Eski sevgilime yazdım ama ikilemde kaldım

Eski sevgilimle kıyaslıyorum o da öğrenci arabası var ve okuldan boş kaldığı günlerde de çalışıyordu hem de okula geliyodu. Ama bu çocuk çalışmıyor bile

1-yurtdisina okumaya giden ex
2-arabasi olan ex
3-fakir ex(denizci)
4- sana kedicik diyen ex
5-sana buyucu diyip kufur eden ex

Bunlar icinde ayni olanlar hangileri?

anlamayacak bişey yok,kapıyı aralık bırakıyor,şimdi bir insanı istemiyorsanız kesin bir dille bunu belirtirsiniz ve o da hayatınızdan çıkar,ama aralık bırakırsanız aranızdakiler muallakta kalır ilişki ne vardır ne yoktur,siz bunu düşünürken şuanda olduğu gibi,o da hayatına devam eder,ne zaman bir boşluğa düşse sizin inişli çıkışlı bir ilişki olarak gördüğünüz bu durumu kullanır,aradığı ilişkiyi bulduğundada kesin olarak bitirir,sizde niolduuu şimdi derken bulursunuz kendiniz,hemen hemen herkesin karşısına bu tip bir insan çıkmıştır,önemli olan bunu anlayabilmek,benimde karşıma çıktı kendini fazla abartmış nimetten sayan bir şey(insan demeye dilim varmadı),ben arkadaş olarak görüyordm o beni kafaladığını sanıyomuş g.zklısorsan evrim şemasında yeri belli değil artık kim gazladıysa şımarmış yavrum,yani uzun lafın kısası diyeceğim bu tiplerden uzak durunsizi gerçekten isteyen net insanlarla birlikte olun kendi değerinizi bilin,siz bilmezseniz kimse bilmez çünki.

Birinin öğrenci haliyle arabası var, diğeri de yurtdışında. Anladın mı şimdi aşko? Erkeksizlik değil olay.

yok onu anladımda bir önceki eski sevgiliye sevgilim var demişti. o sevgilide mi eski oldu. daha geçen hafta okuduydum
Evet evet fakirden ayrılmış açım, balık tutup yicem dediği için :) ay çocuk çok pis dalgaya almış bunu

Hayır hepsiyle olan bi durum değil ki. Hep aynı kişiyi anlattığım için herkesin peşinden koşuyorum algılanıyor.
koşuyorsun işte ekleyen sen yazan sen adamla görüşelim diyen sen, bi el açmadığın kalmış adama yanı daha ne yapabilirsin ki??? yanı bu adam sana değer vermez çünkü sen koşturuyorsun peşinden şimdi yazsan ne yazmasan ne kendini küçük düşürmüşsün bir kere

Evet evet fakirden ayrılmış açım, balık tutup yicem dediği için :) ay çocuk çok pis dalgaya almış bunu
Ne dediyse artık çocuğa? Pis dalga geçmiş öyle böyle değil, şimdi herkese anlatmıştır da.

Yazmadım zaten ben de anladım işim olmaz artık

E tamam işte 2 farklı kişi ve ikisinin de peşinde koşan sensin.
Diğeri en sonunda küfür etti büyü yapmakla suçladı seni. Bunun da sonu ona benziyor
Bu çocuğa yazmayacaktım arkadaş gazına geldim. O çocuk iyidi bi dene şansını dediler kuzneim falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…