Eski sevgilime böyle bir süpriz yapsam kalpten gider mi nam.usuz?

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese mutlu sabahlar diliyorum. Benim konuma gelmeden önce belki çoğu kişi abarttigimi düşünüyor olabilir, kimisi haklı olabilir. Belkide haklısıniz lakin yasiyan bilir. Onu geri istemiyorum.. Sadece burnunda getirmek istiyorum.. Çünkü temiz duygularımla oynadı, benleyken megerse başka bi kızı düşünüyorMuş hatta ve hatta bu kız onun hafta sonu çalıştığı yerde.

Ben bunları hepsini kendi çabalarım ile öğrendim. Şunu unutmayın hanımlar bir şey öğrenmek isterseniz ne olursa olsun birgün mutlaka çıkar ortaya. Şimdi beni eski sevgilim, onunla olarak nerde çalıştığını bilmiyorum diye sanıyor aslında söylemişti bikeren yeri ama tam olarak yerini değil. Lakin hiç gitmedim.. suan o orda o kızla beraber yan yana çalışıyorlar muhtemelen acaba diyorum ki.. Onun calistigi yere gidip bişey alsam mi yada yanında geçsem mi.. Bunu asla beklemez) benden.. Biliyorum.. Sonra ona herşeyi bildiğimi söylesem mi? Enazinda içimdeki yağlar ericek ve rahatlanicam ve onu hayatımda sonsuz çıkartmak istiyorum. Onu geri istemiyorum ama aklımda delice şeyler var.. O bana çok ağır şeyler yaptı ve bunun yanına birakmak istemiyorum.. İntikam zamanı diyorum.. Gözüm açıldığını görsün istiyorum.

Nasıl ayrıldınız sevgilinle?
Aldatıldığını sonradan mı öğrendin?

Yapcagn şey intikam değil. İç dökme. İntikam dedigin ya adamı çok sevdiği işinden edersin (şekil a ben ) ya en yakın arkadaşıyla birlikte olursun bu senin adınada iğrenç bişey tavsiye etmem. Ya kirli çamaşırlarını ortaya dökersin vs vs bu boyle uzar gider. Bence hiç gidip icinı dökme boşver gereksiz

Gidersen onu umursadigini düşünür ki sen geri istemiyorsun
Ay başka bişey bulmak lazım kafam da deli sorular

Çok saçma ve gereksiz.
Eski sevgiliniz doğru yapmamis ama sizi de zayif karakterli gördüm.
Intikam deyince beklentiyi yükseltiyorsunuz

yanından gecersen evlenir seninle belki

Cok agir seyler yapti derken? Bir iki ornek verebilir misin? Baska kizi dusunmesi disinda (bu arada sanirim zihin okuyucusunuz)

Gerek yok bence. Biraz başka şeylerle oyalanmaya çalışın bu aralar, onu düşünmemek için zihninizi boş tutmayın.

Onu sallamayarak intikam alirsin ancak. Illa da ordan gececeksen bari bi 5 tas bi tek tas tak koluna da yakisikli bi rol arkadasi oyle gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…