• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

Gözümde büyütmüyorum adam gerçekten çok popüler gözden çıkarılacak biri değil.Kpss ye hazırlanan kişilerin tanıdığı bir hoca.Türkiyenin her yerinden çağrılan falan.Seminer salonuna binlerce kişi toplayan.

Popüler olan birini gözden çıkarmak çok daha kolay siz farkında değilsiniz. Hele böyle ağır hasarlı olan biri ise.
Ayrıca kimmiş bu ya merak ettim?

Adamın başı derde girerse ilk beni mafeder.Aileme açık resimlerimi atar ailem beni evden atar benim sonum ne olur bilmiyorum.Adam işine yoluna devam eder olan bana olur.Zaten ben de adamın işleri bozulsun istemiyorum istesem dün psikolog hocam onun adını ver ben onu mafederim dediğinde ismini verirdim ama adamı sakladım.Ona bir şey olmasını istemiyorum.
Biz istiyok.
Hatta seni tehdit ettiğine dair de cimere bildirelim.
Bir egitimcinin dershanede harem kurdugunu da bildirelim.

Gözümde büyütmüyorum adam gerçekten çok popüler gözden çıkarılacak biri değil.Kpss ye hazırlanan kişilerin tanıdığı bir hoca.Türkiyenin her yerinden çağrılan falan.Seminer salonuna binlerce kişi toplayan.
Tamam işte sosyal medyada da bir haber bülteninin whatsap sayfasına atılırsa ciddi gündem olur daha ne :D

Sen kendine değil ona üzülüyorsun. Bu yüzden bu işi yapacağız. Adamın yoluna bakması zaten senin gibiler yüzünden. Koruyorsunuz. İyi ki yazdın buraya, onu elimizden kim alacak acaba şimdi?
Katip koskoca eğitimci mahvederi ''mafeder'' yazıyor :D

Offf ağlamak istiyorum dehşet şamata çıkacak.

Sen onu bunu boşver.
Ücretli öğretmen olan sensin ben değilim.
Bu arada
Cimer konusunda seni yoklarlar bilesin.
bu ülkede tecavüzcülere bile çoğu zaman bir şey olmuyor. Gönüllü olarak ilişki yaşayan kişilere ne gibi yaptırımlar uygulanabilir ki?

bu ülkede tecavüzcülere bile çoğu zaman bir şey olmuyor. Gönüllü olarak ilişki yaşayan kişilere ne gibi yaptırımlar uygulanabilir ki?
Banane yaptırımlardan
Bursa'da dershanede çalışan bu ünlü seminer veren hocayı şakkadanak bulurlar
Haber bültenlerine düşsün mesela.
Adına başlıklar açılsın ekşi sözlük gibi mecralarda.
Sosyal linç iyidir iyi.
Medya üzerinden rezilliğini, elalemin kızlarını çıplak fotolarını yaymayla tehdit ettiğini öğrensin millet.
Hem o imamın kızı hem senin baban sizleri vermekten vazgeçer shdwhbdsjasfhdf

Banane yaptırımlardan
Bursa'da dershanede çalışan bu ünlü seminer veren hocayı şakkadanak bulurlar
Haber bültenlerine düşsün mesela.
Adına başlıklar açılsın ekşi sözlük gibi mecralarda.
Sosyal linç iyidir iyi.
Medya üzerinden rezilliğini, elalemin kızlarını çıplak fotolarını yaymayla tehdit ettiğini öğrensin millet.
Hem o imamın kızı hem senin baban sizleri vermekten vazgeçer shdwhbdsjasfhdf
Bu konuda bana yine tehditte bulunursa ben şikayet edeceğim.Siber suçlara gideceğim.Butun ses kayitlarini saklıyorum.Paramı vermezse de şikayet edeceğim.

Bu konuda bana yine tehditte bulunursa ben şikayet edeceğim.Siber suçlara gideceğim.Butun ses kayitlarini saklıyorum.Paramı vermezse de şikayet edeceğim.
Banane la.
Ben bunların olmasını istiyorum.
Seni aştı bu olay :)
Cimere şikayet edildi zaten işin sosyal medya kısmı kaldı
O işe de Bursa dershanelerini didiklemekle başlamak lazım.
Kpss dershanesi toplasan en fazla 10-15 tanedir zaten

Son düzenleme:
Banane la.
Ben bunların olmasını istiyorum.
Seni aştı bu olay :)
Cimere şikayet edildi zaten işin sosyal medya kısmı kaldı
O işe de Bursa dershanelerini didiklemekle başlamak lazım.
Ben sizinle dertleşmek istedim.Siz beni yakacak ateşe benzin dökmek istiyorsunuz.Adam benim yüzümden ifşaladığını anlarsa beni öldürecek çocuklarının üzerine yemin etti tek bir kişiye bir şey söylersen kafana sıkacağım diye.

Ben sizinle dertleşmek istedim.Siz beni yakacak ateşe benzin dökmek istiyorsunuz.Adam benim yüzümden ifşaladığını anlarsa beni öldürecek çocuklarının üzerine yemin etti tek bir kişiye bir şey söylersen kafana sıkacağım diye.
Bir bok yapamaz.
Biz de seni bu hayattan kurtarıyoruz ve daha nice kızları
Yok öyle elinde fotolarla anana atarım, babana atarım, abilerine atarım.
Kan alırlar malum yerinden.

Back
X