Cinsel boyut diye bir durum yaşanmadı ilişkimizde, ben evlenince eşimle olsunculardanım ama tabi elimi tuttu sarıldı gibi şeylerin konusu açılır mı bilmiyorum kafam çok karışıkBencede
Dusunsene evlenınce sık sık goreceksın eskı sevgılınk.bide işin cinsel boyutu var yaşadınız demiyorum ama lardesımıde optumı elini tuttu vs gibi dusunceleri olacak.yani pek hoş bıbdurum degil
Öyle bir durumu inanın hiç düşünmedim olursa ne olurdu bilmiyorum ama biriyle evlenecek kadar aşık olduysam gözüm kimseyi görmezdi sanırım. Allah'ım nasıl bir durumun içindeyim ben
Bana kalırsa aklınddan çıkar gorusmeyide kes derimCinsel boyut diye bir durum yaşanmadı ilişkimizde, ben evlenince eşimle olsunculardanım ama tabi elimi tuttu sarıldı gibi şeylerin konusu açılır mı bilmiyorum kafam çok karışık
Herkesin fikirleri benim için değerli, zaten ben kendisi için yanlış hiçbir hareket yapmadığını belirttim keza kendim de aynı şekilde yanlış hiçbir hareket yapmadım yalnızca aklımdan geçenleri yazdım.Çevrende bu ikisinden başka erkek yok sanırım.. kardeşi olmazsa abisi olur diyorsun herhalde... adam seni düşünse 2 ay beklemez mesaj atardı...
tam tersini düşün, eski erkek arkadaşın kız kardeşine aşık olsa ne hissederdin? Hadi bir çok konuda geniş düşünmeye başladık ama o kadar da değil yani...
Çevrende bu ikisinden başka erkek yok sanırım.. kardeşi olmazsa abisi olur diyorsun herhalde... adam seni düşünse 2 ay beklemez mesaj atardı...
tam tersini düşün, eski erkek arkadaşın kız kardeşine aşık olsa ne hissederdin? Hadi bir çok konuda geniş düşünmeye başladık ama o kadar da değil yani...
Kardeşiyle 1 ay sevgili olduk her şey çok güzel giderken kendisi sebep sunmadan benden ayrıldı ve 2 ay sonra nişanlandı. Şu an nişanlı 1 yıla kalmadan da evlenecek. Biz ayrılalı da tam 1 yıl oldu. Aramızdaki yakınlaşma cinsellik boyutuna asla ulaşmadı, yalnız başımıza bir evde bile vakit geçirmedik.Kardeşiyle ne kadar sure sevgili kaldiniz?
Sevgililik boyunca iliskiniz ne düzeydeydi? Cokmu yakindiniz? Yada yakinlasma olmusmuydu aranizda?
Of Allah askina ya midem bulandi yahu , bunu eski sevgiliniz kiz kardesinize veya ablaniza yapsa serefsiz dersiniz nokta.
Ögrenmiycekmi saniyorsunuz? Is ciddiye binince yedi sülalesi ögrenecek... Benden söylemesi...ailelerimize taşınmamıştı konu yani ben onun ailesinden yalnızca abisini o da benim kardeşlerimi tanıyordu. Şimdiki nişanlısı, ailesi falan öğrenecekse ben zaten böyle bir şey yaratmak istemem kimse için.
Zaten hiçbir adım atmadım insanları birbirine düşürüp mutsuz etmeyi hiç istemem. Bunu kimse istemez. Kendimi çok kötü hissediyorumİnsan kimi seveceğini veya kimden hoşlanacağını seçemez tabii ama mantıklı insan mantığını kullanır. Ben bir gelecek görmüyorum sizde, enerjini başka tarafa yönelt aile arasında kriz çıkartma.
Eski sevgilimin umrunda olduğumu inan hiç sanmıyorum o da benim değil zaten hem nişanlısını seviyor ilişkisi de bu şekilde bozulsun istemez yani bizim aramızda ciddi bir şeyler olursa vazgeçmeme ihtimalimize karşı bunu en azından kendisi için açık edip kullanmaz diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim cevap için ne yapmam gerektiğini nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorumEski sevgilin buna izin vermeyecektir; her şey tamam olsa bile. Aile içinde kötü duruma düşebilirsin. Ama diyorsan ki kaybedecek bir şey yok; bence o her şeye değer. O zaman devam et derim.
Tabi ki haklısınız. Başka biri bana böyle bir şeyden bahsetse ne cevap verirdim bilmiyorum. Bugüne kadar ben kendisine bunu ima edecek tek bir harf bile kullanmadım doğal olarak onu da buna sevk etmedim, o da kullanmadığı için o da beni bu düşünceye sevk etmedi. Etik olmadığını biliyorum ama düşüncelerimin diğer insanlara göre çok daha masum olduğunu da düşünmüyor değilim hep söylüyorum sevgilisi olan ya da evli bir erkeği ayartmış değilim, metreslik yapmış değilim hatta bunları geçelim kendisiyle düşüncemi anlasın diye imalı konuşmuş bile değilim ama nasıl anlatsam aklımı kalbimi de karşıma gelip gel yapma diyemiyorum.Simdiiiii adamin azicik kiyidan köşeden umurunda olsaniz 2 aydir adam sizi mutlaka bir bahaneyle arardi bu bir.
İkincisi durumunuz etik değil. Ne gerek var böyle ask-i memnu turu şeylere.
Üçüncüsü hadi oldu diyelim kendinizi kotu hissetmez misiniz önce kardeşi şimdide abisiyle el eleyim diye.
Mümkün olamaz isterse dünyanın en büyük aşkı olsun.hicmi opusmedin eski erkek arkadaşımla abisi böyle birşeyi ve daha fazlasını düşünüp istermi sizi.hadi evlendiniz diyelim aynı evde bayramda seyranda bi arada çok kötü bence.bosa zaman harcamayin.cocuk dost olmuş size siz duygusal açlikla çocuğa sarmissiniz. Burada aşk olur diyenleri anlamıyorum etik değil ahlaki de değil.kaynimla daha önce çıkmış olsaydım saçma olurdu.unutun o aileyi tamamen birakinValla bana kalirsa kalbinin sesini dinle insan kime asik olacagini secemiyo belki senin icin dogru kisi abisidir, hem seni birakarak kendi kaybetmis kendi baskalarina itmis. İcinden ne geciyosa onu yap kimsenin ayip oyle yapma boyle yapma demesine bakma bence insan kendi istedigi seyleri yaparak mutlu olabiliyo. Nefsine zulmedersen bigun belki de pisman olabilirsin. Dogruyda da yanlisss da o senin dogrun yanlisin yasayarak gormeden bilemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?