Eski sevgilime böyle bir süpriz yapsam kalpten gider mi nam.usuz?

Bir insana verebileceğimiz en büyük ceza af etmek ve unutmaktır. O hiç olmakmış gibi... Sen onu unutsanda o seni asla unutamaz

İntikam almak ve bunu ona belli etmek, aklınızın onda kaldığı izlenimini uyandırır ve onu daha da keyiflendirir, hiç gerek yok böyle şeylere. yanından geçince ne düşünecek; muhtemelen beni özledi, aklı bende kaldı , beni görmeye geldi diye düşünecek.

Bildigini soyleyince nolcak senden mi korkcak? Bitmis gitmis zaten kaybedecegi birseyde yok. Napabilirsin ki yani ona?

Yaş kaç

Geçmek değil aslında. . Yanına gidip herseyi söylemek yüzüne karşı ayrıca bu intikamını bir parçası.

Bacım bütün konuların sevgilinle ilgili. Sen bu durumda sadece kendini küçük düşürürsün. Akışına bırak, intikam alınacak bir durum olacaksa o kendiliğinden oluyor zaten. Ben eski sevgilimi yatakta bastım, o şokla hiçbir şey yapamadım. 2 sene sonra sürünüyordu.

Ha bu illa 2 sene sonra olacak ya da 10 sene sonra olacak diye bir şey demek değil. Belki de hiç olmayacak. Ancak sen artık onu düşünmeyi, stalklamayı, önemsemeyi bırakmalısın. Sen önemsedikçe sadece kendine zarar veriyorsun, adamın da kendini bir halt sanmasına sebep olacaksın. Dünyada ilk aldatılan sen değilsin, son da olmayacaksın. Bazı durumlar akışına bırakılması gereken durumlardır, pembe dizilerde dizi uzasın diye yapılan şeyleri gerçeğe uyarlamaya çalışırsan üzülürsün.

Yanından geçtin diye kalpten gitmez, hayır. Çok mu fazla pembe dizi izliyorsun acaba?

Adam nerede çalışıyor

Gizli ajan mı

Siz yanına gittiniz orada çalıştığını biliyorsunuz diye neden kalpten gitsin

Bir de zaten siz sevgili değilmişsiniz bence

İnsan sevgilisinin nerede çalıştığını bilmez mi

Bunamı kalpten gidicek intikam almak bumu :))))en guzel intikam onun hayatından gitmesinin seni daha mutlu edip sana deger veren insanlarla olup sallamamak olur. Ne yaparsan yap onu onemsedigini hissettirir egosunu sisirirsin. Kucuk dusunme derim

Yanından geçerek intikam olmaz
Bitane tektaş tak bide yanına bi oğlan ayarla gidin oraya oturun bi kahve için tamam
Bu arada cafede çalışıyolar sandım ben ya nerde çalışıyolar

Son düzenleme:
Biz kadınlar bazen çocuk gibi davraniyoruz.Asla yenilgiyi kabullenmek istemiyoruz.
Bırak ya ne halleri varsa görsünler.
Yanlarından geçsen yüzlerine konuşsan pişman olacaklarını mi düşünüyorsun ?
Anca ego tatmini olur onlar için.

Kac yasindasin? Bikeren ne demek rahatlanicam ne demek?
Intikam istiyorsan kendine bir ceki duzen ver. Konusmani yazmani bir duzelt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…