Eski sevgilime yazdım ama ikilemde kaldım

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
27
5 ay önce bitirmiştik. Kendisi yurt dışına gitmişti ve orda kalıp kalmayacağı belli değildi. Bi gün yurt dışındayken beni aradı ve bitirmek istediğini söyledi. Uzak mesafe olayı vs. Ben çok tepki vermiştim bu olayda. Aniden terk ettiği için. 5 ay hiç iletişim olmadı. İnstagramdan istek attım. O da istek attı takipleştik. Ama yazmadı. Sonra ben kendi fotoğrafımı attım hikayede atar atmaz beğendi. Ama yine yazmadı. 1 gün sonra da o hikaye attı İstanbul manzarasını. O bunu atınca ben de yazdım yanıt olarak İstanbula mı döndün diye. Konuşmaları atıyorum buraya. Geç saat aralıklarla cevap verdi zaten. Hayatında biri mi vardır sevgilisi ya da ilgilendiği başkası. İstemiyorsa da neden buluşmaya evet dedi. Siz ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• 587EA50C-6CE4-42F5-811B-4E6384CBAF92.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 1.047
  • 8CE3F413-9E87-4160-9039-E68E18112CE8.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 1.041
  • 9052321E-5DC3-489D-96CE-143081D9D43C.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 1.045
Ben şeyi merak ediyorum neden sürekli eski sevgililerinle iletişim halindesin?
Bitmiş gitmiş artık bi bu bi okuldaki. Böyle yaparak sadece onların egolarını tatmin ediyosun. Bi sal artık şu çocukları.
Hayır hepsiyle olan bi durum değil ki. Hep aynı kişiyi anlattığım için herkesin peşinden koşuyorum algılanıyor.

Bu ikisi ayni kisi mi?

Denizciyee nolduuuu naptın çocuğa, saldın artık inşallah
Bitirdim çünkü sürekli ajitasyon yapıyo bana. En son ley demişti. Evde yemek yok Balık falan tutucam para yok dün aç yattım dedi. Benim okula verdiğim paraları vs sormaya başladı. Sürekli para muhabbeti ben de yol verdim

Yok zaten yazmam daha

Ay o da iticitmiş öylee, neyse iyi olmuş birbirinizle uyuşamamıştınız

Onun arabası var güzel mi güzel :)

Biz sanki çok hayır diyoruz da.neler okuduk buralarda.türk kadını yoklukta diyorum kimse desteklemiyor ondan sonra.yok cinsel açlık varmış falan filan.bu mu şimdi cinsel açlık? Herşeye bir bahaneleri var.yine birisi cevap yazar şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…