Eski sevgilime böyle bir süpriz yapsam kalpten gider mi nam.usuz?

Çok geçmiş olsun canım

Siz oraya gidip musteri oldugunuzda adamin burnundan nasil getireceksinjz anlamadim ben? Sizi aldattigi kiza mi her seyi anlatcaksiniz

Siz oraya gidip musteri oldugunuzda adamin burnundan nasil getireceksinjz anlamadim ben? Sizi aldattigi kiza mi her seyi anlatcaksiniz
Hayır, sizin bilmediginiz şeyler var. Oyüzden dalga gecmeseniz iyi yaparsınız. Ayrıca burda alay konusu geçsin diye açmadım. Pardon başkasına yazicaktim) Şevketiye bostan a

Bi arkadasim vardi. Cok intikamci biridir. Bi cocukla cikti. Sanirim cocuk bunla cikarken baskasiyla da cikmis. Arkadasim sahte bir hesap acti facede. Yugoslavyali bi kizin resimlerini koydu. Tabi boyle guzel olunca da kadin erkek bir suru kisi ekledi. Fake hesabinda 150 arkadasi vardi yani sahte hesap gibi durmuyordu hiç. Sonra bu hesapla cocugu ekledi baya mesajlastilar. Cocuk bulusmak istedi. Cocugu tam boyle sehir merkezi meydanina getirtti cocuga mesaj atti. "Sizi ilerden gordum, cok cirkinsiniz kilolusunuz tipim degilsiniz" diyerek bir suru sey soyledi, özgüvenini yaraladi. cocuk kalakaldi oylece. Bi de bu cocugun zengin kizlara zaafi vardi. Kiz da kendisini zengin olarak tanitti. Binbir hevesle gelip oylece kaldi intikam dedigin boyle olur

Sen hala ona karsi hassassin yani sen oraya gittiginde icimi dokeyim derken öyle bi laf eder ki sen kendini zor toplarsin eski sevgiliye hesap sormak iste buu yaptigin herşeyi biliyorum fln diye cikismak hem bana biraz gurursuzluk gibi geliyo hemde bos bi çaba birak ya ne hali varsa görsün değer mi?

yapsanız da zaten size bunları yapan birinin çok ta umrunda olacağını sanmıyorum, diğer kızın da onun çok umrunda olduğunu düşünmüyorum, yine boş beleş hayatına devam edecektir, hiç kendinizi yormayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…