da ilişki yaşadığını düşünüyorum. O kadının babası da imamımış. Adam sanki hep aynı tip kızları seçiyor: Kapalı, mütevazı, aile baskısıyla büyümüş, sevgi açlığı olan…
Benim ailem de muhafazakâr. Onunla bir şeyler yaşadığımı bilseler mahvolurum.
Hem yaşadıklarımı anlatmak hem de sizden fikir almak istedim.
Ben nerede hata yapıyorum?
Kenan Baran karakterine baktım şaşırmadım, karakter iş adamıymış. Onun etrafındaki kalabalık anlaşılabilir, siz onca kadın çulsuz bir özel sektör çalışanının peşinde ne arıyonuz? Üstüne para da veriyon üstelik.Adam kral kaybederse kitabındaki Kenan baran gibi.Kadinlarla iletişimi çok iyi.Kendimi o hikayede gibi hissediyorum.
sacmalama ya oradaki adamin en azindan parasi var kadinlarini sarayda yasatiyor, luks hediyeler aliyorAdam kral kaybederse kitabındaki Kenan baran gibi.Kadinlarla iletişimi çok iyi.Kendimi o hikayede gibi hissediyorum.
Puhahahahaha kenan baran zengin yalnız ve kadınlarla tehditle şantajla birlikte olmuyor. Seninki daha çok o malum Türk filmindeki karakter gibi hem fakir hem şeyi büyükAdam kral kaybederse kitabındaki Kenan baran gibi.Kadinlarla iletişimi çok iyi.Kendimi o hikayede gibi hissediyorum.
Sen de onun fotograflarini cek, santaj yap bari boyle oluyorsa.Ama o akillidir direkt sikayetci olur, olan yine sana olur. Senin derdin tehdit ,santaj degil, adami kaybetmemek sanki.Kızı da saklıyor sosyal medyada hep kendi resimlerini paylaşıyor.Bilmiyorum onunla evlenir mi.Evlense bile benimle de devam etmek istiyor.Çocukları adamın evlenmesine çok karşıymış belki de evlenmez bu şekilde devam eder kızlarla bilmiyorum.Eski karısıyla da görüsüyor cinsel anlamda bunu da farkettim.Eski karisı şehir dısında olduğu icin kısıtlı.Benim bu durumdan çıkmam gerek bir şekilde o bana yazdığında hayır demem gerek.Pazartesi günü izin günüm bir derdim var sana anlatmak istiyorum dedi en son.sonunda yine ilişki yaşanacak yine üzülen ben olacağım.
Adam da dershanede popüler herkesin sevdiği biri.Derste hep şakalar yapar herkesi güldürür.Maaşının da iyi olduğunu söylüyor ama sürekli sıkışıkta bilmiyorum kötü de olsa benim için değişmezdi.Kenan Baran karakterine baktım şaşırmadım, karakter iş adamıymış. Onun etrafındaki kalabalık anlaşılabilir, siz onca kadın çulsuz bir özel sektör çalışanının peşinde ne arıyonuz? Üstüne para da veriyon üstelik.
nKızı da saklıyor sosyal medyada hep kendi resimlerini paylaşıyor.Bilmiyorum onunla evlenir mi.Evlense bile benimle de devam etmek istiyor.Çocukları adamın evlenmesine çok karşıymış belki de evlenmez bu şekilde devam eder kızlarla bilmiyorum.Eski karısıyla da görüsüyor cinsel anlamda bunu da farkettim.Eski karisı şehir dısında olduğu icin kısıtlı.Benim bu durumdan çıkmam gerek bir şekilde o bana yazdığında hayır demem gerek.Pazartesi günü izin günüm bir derdim var sana anlatmak istiyorum dedi en son.sonunda yine ilişki yaşanacak yine üzülen ben olacağım.
Dersanede çalışan adamın ne maaşı olucak gebertme ya. Ağzı kokuyor açlıktan hala s..ş sok.ş derdinde tek derdi alem olan bi tip. Para da yiyo üstüne.Adam da dershanede popüler herkesin sevdiği biri.Derste hep şakalar yapar herkesi güldürür.Maaşının da iyi olduğunu söylüyor ama sürekli sıkışıkta bilmiyorum kötü de olsa benim için değişmezdi.
40lı yaşlarda ben 30 yaşındayım diğer kız 33 ama başka bir kız daha olsa adam hayır demeyecek biri.Cok yakışıklı da değil ama ağzı laf yapıyor.İkna kabiliyeti yüksek.2×2=5dese ikna edebilecek biri.n
Kaç yasinda bu adam? Senden ne kadar para aldi
Ankara’da mısın? Bu hocanın branşı matematik mi? M ile başlıyorAdam da dershanede popüler herkesin sevdiği biri.Derste hep şakalar yapar herkesi güldürür.Maaşının da iyi olduğunu söylüyor ama sürekli sıkışıkta bilmiyorum kötü de olsa benim için değişmezdi.
Kaç para istedi senden40lı yaşlarda ben 30 yaşındayım diğer kız 33 ama başka bir kız daha olsa adam hayır demeyecek biri.Cok yakışıklı da değil ama ağzı laf yapıyor.İkna kabiliyeti yüksek.2×2=5dese ikna edebilecek biri.
Benden 230 a yakın para aldı.Ben de ücretli öğretmenlik yaparak altın alıp birikim yapıp harcamayarak yıllarca biriktirdiğim paraydin
Kaç yasinda bu adam? Senden ne kadar para aldi
Hayır Bursadayım.Matematikci değil.Ankara’da mısın? Bu hocanın branşı matematik mi? M ile başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?