Bizim orda iki karılı herif vardı, ikisi yetmemiş bi de evli kadına musallat olmuş, kadın aldı eline saçmalı tüfeği bunu kasığından vurdu, malesef tam isabet alamamış ç.k kurtuldu. Adamı da kaşıyan olur elbet bi gün, konu sahibi olmayacağı kesin ama.
Ohhhhhh afiyet bal şeker oldum koçuma.Benden 230 a yakın para aldı.Ben de ücretli öğretmenlik yaparak altın alıp birikim yapıp harcamayarak yıllarca biriktirdiğim paraydi
40lı yaşlarda ben 30 yaşındayım diğer kız 33 ama başka bir kız daha olsa adam hayır demeyecek biri.Cok yakışıklı da değil ama ağzı laf yapıyor.İkna kabiliyeti yüksek.2×2=5dese ikna edebilecek biri.
ElleşmeAğzı iyi laf yapsa ne olur ki? Ancak sizin gibileri kandırır.
Neden paranı istemiyorsun ondan? Vermiyorsa mahkemeye verin.Benden 230 a yakın para aldı.Ben de ücretli öğretmenlik yaparak altın alıp birikim yapıp harcamayarak yıllarca biriktirdiğim paraydi
Kız bırak istedikçe daha da içeriye girer buNeden paranı istemiyorsun ondan? Vermiyorsa mahkemeye verin.
Elleşme
O şuan adamı görsek bankadan 260 bin hazırlayıp donlarımızı aşagıya indireceğimizden çok emin.
Niye ?
Çünkü bir rivayete göre agzi, büllüüüüü iyi çalışıyormuş
Kaç tane daha konu açacaksın tahmini bununla ilgili böyle adamlar neden ben gibileri değilde siz gibileri seçiyor gayet açıkEski sevgilim aynı zamanda dershanede öğretmenimdi. Sınıfa girince “Bu sınıfa girince güneşim doğuyor.” derdi. Bazen kimse bakmazken bana öpücük atar, göz kırpardı. “Güneşimin doğuşu şerefine bütün sınıfa çay ısmarlayacağım.” gibi şeyler söylerdi. Ben hafta sonu grubundaydım. Sınıfımıza onun dersine hafta içi grubundan bir kız da gelir, en ön sıraya otururdu. Şimdiki sevgilisi o kızmış. Belki de o güzel sözleri aynı anda ikimize de söylemiş…
Benimle hâlâ birlikte oluyor. O kızı da herkesten saklıyor.
Belki onunla evlenecek, belki onu da beni kandırdığı gibi kandırıyor, bilemiyorum. Ben onları birlikte gördüm ve eski sevgilime sevgilisinin kim olduğunu öğrendiğimi söyledim. Kıza hâlâ benimle görüştüğünü söyleyeceğimi söyledim.
Bana,“Öyle bir şey yaparsan seni öldürürüm. Açık resimlerini ailene atarım.”şeklinde, çocuklarının üstüne yemin ederek tehdit etti.Ses kayıtları var.
“Kıza da derim ki bu benim peşimde koşan takıntılı biri.” dedi.
“Hatta kız inanmasa bile, ben onu tercih ettim diye düşünüp seninle yatıp kalktığımı sineye çeker.” diye ekledi. Kızın babası imam. Adamın söylediğine göre ailesi adamı kabul etmiş.
Adam buna rağmen hâlâ benimle ilişki yaşamak istiyor.
“Seninle ten uyumumuz var, evlensem bile senin hep yanında olurum.” gibi konuşuyor.
Ben kıza hiçbir şey anlatmamayı düşünüyorum çünkü bana inanmayabilir; belki de her şeyi bilse bile onu o şekilde kabul eder. Ama bazen “Kızın ailesiyle konuşsam mı?” diye de düşünüyorum. Kız aldatıldığını bilse ne olur, ailesi ne yapar bilemiyorum.
Adam daha önce de evlenmiş, ayrılmış, 2 çocuklu ve kızdan 14 yaş büyük. Ben de hatalı olduğumu biliyorum; bu adama taviz verdiğim için, paramı kaptırdığım için, kendimi kullandırdığım için… Babamdan göremediğim sevgiyi ondan gördüm sandım. Beni bırakmasın diye çok çaba harcadım. O da beni tamamen bırakmadı.
Bir arkadaşım durumu biliyor. “Gençsin, güzelsin, başka birini bul. O adamdan sana fayda yok.” diyor. Ama ben de adama karşı bir bağımlılık oluştuğunu hissediyorum. Ona sarılınca kendimi huzurlu hissediyorum. Hep bana kurdurduğu hayalleri düşünüyorum.
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Adam evlense bile eşini aldatabilecek biri. Şu anki sevgilisini de benimle aldatıyor. Adamın beni sevmediğini artık anlıyorum; kimse sevdiği insanı ölümle, aileyle, mahrem fotoğrafla tehdit etmez.Kızın ailesi durumu bilse ondan vazgeçerler mi, yoksa beni mi suçlarlar?
Adamın daha önce evli bir öğrencisiyle de ilişki yaşadığını biliyorum. Bana o kadın hakkında şöyle demişti:
“Kadın beni takip etti, metroya bindik, yanıma oturdu. Sesini çıkartırsan ‘beni taciz ediyor’ derim.” demiş. “Evime kadar takip etti, ‘Kocam evde yok, seninle ilişki yaşamak istiyorum.’ dedi, ben de onu defettim.” diye anlattı. Ama o olayı yaşadığı dershaneden atılmış. Ben o kadınla da ilişki yaşadığını düşünüyorum. O kadının babası da imamımış. Adam sanki hep aynı tip kızları seçiyor: Kapalı, mütevazı, aile baskısıyla büyümüş, sevgi açlığı olan…
Benim ailem de muhafazakâr. Onunla bir şeyler yaşadığımı bilseler mahvolurum.
Hem yaşadıklarımı anlatmak hem de sizden fikir almak istedim.
Ben nerede hata yapıyorum?
Aman ya agzı iyi laf yapsa ne olur.Nedense ağzı iyi laf yapan erkeklerden hiç hoşlanıyorum. Bana yalandan başka bir şey çağrıştırmıyorlar.
260 bini madem harcadın yakışıklı değil ağzı laf yapıyor diyen çoluk çocuk sahibi olmuş patates olmuş bir adamla yapma bari dimiAman ya agzı iyi laf yapsa ne olur.
Onun o agzına salıncak kurar sallana sallana s....rım.
Mesela bu konudaki kadın saf degil.
Sadece işine öyle geliyor.
Parasini odeyerek adamla birlikte oluyor.
Yani jigolo tutmus gibi bir nevi
Oysaki sokaga ciksa yandim dese gelecek bir ton adam vardi.
Hem 260 bini cebinde dururdu hem cinsel arzulari tatmin olurdu :)
Arada müge anlı izle belki biraz birşey öğrenirsinBen adama bağımlı hissediyorum kendimi bundan nasıl kurtulurum bilmiyorum.Ona hayır diyemiyorum.Bana dua et belki seninle olur diyor.O canımı yakıyor ama onsuz daha kötü.Tramvatik bir bağ oluştu beynimde.“Belki seninle olurum”“Seni bırakamam” diyerek beynime umut kırıntısı veriyor.Sanki kumar makinesi gibi düşünün.Bazen kazanıyorsun, çoğu zaman kaybediyorsun bağımlılık oluşuyor.Adam onunla buluştuğumuzda bana çoğu zaman iyi şekilde yaklaşıyor.Dopamin,oksitosin bütün hormonlar yükseliyor.Yaşadiğım şeyin yanlış olduğunu biliyorum.Eskiden olsa asla başka bir kadına göz ucuyla bile baksa kabul etmezdim şimdi sevgilisi olduğunu bile bile ondan vazgeçemiyorum.
Aman ya agzı iyi laf yapsa ne olur.
İlk defa böyle bir durumun içine düştüm. Normalde böyle bir ilişkiye düşeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi. Aldatacak, birden fazla ilişki kuracak bir adamla birlikte olmayı asla istemezdim. Ama bir yanım hep “Belki onu düzeltebilirim” diye düşündü. Hayatında tek kişi ben olabilir miyim, daldan dala konmasını engelleyebilir miyim diye umut ettim.Kaç tane daha konu açacaksın tahmini bununla ilgili böyle adamlar neden ben gibileri değilde siz gibileri seçiyor gayet açık
Ağzı laf yapsa ne olacak? Kaç gün laf yapacak? Lafla karın doymuyor. Bunlar özenle seçiyor böyle bağımlı tipleri valla. Laf maf da değil olay. O kıza buna yaptığını yapamadı, hem ailesi işin içinde hem gözü açık. Ayağının altına alıverirler valla. Öyle tehdit şantajla da kimseyi tutacak birine benzemiyor adam, hayatı çok seviyor bu. Umrunda olmaz, konu sahibi şimdi dese ben gidiyorum, umarım bi daha karşılırız bir yerde der. Umursamaz bile. Alacağını da gerek segz gerek para olsun almış. Ne kalmış daha? Konu sahibi dese beni istemeye gelen var, evlenınce de arada gelsen olur mu diyecek, adam deliliğe vurdurmuş valla kimse yadırgamıyo bile, bakıyo çorbasına.Aman ya agzı iyi laf yapsa ne olur.
Hikayenin sonunu biliyorsun değil mi. Tüm kadınlar psikiyatr servisinde tedavi görüyor . Kenan Baranın Allah belasını veriyorAdam kral kaybederse kitabındaki Kenan baran gibi.Kadinlarla iletişimi çok iyi.Kendimi o hikayede gibi hissediyorum.
Al işte kral kaybederse fadi sensinİlk defa böyle bir durumun içine düştüm. Normalde böyle bir ilişkiye düşeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi. Aldatacak, birden fazla ilişki kuracak bir adamla birlikte olmayı asla istemezdim. Ama bir yanım hep “Belki onu düzeltebilirim” diye düşündü. Hayatında tek kişi ben olabilir miyim, daldan dala konmasını engelleyebilir miyim diye umut ettim.
Ne zaman ona daha çok değer versem, ne zaman isteklerini yerine getirsem, aslında kendi değersizliğimi biraz daha büyüttüğümü fark ediyorum. Yanımda bana iki güzel söz söylediğinde mutlu oluyorum. Sevgi kırıntılarıyla doymaya çalışıyorum.Başka kimseyle görüşemiyorum, başkasına bile bakamıyorum. Çünkü içimde hâlâ onu düzeltme umudu var. Ama her seferinde ben verdikçe azalıyorum, ben çabaladıkça biraz daha yok oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?