Eski Sevgilimin Abisi :(

Elizsavas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
247
20
38
İstanbul
Merhabalar, iyi akşamlar.
Hesap benim hesabım değil öncelikle onu belirteyim, eliz yakın arkadaşım beraber dertleşirken işin içinden çıkamayınca forumdan yardım istemeyi teklif etti, ismim Begüm 24 yaşındayım. Sağlık çalışanıyım. Sizlere biraz utanarak bir derdimi açmak istiyorum..
Yaklaşık 1 yıl kadar önce erkek arkadaşım beni terketti, şimdi kendisi de nişanlı. Çok acılar çektim ama Allah'ıma çok şükür bin şükür atlattım sonunda. Eski sevgilimin abisi hep bu zor anlarımda yanımda oldu. Bana karşı hiçbir kötü davranışı, kafamı karıştıracak bir yanlışı olmadı. Gayet seviyeli, rahatsız etmeyecek derecede bir yıl içinde birkaç kez görüşüp vakit geçirdik. Onun dışında da whatsapptan ayda maksimum 2 kere hal hatır sormalarımız vardı o kadar. Ben çok iyi kahve falı bakarım, kendisi de hep fala meraklıydı o yüzden en başından beri iyi anlaşırdık.
Son 10 gündür aramızda hiçbir konuşma, hiçbir buluşma görüşme geçmediği halde istemeden kendisini düşündüğümü farkettim. Hatta kendisiyle en son görüşmemiz bile 2 ay önceydi yani çok görmekle falan inanın bir ilgisi yok. Düşüncemden çok utandığım için kendisine hiçbir şey söylemedim konuşmadım bile. En yakın arkadaşıma bile utanarak anlattım aslına bakarsanız ama kafamdan atamıyorum. Foruma üyeliğim yok ama sizleri ara ara takip ediyorum birbirinizi tanımadan görmeden nasıl da yardımcı olmaya çalıştığınızı görüyorum. O yüzden aslına bakarsanız buraya biraz da içim rahat ederek yazıyorum. Eski sevgilimin abisine x diyelim, x ile bir rakı balık yapma sözümüz vardı, birgün diye konuşmuştuk öyle net bir gün saat yoktu. Bu sözü bahane edip kendisiyle görüşmeyi çok istiyorum lakin çok utandığımdan yapamıyorum. Ne olur bir çıkış yolu gösterin bana, sanırım kendisine istemeden tutuldum

Valla bana kalirsa kalbinin sesini dinle insan kime asik olacagini secemiyo belki senin icin dogru kisi abisidir, hem seni birakarak kendi kaybetmis kendi baskalarina itmis. İcinden ne geciyosa onu yap kimsenin ayip oyle yapma boyle yapma demesine bakma bence insan kendi istedigi seyleri yaparak mutlu olabiliyo. Nefsine zulmedersen bigun belki de pisman olabilirsin. Dogruyda da yanlisss da o senin dogrun yanlisin yasayarak gormeden bilemezsin

Çok teşekkür ederim gerçekten çok ihtiyacım vardı cevap duymaya. Çok utanıyorum hislerimden ama inan bana bende denemeyi deliler gibi istiyorum. Sonuçta karşımıza çıkan insanlarla da yarı yarıya şansımız var. ya mutlu oluruz ya da olmayız. Tek fark eskiden yakın olduğumuz birinin akrabası değiller. Kalbim deli gibi atıyor ve onunla en azından denemem gerektiğini söylüyor ama beynimde sürekli beni suçluyor. Kendisine karşı nasıl davranacağımı da bilmiyorum üstelik

genelde ama bir erkek bir kıza yaklaşıyorsa altında sebebi vardır
sana karşı boş olma ihtimali düşük gibime geldi nedense açıkçası

genelde ama bir erkek bir kıza yaklaşıyorsa altında sebebi vardır
sana karşı boş olma ihtimali düşük gibime geldi nedense açıkçası
Bilmiyorum inan ki, yani bugüne kadar hiç öyle bir sinyal almadım kendisinden, belki o da benim gibi utanıp çekinmiştir Nasıl davranmalıyım kendisine? Görüşmeli miyim sizce?

Of Allah askina ya midem bulandi yahu , bunu eski sevgiliniz kiz kardesinize veya ablaniza yapsa serefsiz dersiniz nokta.
Hiçbir şey yapmadım ki, yalnızca aklımdan atamıyorum hepsi bu. Görüşüp, mesajlar atmadım, ağzını bile aramadım hatta bunu anladığımdan beri konuşmadım 2 aydır da görüşmüyorum :)

Bence suclanicak bisey yapmiyosun abisi okmayadabilirdi o hemen yeni birini bulmus ustelik nisanlanmis bak. Biseyler hissediyosan hislerinin pesinden gitmelisin sen kimseyi aldatmiyosun kimsenin sevgilisini calmiyosun oyle dusun. İki yalniz insansiniz. Sen bi adim atsan eminim ki o da bi adim aticaktir sana karsi bos oldugunu dusunmuyorum. Elalemin lafina da hiiic aldirma onlar konusur durur sen mutluysan sorun yoktur

Bilmiyorum inan ki, yani bugüne kadar hiç öyle bir sinyal almadım kendisinden, belki o da benim gibi utanıp çekinmiştir Nasıl davranmalıyım kendisine? Görüşmeli miyim sizce?
bilemedim görüşmeyi kesseniz aslında onun tepkilerinden daha net anlaşılır gibi de
gerçekten böyle durumlar da yorum yapmak zor açıkçası
size zarar verecekse eğer onun bir şey hissetmeden sizin ondan hoşlanmanız geri çekmeniz kendinizi daha iyi
ama yok ben etkilenmem platonik severim diyorsanız devam edin arkadaşça görüşmeye..
ama dediğim gibi kendinizi geri çektiğinizde o da kendisini sorgulayabilir yani duyguları varsa dayanamayıp bir şekilde açık verebilir gibime geliyor
kardeşimin sevgilisiydi diye susabilir de..sizinki çok kader

başka birileriyle görüşmeye çalışsanız. dallasa çevirmeyin ortalığı

Kendisi bana hiçbir şey söylemeden habersiz ayrılıp 2 ay sonra da nişanlandı zor günler geçirdim evet. Ama nasıl anlatsam şimdi x'e karşı güzel şeyler hissediyorum kimseye bahsetmedim kendi kendime aslında. Bilmiyorum ki hayat bu hiçbir şey imkansız değil sanki ya mutlu olursak :)

Bu is olmaz gibime geldi. Evlenseniz bile o aileyle mutlu olacagini sanmiyorum. Kim ister ki oglunun eski sevgilisi abisiyle evlensin. Cix cidden olmaz mutsuz olursun, ugrasirlar.

Kötü bi durum ya sonucta sizin kardeşi ile olan ilişkinizi biliyor. Kardeşine bunu yapmaz gibime geliyor. İyi düşün tamam görüş o sözü bahane et ama o sana açılmadan sesini çıkarma açılırsa da ama geçmişte böyle bişey var rahatsız olmayacak mısın gibilerinden konuşursan nasıl yaklaştığını anlarsın.

Ablanın ex ile olur diyorsun yani...:)

Evet, başıma ilk kez böyle bir şey geliyor ve elim ayağıma dolandı. Daha önce bir arkadaşın da yazdığı gibi kimsenin kocasını elinden almıyorum, bir yavruyu babasız bırakmıyorum, hatta yanlış anlaşılır diye kendisiyle iletişim bile kurmuyorum yargılanmak biraz üzdü beni açıkçası. Bilmiyorum ki kalbimin sesini mi dinlesem yoksa beynimin mi?

Kesinlikle evlilik yolunda ilişkiniz olmaz.
sizin kardeşinize karşı eski sevgiliniz birşeyler hissetseydi ve siz bunu duysaydınız tepkiniz neolurdu?

Evet bana da kardeşine böyle bir şey yapmaz gibi geliyor ama ne bileyim kalp işte insan seçemiyor. Kalbini beynini karşısına alıp laf anlatamıyor en fazla yapabildiğim hiçbir şey olmamış gibi davranıp hal hatır bile sormamak. ama söyledikleriniz için çok teşekkür ederim çok değerli fikirler bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…