Eski sevgilime yazdım ama ikilemde kaldım

Dalga geçmiş sizinle. Neyini anlamıyorsunuz. Kendinizi rezil ediyorsunuz biraz aklınızı başınıza alın
Dalga geçilecek ne var istemiyosan eklemezdin hadi ekledin attığım fotoğrafı beğenmezdin geçerdin ya da buluşma için bahane bi şey üretirdin. Bu arada evet ben de kenarda tutuyo gibi düşünüyorum

geçenlerde eski sevgiliniz beni rahat bırak deyince sevgilim var dememişmiydiniz siz çocuğa. hatta ekran kaydı atmıştınız ispat için.
bu çocuğu niye bızıkladınız şimdi?
Ayrıldım o çocuktan. Çok abarttı çünkü para muhabbetini

Ben dw sizinle aynı fikirdeyim. Beni kenarda tutmak için yaptı ki bence ilgilendiği başka biri var. Olmazsa buna dönerim kafasında

bana birisi mesajıma aynn diye cevap verdiğinde numarasını falan silesim geliyor
sen bi de tutup görüşecek misin ?

Oturup okula ödediğim paraları sorması, telefonumun markasına bakıp sorması, su alacakken bile benden para istemesi normal mi peki, Balık olayında da yemin etti
Yavrucum seni okulda mimlemişler, pis dedikodun dönüyor neyini anlamıyorsun ya. Bu eleman da eline fırsat geçmiş çatır çutur dalgasını geçiyor. Şimdi o da anlatacak sağda solda. Para olmadığını anladı topuk yaptı diyecek millete. Millet de Merve bu olm ne bekliyordun diyecek. O okuldaki kısmetin kapanmış senin.

Son düzenleme:
Dalga geçilecek ne var istemiyosan eklemezdin hadi ekledin attığım fotoğrafı beğenmezdin geçerdin ya da buluşma için bahane bi şey üretirdin. Bu arada evet ben de kenarda tutuyo gibi düşünüyorum
Adamın umrunda değilsin ne kenarı? Arada sevişmek için yoklar ama.

Bence o sizin pesinizden gelsin terk eden o adam. Gelmis yazmamis bile utanmaz sevseydi zaten terketmezdi de

Valla gayet net dalga geçiyor. Böyle erkeklerin peşinde gurursuz gurursuz koşarsan yakında herkesin diline malzeme olacaksın haberin olsun.

Arabası olandı bu değil mi?

Size bir tavsiye eskiyi yeniden hortlatmayın olmuyor olmuyor olmuyor. İleride iyi ki bitseymiş keşke yazmasaydım diyeceğinize hiç yazmayın önünüze bakmak gibi bir seçeneğinizin olduğunu lütfen unutmayın.

Bu çocuk okulda değilki ne alaka dedikodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…