Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

Böyleleri bu muameleden anlar maalesef. Umarım konu sahibi kendine gelir.

Ağzı iyi laf yapsa ne olur ki? Ancak sizin gibileri kandırır.

Ağzı iyi laf yapsa ne olur ki? Ancak sizin gibileri kandırır.
Elleşme
O şuan adamı görsek bankadan 260 bin hazırlayıp donlarımızı aşagıya indireceğimizden çok emin.
Niye ?
Çünkü bir rivayete göre agzi, büllüüüüü iyi çalışıyormuş

Neden paranı istemiyorsun ondan? Vermiyorsa mahkemeye verin.
Kız bırak istedikçe daha da içeriye girer bu
260 bini isterken bir 260 bin daha verecek potansiyelde.
Anası babası istese vermez ama işte demek ki anca parayla şehveti satın alabiliyor.

Nedense ağzı iyi laf yapan erkeklerden hiç hoşlanmıyorum. Bana yalandan başka bir şey çağrıştırmıyorlar.

Kaç tane daha konu açacaksın tahmini bununla ilgili böyle adamlar neden ben gibileri değilde siz gibileri seçiyor gayet açık

Nedense ağzı iyi laf yapan erkeklerden hiç hoşlanıyorum. Bana yalandan başka bir şey çağrıştırmıyorlar.
Aman ya agzı iyi laf yapsa ne olur.
Onun o agzına salıncak kurar sallana sallana s....rım.
Mesela bu konudaki kadın saf degil.
Sadece işine öyle geliyor.
Parasini odeyerek adamla birlikte oluyor.
Yani jigolo tutmus gibi bir nevi
Oysaki sokaga ciksa yandim dese gelecek bir ton adam vardi.
Hem 260 bini cebinde dururdu hem cinsel arzulari tatmin olurdu :)

260 bini madem harcadın yakışıklı değil ağzı laf yapıyor diyen çoluk çocuk sahibi olmuş patates olmuş bir adamla yapma bari dimi bu yokluk çok fena

Arada müge anlı izle belki biraz birşey öğrenirsin

Bazı noktalarda haklı olsanda konu sahibi kendine zarar veriyor. En değerli zamanlarını s*tarının biri ile harcıyor. Bunu normal zihin setindeki bir kadın yapmaz. Bazı şeylerin farkında olsa da karşı koyacak iradeyi gösteremiyor.

Ha bence bir de bu iliski turunden haz aliyorlar boyle kadinlar.
Maddi olarak yolunmak ve cinsel olarak kendilerine o.. muamelesi cekilmesi cezbedici geliyor demek ki.
Yoksa mantikli bir aciklamasi olabilir mi bunca rezillige ragmen adamla hala seks yapabilmesi.
Isine geliyor konu sahibesinin de.
Kurban rolunde olmak ve ugradigi haksizlik onun hayata tutunma sebebi zaten.

Kaç tane daha konu açacaksın tahmini bununla ilgili böyle adamlar neden ben gibileri değilde siz gibileri seçiyor gayet açık
İlk defa böyle bir durumun içine düştüm. Normalde böyle bir ilişkiye düşeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi. Aldatacak, birden fazla ilişki kuracak bir adamla birlikte olmayı asla istemezdim. Ama bir yanım hep “Belki onu düzeltebilirim” diye düşündü. Hayatında tek kişi ben olabilir miyim, daldan dala konmasını engelleyebilir miyim diye umut ettim.
Ne zaman ona daha çok değer versem, ne zaman isteklerini yerine getirsem, aslında kendi değersizliğimi biraz daha büyüttüğümü fark ediyorum. Yanımda bana iki güzel söz söylediğinde mutlu oluyorum. Sevgi kırıntılarıyla doymaya çalışıyorum.Başka kimseyle görüşemiyorum, başkasına bile bakamıyorum. Çünkü içimde hâlâ onu düzeltme umudu var. Ama her seferinde ben verdikçe azalıyorum, ben çabaladıkça biraz daha yok oluyorum.

Ağzı laf yapsa ne olacak? Kaç gün laf yapacak? Lafla karın doymuyor. Bunlar özenle seçiyor böyle bağımlı tipleri valla. Laf maf da değil olay. O kıza buna yaptığını yapamadı, hem ailesi işin içinde hem gözü açık. Ayağının altına alıverirler valla. Öyle tehdit şantajla da kimseyi tutacak birine benzemiyor adam, hayatı çok seviyor bu. Umrunda olmaz, konu sahibi şimdi dese ben gidiyorum, umarım bi daha karşılırız bir yerde der. Umursamaz bile. Alacağını da gerek segz gerek para olsun almış. Ne kalmış daha? Konu sahibi dese beni istemeye gelen var, evlenınce de arada gelsen olur mu diyecek, adam deliliğe vurdurmuş valla kimse yadırgamıyo bile, bakıyo çorbasına.

Al işte kral kaybederse fadi sensin

2+2 5 derse inanırmışız he canım he. Ya bu “ağzı laf yapma” kalıbını hem hiç sevmem, hem de gerçekten kültürlü , dolu dolu konuşan bi adamla ilgili bu tabirin kullanıldığını görmedim. Kezo kızlarımızın bu kalıbı kullandığı erkekler genelde laf sokmalı reelslerde yazan cringe cümlelerle konuşan tipler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…