Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

Kenan hem fadiyi yataga atip hem parasini yemiyor ama
Ruhsal açıdan fikirler aynı fadi. Değiştirebilirim sandım. Ben farklıyım sandım. O da böyle düşünüyordu ta ki karısıyla mutlu mesut olduğunu, asla boşanmayacağını, kendisinin farklı olmadığını anlayana kadar…bu psikolojide zaten maddiyata bakmıyorlar. Adam yeter ki gitmesin güzel söz söylesin her şeyi kabul ederler.

260 bine kadar he diyebilirdim.

Destek alın yoksa bu adam sizi söndürmeye devam eder. Farklı erkeklerle görüşün dünya sadece ondan ibaret değil.
Bir tanıdığım evli birini takıntı yapmıştı atanır atanmaz farklı erkekler tanımaya başladı ve başka biri evlendi.

Tabi suan evli olsa zinhar yapmazsin :))
Bana hâlâ “Dua et, belki seninle olur” dediği için, belki benimle evlenir, belki hayatımız düzene girer diye düşünüyorum. Diğer kıza hiçbir şey söylemememin sebebi, eğer söylersem aralarının benim yüzümden bozulacağını ve aklının o kızda kalacağını, beni tamamen sileceğini düşünüyor olmam. Belki atanırsam, belki bir fırsat olursa benimle olacak.Bu süreçte benimle de görüşmek isteyen, teklif eden başka erkekler oluyor. Ona söylediğimde ise “Mutlu olamazsın” gibi cevaplar alıyorum. Ben onun gerçekten mutlu olmasını istiyorum ve bunun için çaba gösteriyorum. Eğer o kızla evlenirse, onun da mutlu olmasını isterim ve bu durumda onunla görüşmeye devam etmem.Şimdi ise, belki benimle olmasını sağlamak için onun istediği şeyleri yapıyorum, kendimi ona adıyorum.

Affferin kuzuma.
Sen bizi bos ver bosuna konu acip alay konusu olma artik :)
Git nasil biliyorsan oyle yap bize giren cikan yok.
Para senin, bacak aran senin istedigin gibi kullandirabilirsin.
Ben mesela isin girgirindayim.
Durumunda beni uzecek hic bir halt yok mesela.
Kendisine acimayana ben niye aciyayim
Alay eder gecerim hshs

Öff!! Git ne halin varsa gör!
İnsanlar o kadar şey yazdı çizdi. Sizin bir kulağınızdan girmemiş bile. Atanırsam beni beğenir ümidini bel bağlamışsin bu herif için. Ama öyle bir şey olmayacak. Seni asla sevmeyecek ve seninle asla evlenmeyecek. Atanırsan ve onunla birlikte olmaya devam edersen sadece daha fazla paranı yiyecek o kadar.

Valla yesin bebem bence helali hoş olsun
İliklerine kadar semirsin.
Bazıları bundan anlıyor demek ki.

Sana o kadar kişi önceden açtığın konuda ne yapacağını yazdı. Sanırım hiçbirini takmamışsın hala iletişim kurmaya devam etmişsin. Ne yazalım ne diyelim uğraştığın şeye bak

Adam evlense bile eşini aldatabilecek biri. Şu anki sevgilisini de benimle aldatıyor. Adamın beni sevmediğini artık anlıyorum

belki benimle evlenir, belki hayatımız düzene girer diye düşünüyorum
Kendinle nasıl bir alıp veremediğin var kendini ne derece değersiz görüyorsun da bile isteye iğrenç bir insanla evlilik peşindesin. Kendini layık gördüğün tipe bak. Evlilik evcilik oyunu mu bir ömür ağız kokusunu çekeceğin kişi bu mu olacak. Evlenin sonra da her ay cinsel yoldan bulaşan hastalık testi yaparsın artık

Sen "belki seninle olurum" cümlesini kabul edebiliyor musun? Bir adamın hatta DUL VE ÇOCUKLU, UTANMAZ, SAPIK,GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANAN BIR ERKEĞİN "belkisi", "yedeği" olmayı kabul ediyor musun? Galiba evet. Böyle giderse 10 sene sonra evlilik dışı 2 çocuğuna bakmaya çalışıyor olacaksın.

Verdim isteyince çok alınıyor uzuluyor sonra onu üzünce ben daha çok üzülüyorum kendimi kötü hissediyorum
Ya eğri oturup doğru konuşalım ailen elli bin lira ihtiyacım var dese o benim birikimim demek yerine direkt verir miydin. Gitmişsin iki yüz binini vermişsin sen iflah olmazsın
Bana hâlâ “Dua et, belki seninle olur” dediği için
Hee neler okuman gerektiğini de söylesin Bi kağıda versin adedine göre oku belki tutar da seninle olur ya. Bu süreçte para biriktir düğün masrafları çok oluyor evlenince borca girecek yine senden ister

Canım Müge Anlı olsaydı ne güzel şeyler söylerdi şimdi

Hastasin tedavi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…