- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
biraz akışına bırakın karşıdaki tepkilere göre davranınEvet, başıma ilk kez böyle bir şey geliyor ve elim ayağıma dolandı. Daha önce bir arkadaşın da yazdığı gibi kimsenin kocasını elinden almıyorum, bir yavruyu babasız bırakmıyorum, hatta yanlış anlaşılır diye kendisiyle iletişim bile kurmuyorum yargılanmak biraz üzdü beni açıkçası. Bilmiyorum ki kalbimin sesini mi dinlesem yoksa beynimin mi?
Teşekkürler :)Bence de siz midesizseniz sorun yok tabi mutluluklar
Haklısınız biliyorum, o yüzden korkumdan kendisine hal hatır bile sormuyorum. 2 aydır da görmüyorum zaten. Ama ne olur yargılamayın olur mu gerçekten çok savaşıyorum inanın. Böyle olmasını bende istemem kimse istemez insan düşüncelerine hislerine laf geçiremiyor işteKesinlikle evlilik yolunda ilişkiniz olmaz.
sizin kardeşinize karşı eski sevgiliniz birşeyler hissetseydi ve siz bunu duysaydınız tepkiniz neolurdu?
Çok teşekkür ederim güzel sözlerinizle kalbimi ferahlattığınız için size :) Bende akışına bırakmayı düşünüyorumbiraz akışına bırakın karşıdaki tepkilere göre davranın
yok tabi tuhaf bir durum
ama sonuçta kimse evli değil elinden kocasını almıyorsunuz, ya da sevgilisini,kimseye kötülük yapmıyorsunuz ...
o kadar ileriye gidemem o kadar cesaretim yok sanırım benimBence o raki balik planini gerceklestir, senden etkileniyorum gibi seyler soyleme ama biraz da acik et mesela sarhosum bahanesiyle diyebilirsin ki sanirim hic olmiycak birinden etkileniyorum kendimi cok suclu hissediyorum iste kardesini unuttum ama onunla bi iliskiye baslamam hataymis bos yere aci cekmisim benim icin dogru kisi o degilmis ama belki de onun sayesinde dogru kisiyi bulmusumdur belki o benim icin dogru kisiye giden bi yoldu falan diyebilirsin biraz kafasini karistir
Kalbine söz geçiremeyebilirsin ama temkinli olmakta fayda var. Bakalım neler olacak :)Evet bana da kardeşine böyle bir şey yapmaz gibi geliyor ama ne bileyim kalp işte insan seçemiyor. Kalbini beynini karşısına alıp laf anlatamıyor en fazla yapabildiğim hiçbir şey olmamış gibi davranıp hal hatır bile sormamak. ama söyledikleriniz için çok teşekkür ederim çok değerli fikirler bunlar :)
Haklısınız biliyorum, o yüzden korkumdan kendisine hal hatır bile sormuyorum. 2 aydır da görmüyorum zaten. Ama ne olur yargılamayın olur mu gerçekten çok savaşıyorum inanın. Böyle olmasını bende istemem kimse istemez insan düşüncelerine hislerine laf geçiremiyor işte
Ailelerimiz birbirini tanımıyor, yalnızca onun abisi ve benim kardeşlerim o kadar ama iş öyle ciddiye binerse bilinir mi uğraşırlar mı dersinBu is olmaz gibime geldi. Evlenseniz bile o aileyle mutlu olacagini sanmiyorum. Kim ister ki oglunun eski sevgilisi abisiyle evlensin. Cix cidden olmaz mutsuz olursun, ugrasirlar.
Sonucta kimse kimseyi aldatmiyo aradan uzun bi sure gecmis. Madem o kadar umursiycak madem etik degil kizi birakip baskasinin kollarina atmasaymis. Aradan iki ay gecince nisanlanmis hemen ne ara buldun ne ara tanistirdin ne ara evlenmeye karar verdin sen, asil cocugun yaptigi terbiyesizlik hak yemektir kizin duygulariyla oynamis kiza bisey demeden ayrilmis. Bi durumun etik olup olmamasi goreceli bisey sana gore yanlis bana gore dogrudur o yuzden bence kalbinin sesini dinlemeli ben ortada aldatma ya da sevgilisi olan bi erkegi ayartma goremedim. İkisi de yalniz olgun insanlar insan kime asik olacagini secemiyo bi bakmis olmus. Bence mutlu da olurlar eger insanlarin ne dedigine kulak asmadan hayatlarini yasarlarsaAblanın ex ile olur diyorsun yani...:)
Gerçekten çok teşekkür ederim yargılamadığınız infaz etmediğiniz için :) Temkinli olmak doğru kelime buydu işteKalbine söz geçiremeyebilirsin ama temkinli olmakta fayda var. Bakalım neler olacak :)
Öyle bir durumu inanın hiç düşünmedim olursa ne olurdu bilmiyorum ama biriyle evlenecek kadar aşık olduysam gözüm kimseyi görmezdi sanırım. Allah'ım nasıl bir durumun içindeyim benBazı zamanlarda hislerinize laf geçirmeniz gerekiyor.
Şöyle düşünün eski sevgilinizle evlisiniz ve yine abisine karşı birşeyler hissettiniz,ozamandamı bu cümleleri kuracaktınız.
Kimsenin arasını açmadım, kendisiyle tek kelime konuşmadım görüşmedim bile, gülümsemem sizin fikrinize de saygı duymamdan gelir. Evli bir adamı eşinden ayırıp bebeğinden ayırmışım gibi ş.....z diye kötü bir kelime kullanmanızı da hislerimin sizin düşüncelerinize uygun olmadığı için sinirlendiğinize veriyorum. Sizin fikriniz de benim için değerli.Inanmiyorum ya bir de siritiyorsun insan utanir , hadi baska ortamda tanisan asik olsan sonra ogrensen eski sevgilinin sbisi oldugunu neyse . Yine yspilmayacak sey ama hadi neyse , sen bile isteye yapiyorsun bunu , pekala vazgecebilirsin ama kafan karismistir diye umuyorum cunku gercekten rezil bir durum bu , bu kk yi da anlamiyorum bazi ozel seylerini paylasanlara demediklerini birakmazlar , simdi neredeyse nikah sahidi olacaklar . Ceza alacagimi bilerek yaziyorum ki hepiniz igrencsiniz ! Begum Hanim , sizin yaptiginiz tek kelime ile serefsizlik. Abi kardesin arasini da acacaksiniz ve daha kimbilir nelere sebep olacaksiniz....Yazik ben olsam Allaha yalvarirdim kurtulmak icin bu dusuncelerden.
Bencedeolmaz ki ....yani ne bilim...takılmalık olur da o bile hoş olmuyor aslında bakarsan..:)
Yol yakinken vazgecin bu sevdadan... Hic etik degil... Diyelim ki oda istiyor be is ciddiye binecek... Nasil bisey hayal ediyorsunuz? Onun ailesi kabullenmiycek ki haklilar, kardesiyle arasi bozulacak, kardesinin esi rahatsiz olacak... Yani bicok kisiyi mutsuz ediceksiniz, kendiniz dahil, cünkü istenmeyen, dislanan kisi olacaksiniz... Yani sizi gectimde umarim abinin midesi bukadar genis degildir... Gecin bu asktir kime olacagi belli olmaz laflarini, iyi bari abi, kardes, amca, dayi, baba artil kimi tutturursak... Tövbe tövbe... Zaten görüsemiyormussunuz yani görüsmüyormussunuz, dertsiz basinizi derde sokmayin, görüsmeyin en iyisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?