eski sevgilimi çözemedim

Xania

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
6
1
36
Konya
Merhaba herkese. bu sitede yeniyim ve paylaşımlarınızı okudum, kısmen tecrube ettim. lüfteenn yardım banaaağ:(
erkek arkadaşımla 5 ay birlikteydik. yazın birlikte tatile çıktık. işleri yoğundu ama ona rağmen izin aldı.tatilimiz burnumuzdan geldi.ilk sabah öperek uyandırmasının haricinde diğer günler kavga edip surat astık.. ama dışarı çıktğmzda elimi bırakmadı çünkü çok kıskançtı. kısa elbiseler etekler vs giydirmedi(hoşuma gidiyodu kısmen) ilişki esnasında ise; 5 aylık sürecin başlarında herşey çok iyiydi, çok tutkuluyduu her gun gormek istiyodu ve gorusuyoduk da. sonra ben bunun 5 yıllık bir ilişkisinin bittiğini öğrendim ve daha biteli 3 ay olmuştu. üstelik aileleriyle tanışma-kendı aralarında yuzuk takma olayları olmus yaza da evlenmeyı planlamıslar. bu derece yoğun bi ilişkinin bitmesinin ardından 3 ay geçmiş ve biz başladık. doğal olarak aklımda hep bir şüphe vardı rahat davranamıyodum, eskisi gibi sıcak olamadım rahatsızlığımı da dile getrdim ama sözlü olarak tamamen bittiğini açıkladı. telefonunda fotograflar yakaladım,bi internet paylaşım sitesinde, arkadaş listesinde ekli oldugunu farkettm.. ve ayrılmak istedim. telefondaki fotografları ,ve arkadas listesnden sildi. ama içimde hala bi kurt dolanıodu ve bir daha da toplayamadım. seviyodum ama güvenemedim ve sıcak yaklaşamadım.. Ayrılma sebebimiz evlilik. o düşünmüyodu 5 sene byunca. bende uzatmak istedim. ayrılalım dedi. 10 gun sonra aradı, bi bahaneyle görüştük.çökmüştü ve ben gayet mutlu ve rahat gorunuyodum öyle olmasam da... arkadaşlarımla konuşmuş. o çok mutlu ,ben onu seviyodum ama kendimi anlamam lazım evlılıge hazır deilim demiş. sonra tatile gittik kzıkıza, dönünce tekkrar görüştük,tatili anlattrdı ben de tamı tamına anlattm ki hiçbi yaramzlık, vs ..bakışma bile yaşamadım kimseyle.. buna ragmen bana hakaret etti. seninle evlillik düşünüyodum ama duygular azaldı olmadı, seni de tanıyamamışım zatenn, diye başlayıp hakaret etti(alkolluydu) biraz psikopatlık derecede kıskançlık vardı, o yzdı mı bu yazdı mı ,kesin yazmıştr sen anlayamamışsındr vs vs diyordu... şuanki hislerini sordum his mis kalmadı dedi. ben seni düşündüğüm için ayrıldım (evlilik konsunda bekletmek istememiş) ben ayrılınca çok üzüldümm keşke ayrılmasaydımm , ben neden kendimi düşünmemişim ki vs diye saydırdı... ben de madem hislerin yok beni dinle dedim. 1 aydır geri dönersin belki diye bekledim. bırak başlarına yazmayı , bakamıyodum bile,aldatıyomusum gbi hissettm seni. kendimi telkin etmedim hiç, unutmaya çalışmadım seni. bekledim... ama artık kendimi de telkin ederim yoluma devam ederim.. konuşmaya gerek yok dedim. o kdr hakarete rağmen. dun yine bı arkadasımla konusmus.. o nasıl, çok ağır konustum, beni silmiş sosyal paylaşm sitesnden demiş. arkadaşım da beni savunmuş ,2 tokat atmadığına sükret ben olsam basar tokadı giderdim falan demiş. o da ben evliliği düşündüm ama bişeyler olmadı(duygular azaldı) yinede yeri değişmeyecekti bende...ama değişti. hakaret etmek istemedim ben de üzüldüm. özür dileyecegm sinirinin gecmesini bekliyorum demiş... hala da suçlu oldugumu dusunuo, bana tatıldeki yasadıklarını( yasanan da bişe yok bikaç erkek gelip yazdı ama geri gönderdik-bende tum samımıyetmle anlattım-saklamadım) bu şekilde anlatamazz...benim düştüğüm durumu tahmin etsene bi flan demiş.. kısaca( çok özür dileyerekten çok uzattım) bugun arayacak.. bi seviyorum diyo bi sevmiyorum diyo. duygularım yok diyo ama deli gibi kıskanıo ve bana dediği laflardan dolayı üzülüp beni merak ediyor... ama evleneceğim kız değil gözümden düştü diyor... anlayan varsa lütfen yardımcı olsun, sorunlu mu yoksa gururlu mu yoksa sevmiyo ama vicdanlı mı anlamadım... bugun ararsa da açıyım mı aççmıyımı yada ne demeliyim??? dengelerimi alt üst etti...:((( yardım edinnnn lüftenn

diyo bi sevmiyorum diyo. duygularım yok diyo ama deli gibi kıskanıo ve bana dediği laflardan dolayı üzülüp beni merak ediyor... ama evleneceğim kız değil gözümden düştü diyor... anlayan varsa lütfen yardımcı olsun, sorunlu mu yoksa gururlu mu yoksa sevmiyo ama vicdanlı mı anlamadım...

bence sorunluu.. bi kere duygularından emin olamayan biriyle nereye kadar gidebilir ki?
5 yıllık bi ilişki evlilikten dönmüş.. ve çok kısa bi süre önce.
bence daha fazla kendini kaptırmadan tamamen iletişimini kes.
o sadece uğraşcak yeni birilerini arıyo. daha fazla üzülme cnım

psikoloji üzerine eğitim alması cabası... aslında sorunlu oldugunu önce hissetmiştim hatta bildiğin karşıma alıp terapi yapıodum. ben hep bekledim, yanında durdum arkasında oldumm, sabrettim... benımle konustugunda çok rahatlıyodu ama benim dengem bozuldu bildiğin:S haklısın ama cnmm, teşekkürler..

o seni sevmiyor.5 yıllık ilişkisinin ardından sadece oyalanmak için seninle gibi bilmem ağırmı oldu kusurabakma ama öle.sağlam adam olsaydı onca yıllık ilişkisini 3 ayda biteremezdi

Eger seviyorsan ( neden seviyorsun bunu once bi sor kendine) 5 yillik bir iliskiye saygi gostermelisin, kolay degildir atlatmasi, ayrilsalar bile mutlaka onunla ilgili seyler aklina gelecektir kendi istemese bile. Hatta 5 yil bir iliskide kalabildiyse demekki istikrarli biri. Senin tek yapacagin onun gercekten artik onu istemedigini ve seni ileri donuk olarak kabul edip etmeyecegidir. Acik acik konus bir sure nadasta kalsin bakalim hala seni belleyecekmi beklerken baskalarina bakacakmi yada eskiye donecekmi eger hala senin pesindeyse evet seni seviyor ama bu surecte ona aci cektirmeyeceksin kusku yaratmyacaksin, adam zaten yarali birde sen zorlarsan seni cok seviyorsa bile onu kaybedersin. Ona destek te olmalisin canim.

aramasını beklediğim akşam iş arkadaşı ve onun kız arkadasyla dısarı cıktılar. o kızla da benım aram çok iyi. kız aradı benı onların yanında, yani ara bakalım madem nerdeymişş demiş eski sevgili, kız da aramış. her zaman gittiğim mekandaydım ben de, bunlar benım oldgm mekana gelmişler. eski sevg direk arabayı oraya srumus yani arkadaslarına sormadan. geldıklerını gordum basımı cevrdım. bıkac kez goz goze geldık ben basımı cevrdm yıne. sonra o kız geldı selam verdı ayak ustu konustuk. eski sevgilim ve onun iş arkadası ayakta beklıoler ilerde bu esnada tabi ve bakıo gozunu ayırmadan... masalardan bırı bosaldı ve bunlar oturdu. tam karsıma gectı bakıo sureklı biz de masamzda arkadaslarla sohbet edıoz. 1 erkek vardı masamda o çocuğa dalıcam şmdi fln demiş. msj attı, sonra benı ızlemeye basladı .aldım telı elıme okudum , beklettım elımde, sonra amaaan dedım kapattım masaya koydum teli, muhabbete dondum.. bu sırada izliyor hala.. 2 arkadasla karsılastım daha dogrusu beni gördüler, oo hocam diye geldiler muhabbet ettk ayak ustu, bu sırada izliodu bizi yine.. çok kıskançtı demiştim ya, iş arkadasına dediği şey şuymuş, ben şu ikisine dalıyım sen de şunu alırsınn dalalım vs muhabbeti yapmışlar. bi mddet sonra kalktılar.. gece yarısından sonra aradı açmadım. bnm bi arkadasıma soruyoms, o online mı? uyudu mu? arıyorum acmıo, bile bile mi açmıo acaba diye.. snra msj attım. gormedm, öenmlı deilse yrn konusalım uyucam,erken kalkıcam yrn dedim. aradı. biraz içmiş yine ( cesaret toplayamıo bence içmeden) özür diledi 2-3 saat konustuk tel.de, vicdanını rahatlamak için arama beni karsıma çıkma, neden geldın bgn benım oldgm yere? neden gectn otrdun karsıma? ben duygularımı acıkladım sana sen yok dedın ben de yoluma bakıorum.hayatmdan cıkarmaya calısıorum. arama sorma karsıma cıkma. fln dedim.. baska konular üzerine de saydırdım ve hakaret vs etmedim ama agır konustum..sen artık bnm ıcın önemlı deılsın mesajı verdım yani ki sımdıye kdr bu tarz bişey çıkmamıştı ağzmdan. sonra baska soyleyecek bıseyn var mı dedım bu kdr dedı yatıorum ben dedım kapatım..
ertesı gun o aksamkı kız arkadasla bulusp kahvaltı yaptık. o aksam dertleşmiş baya bunlarla, dert anlatmış kı samımı deiller ustelık ıs arkadasına ve onun sevgılısıne hayatt a bişe anlatmaz. kafası karısık ama senı dusunuo hala, degerlısın goznde ama yoğunlaşamamaktan ve senı yuz ustu bırakmaktan korkuyo dedi kız. bu saatten sonra çok zor zaten.. eski sevgılılerınden bahsetmış. aldatılmış ve aldatmış (ben bunları bılmıodum) hayatıma gıren herkesı aldattım ben demıs(benı aldatmamıs bi tek dediğine görre-ben de hıssetmedım hiç zaten hep brlıkteydık..ama ola DA bılır) uzun uzun benden bahsetmişler.. buarada bu şehirde çok yeni ,6-7 aydır yaşıyo bu şehirde yani iş için gelmişti. hiç çevresı yok.. tum cevresı bnm arkadaslarımdı. onun da uni.den arkadasları vardı ama onlar bıle beni arıyo cıkalım gezelım dıe o evde yalnız otururken... kahvaltıdan sonra o kız arkadasım aradı bunu cagrdı, yalnz otrma gel die..o da "ama dun konusmamz boyle btmemıstı, gormek ıstemıo benı, emınmısın "demıs ve benı tele ıstedı. bende gelırsen gel çok kalmıcaz.yalnzsın sıkılırsn dıe cagrdk dedım. uykuya çok duskundur,kapıda çooook bekledgm hatta kapıdan dondugum zamanlar olmstr bu uyuyunca... aradgmzda da uyuyomus hemen hazrlandı geldı, gözler şiş , sesi kısık... bişeler yedi. havadan sudan, okuldan hastaneden, vs vs muhabbet ettik kalktık.. sonra aksam da bnm yakın arkadaslarımdan bırıne bgn gorustuk haberın var mı benı cagırdı , gttmm, o konudan bahsetmedık hıc, normal muhabbet ettık diye anlatmış :S:S:S son durum bu... sanırım o da bnm dengesız oldugumu dusunuo:D:D ne dusundugunu ne istediğini kestirmiorum hala... sevmior da olabılır ama kıskançlık yapıo halaa...otururken etrafa bakıo bi erkek varsa delici bakıslar gönderio vs.. yani halaa garipp hala çözemedimm... düşünmeyi bırakabılırsem aslında hersey daha kolay olucak:S:S yapamıorum.. neden hala sevdıgımı de bılmıorum :S

Back
X