Eski sevgilimi gördüm...Aşk çok aptal birşeymiş onu anladım

Aşkla bakmak farklı,bir de hiçbir duygu barındırmadan bakmak farklı...
Aşıkken, mantığınızı egale ediyorsunuz ve sonra aşk bitince bir bakıyorsunuz o " toz pembe hayaller vardı,pembesi gitti tozu kaldı" moduna dönüyorsunuz.
Körü körüne aşk,körü körüne de mantık hiçbir zaman iyi değildir.

evet aşkın insanın gözlerini kör ettiği doğru. bitince insan diyor ki ben bunu mu sevmişim, ne aptalmışım:)

Benim icim yaniyo hala suan zirliyorum bile. Unutamam ben yapamam

demek ki neymiş zaman herşeyin ilacıymış.gerçekten çok doğru bir söz.
göz görmeyince ve üzerinden zaman geçince insan unutuyor herşeyi.
peki o sizi gördü mü?

bide yanında biri varken görseydin ne olurdu acaba ben yıkılırdım ya o kadar cok sevdiğim kişyi görsem

Bu yaşadıklarınızı aynen hissetmek isterdim. Daha önce hissettim 2,5 yıllık bir ilişkimde. Sonra 1yıl başka biriyle sürdü olmadı ayrıldık. Düşününce gerçekten ayrılmamız benim için hayırlı fakat işte diyorsunuz ya insanın gözüne perde iniyor sanki seviyor vazgeçemiyor. Birgün karşıma çıksa sizin gibi hissetmeyi çok isterdim.

Aşk, başta içini pır pır eder,bulutlarda gezersin.Sonra bir gider,kalakalırsın kendinle.Ve yıllar geçer,karşılaşırsın,belki kalbin çarpar bir an ama geçmiştir.Umarım hepimiz için en hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…