Çok teşekkür ederim gerçekten çok ihtiyacım vardı cevap duymaya. Çok utanıyorum hislerimden ama inan bana bende denemeyi deliler gibi istiyorum. Sonuçta karşımıza çıkan insanlarla da yarı yarıya şansımız var. ya mutlu oluruz ya da olmayız. Tek fark eskiden yakın olduğumuz birinin akrabası değiller. Kalbim deli gibi atıyor ve onunla en azından denemem gerektiğini söylüyor ama beynimde sürekli beni suçluyor. Kendisine karşı nasıl davranacağımı da bilmiyorum üstelikValla bana kalirsa kalbinin sesini dinle insan kime asik olacagini secemiyo belki senin icin dogru kisi abisidir, hem seni birakarak kendi kaybetmis kendi baskalarina itmis. İcinden ne geciyosa onu yap kimsenin ayip oyle yapma boyle yapma demesine bakma bence insan kendi istedigi seyleri yaparak mutlu olabiliyo. Nefsine zulmedersen bigun belki de pisman olabilirsin. Dogruyda da yanlisss da o senin dogrun yanlisin yasayarak gormeden bilemezsin
Bilmiyorum inan ki, yani bugüne kadar hiç öyle bir sinyal almadım kendisinden, belki o da benim gibi utanıp çekinmiştirgenelde ama bir erkek bir kıza yaklaşıyorsa altında sebebi vardır
sana karşı boş olma ihtimali düşük gibime geldi nedense açıkçası
Hiçbir şey yapmadım ki, yalnızca aklımdan atamıyorum hepsi bu. Görüşüp, mesajlar atmadım, ağzını bile aramadım hatta bunu anladığımdan beri konuşmadım 2 aydır da görüşmüyorum :)Of Allah askina ya midem bulandi yahu , bunu eski sevgiliniz kiz kardesinize veya ablaniza yapsa serefsiz dersiniz nokta.
Evet farkındayım, kalbimle aklım çok farklı şeyler söylüyor bana ve ben ne yapacağımı bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorumolmaz ki ....yani ne bilim...takılmalık olur da o bile hoş olmuyor aslında bakarsan..:)
Bence suclanicak bisey yapmiyosun abisi okmayadabilirdi o hemen yeni birini bulmus ustelik nisanlanmis bak. Biseyler hissediyosan hislerinin pesinden gitmelisin sen kimseyi aldatmiyosun kimsenin sevgilisini calmiyosun oyle dusun. İki yalniz insansiniz. Sen bi adim atsan eminim ki o da bi adim aticaktir sana karsi bos oldugunu dusunmuyorum. Elalemin lafina da hiiic aldirma onlar konusur durur sen mutluysan sorun yokturÇok teşekkür ederim gerçekten çok ihtiyacım vardı cevap duymaya. Çok utanıyorum hislerimden ama inan bana bende denemeyi deliler gibi istiyorum. Sonuçta karşımıza çıkan insanlarla da yarı yarıya şansımız var. ya mutlu oluruz ya da olmayız. Tek fark eskiden yakın olduğumuz birinin akrabası değiller. Kalbim deli gibi atıyor ve onunla en azından denemem gerektiğini söylüyor ama beynimde sürekli beni suçluyor. Kendisine karşı nasıl davranacağımı da bilmiyorum üstelik
bilemedim görüşmeyi kesseniz aslında onun tepkilerinden daha net anlaşılır gibi deBilmiyorum inan ki, yani bugüne kadar hiç öyle bir sinyal almadım kendisinden, belki o da benim gibi utanıp çekinmiştirNasıl davranmalıyım kendisine? Görüşmeli miyim sizce?
Kendisi bana hiçbir şey söylemeden habersiz ayrılıp 2 ay sonra da nişanlandı zor günler geçirdim evet. Ama nasıl anlatsam şimdi x'e karşı güzel şeyler hissediyorum kimseye bahsetmedim kendi kendime aslında. Bilmiyorum ki hayat bu hiçbir şey imkansız değil sanki ya mutlu olursak :)Bence suclanicak bisey yapmiyosun abisi okmayadabilirdi o hemen yeni birini bulmus ustelik nisanlanmis bak. Biseyler hissediyosan hislerinin pesinden gitmelisin sen kimseyi aldatmiyosun kimsenin sevgilisini calmiyosun oyle dusun. İki yalniz insansiniz. Sen bi adim atsan eminim ki o da bi adim aticaktir sana karsi bos oldugunu dusunmuyorum. Elalemin lafina da hiiic aldirma onlar konusur durur sen mutluysan sorun yoktur
Ablanın ex ile olur diyorsun yani...:)Bence suclanicak bisey yapmiyosun abisi okmayadabilirdi o hemen yeni birini bulmus ustelik nisanlanmis bak. Biseyler hissediyosan hislerinin pesinden gitmelisin sen kimseyi aldatmiyosun kimsenin sevgilisini calmiyosun oyle dusun. İki yalniz insansiniz. Sen bi adim atsan eminim ki o da bi adim aticaktir sana karsi bos oldugunu dusunmuyorum. Elalemin lafina da hiiic aldirma onlar konusur durur sen mutluysan sorun yoktur
Evet, başıma ilk kez böyle bir şey geliyor ve elim ayağıma dolandı. Daha önce bir arkadaşın da yazdığı gibi kimsenin kocasını elinden almıyorum, bir yavruyu babasız bırakmıyorum, hatta yanlış anlaşılır diye kendisiyle iletişim bile kurmuyorum yargılanmak biraz üzdü beni açıkçası. Bilmiyorum ki kalbimin sesini mi dinlesem yoksa beynimin mi?bilemedim görüşmeyi kesseniz aslında onun tepkilerinden daha net anlaşılır gibi de
gerçekten böyle durumlar da yorum yapmak zor açıkçası
size zarar verecekse eğer onun bir şey hissetmeden sizin ondan hoşlanmanız geri çekmeniz kendinizi daha iyi
ama yok ben etkilenmem platonik severim diyorsanız devam edin arkadaşça görüşmeye..
ama dediğim gibi kendinizi geri çektiğinizde o da kendisini sorgulayabilir yani duyguları varsa dayanamayıp bir şekilde açık verebilir gibime geliyor kardeşimin sevgilisiydi diye susabilir de..sizinki çok kader
Evet bana da kardeşine böyle bir şey yapmaz gibi geliyor ama ne bileyim kalp işte insan seçemiyor. Kalbini beynini karşısına alıp laf anlatamıyor en fazla yapabildiğim hiçbir şey olmamış gibi davranıp hal hatır bile sormamak. ama söyledikleriniz için çok teşekkür ederim çok değerli fikirler bunlar :)Kötü bi durum ya sonucta sizin kardeşi ile olan ilişkinizi biliyor. Kardeşine bunu yapmaz gibime geliyor. İyi düşün tamam görüş o sözü bahane et ama o sana açılmadan sesini çıkarma açılırsa da ama geçmişte böyle bişey var rahatsız olmayacak mısın gibilerinden konuşursan nasıl yaklaştığını anlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?