- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Kudra sensiz buraların tadı yoktuValla benim en yakın arkadaşım eski sevgilisinin arkadaşıyla 15 senedir evli 3 çocuk büyütüyor. Hayat her zaman aynı kurallara göre işlemez.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kudra sensiz buraların tadı yoktuValla benim en yakın arkadaşım eski sevgilisinin arkadaşıyla 15 senedir evli 3 çocuk büyütüyor. Hayat her zaman aynı kurallara göre işlemez.
O dediğin zamanında sevgililiğe evrilmiş bir ilişki ise olur, bu altı üstü 1 aylık flörtümsü bir şey, doğru düzgün paylaşım yok iletişim yok.Kesinlikle katılıyorum baştan güvensiz başlayan bir ilişki. Mesela birbirlerini arkadaşları ile tanıştırmak istemezler bile, tanıştırsalar da sürekli kıskanırlar.
Çevremde gözlemlediğim sonu hep ayrılık oluyor.
O dediğin zamanında sevgililiğe evrilmiş bir ilişki ise olur, bu altı üstü 1 aylık flörtümsü bir şey, doğru düzgün paylaşım yok iletişim yok.
1 aylık sevgili değil ki işte. Konu sahibi sevgili demiş ama sevgililik değil o, tanışıklık gibi bir şey. Frekansların uymaması sonucu ilerlememiş.Tamam ama konu sahibinin dediği şu, “1 aylık sevgilim ilgisizdi ben de yanındaki arkadaşından hoşlandım”. Yarın bir gün bu çocukla da araları bozulsa, ilgisizleşseler ikisinde de birbirlerinin arkadaşlarından hoşlanacak potansiyel var. Ha bir aylık sevgili, ha 5-6 aylık fark etmez ki. Bunu normal gören insan sevgililiği geçtim evliyken bile hoşlanıyor. Sonra da burada konular okuyoruz kocam ilgisizdi ben de başkasından hoşlandım diye.
Tamam ama konu sahibinin dediği şu, “1 aylık sevgilim ilgisizdi ben de yanındaki arkadaşından hoşlandım”. Yarın bir gün bu çocukla da araları bozulsa, ilgisizleşseler ikisinde de birbirlerinin arkadaşlarından hoşlanacak potansiyel var. Ha bir aylık sevgili, ha 5-6 aylık fark etmez ki. Bunu normal gören insan sevgililiği geçtim evliyken bile hoşlanıyor. Sonra da burada konular okuyoruz kocam ilgisizdi ben de başkasından hoşlandım diye.
Az önce söylediklerime ilaveten, konu sahibi bir arkadaşına senin şu çocukla aranı yapayım diyor, sonra arkadaşını eve bırakıp kendisi çocuktan hoşlanıyor çocuğa açılıyor… Konu bana baştan sona ters ya ama dediğim gibi yapanlar da var etrafta…1 aylık sevgili değil ki işte. Konu sahibi sevgili demiş ama sevgililik değil o, tanışıklık gibi bir şey. Frekansların uymaması sonucu ilerlememiş.
Sevgiliyken olmuyor ki mevzu ne kadar sevgililik tartisilir, konu sahibi ayriydik yazmiş. Ayrica bazi seylerin bittigi ilgisiz, sevgisiz ilişkileri gereksiz uzatmamak bitirmek lazim zaten sonu oyle olmamasi icin.
Eee? Konu sahibine ilişki yaşama yasağı mı koyalım ya başkasından hoşlanırsa diye?Tamam ama konu sahibinin dediği şu, “1 aylık sevgilim ilgisizdi ben de yanındaki arkadaşından hoşlandım”. Yarın bir gün bu çocukla da araları bozulsa, ilgisizleşseler ikisinde de birbirlerinin arkadaşlarından hoşlanacak potansiyel var. Ha bir aylık sevgili, ha 5-6 aylık fark etmez ki. Bunu normal gören insan sevgililiği geçtim evliyken bile hoşlanıyor. Sonra da burada konular okuyoruz kocam ilgisizdi ben de başkasından hoşlandım diye.
Sorun sizde değil ki 1 ay sevgililik nedir yani olabilir sadece çocuk arkadaşı tarafından ihanete uğraşmış. Arkadaşlıkları biter o kadar. Ki sizi sevmemişse o bile sorun olmaz.Günaydın diliyorum.
Öncelikle rica ediyorum linç olmadan yorum yaparsak seviniriz hatasız kul olmaz derler.
2 senedir tanıdığım ara ara görüştüğüm, nereden baksanız toplam da 1 ay sevgili olduğum bir insandı bu kendisi. Çıktığımız süre boyunca ilgisiz,alakasız kendinden başka kimseyi düşünmeyen. Sadece hayatını düzene sokmak için evlenmek isteyen birisi..
Günlerce yanıma gelmez, aramaz sormaz. Böyle bir insandı.
En son yanıma geldiğinde tabi biz yine ayrıyız arkadaşıyla geldi.
Arkadaşıyla bizim aramız iyi oldu gerçekten bir anda oldu her şey başka bir arkadaşımla tanıştırmak için buluştuk biz evine bıraktıktan sonra arkadaşımı biz sahile geçtik. Bir an da oldu birbirimizden hoşlanmaya başladık. Vakit geçirdik , paylaştık ve en son birbirimize açıldık. Yaptığımızın doğru olduğunu kesinlikle savunmuyorum. Kendisi zaman geçtikten sonra söyleme taraftarı. Ama ne yapıcağımı gerçekten bilmiyorum..
Yasak koyalım dediğimi tam olarak nereden çıkardınız acaba? Konu açılmış, herkes gibi ben de kendi düşüncemi yazdım sadece, ben yapmazdım dedim. Kaldı ki belirttim etrafımda çok örneğini gördüm diye.Eee? Konu sahibine ilişki yaşama yasağı mı koyalım ya başkasından hoşlanırsa diye?
Şimdi başkasından hoşlanan ilerde evlenince de başkasından hoşlanır diyorsunuz. Bunun sonu nereye varıyor? Ya başkasından hoşlanırsam diye hiç kimseyle ilişki yaşamasın mı, rahibe mi olsun?Yasak koyalım dediğimi tam olarak nereden çıkardınız acaba? Konu açılmış, herkes gibi ben de kendi düşüncemi yazdım sadece, ben yapmazdım dedim. Kaldı ki belirttim etrafımda çok örneğini gördüm diye.
Şimdi başkasından hoşlanan ilerde evlenince de başkasından hoşlanır diyorsunuz. Bunun sonu nereye varıyor? Ya başkasından hoşlanırsam diye hiç kimseyle ilişki yaşamasın mı, rahibe mi olsun?
Bi de ilişkiler matematik değildir, iki kere iki dört etmez her zaman insanlar ve duygular söz konusuyken. Bu kadar kesin ve keskin konuşmamak lazım.
İşte siz öylesiniz, başkası böyle, öbürü şöyle...Sizin nasıl bir hayat anlayışınız var bilmiyorum ama ben biriyle beraberken başkasından hoşlanmam, önce o kişiye karşı duygularım biter ve ayrılırım, daha sonra birinden hoşlanacaksam hoşlanırım ve bunu sanki hayatımda başka ortamım yokmuş gibi tutup da sevgilimin arkadaşlarından seçmem. Gider kendi çevremden biriyle olurum. Hep de böyle yaptım birsürü sevgilim oldu. Demek ki rahip falan değilmişim?
Ben bu kadar keskin ve net konuşuyorum, mantığı önde olan bir insanım. Biri bana sevgilinle nasıl tanıştın diye bir soru yöneltse eski sevgilimin arkadaşıydı öyle tanıştık şeklinde bir cevap vermem kimseye şahsen.
Herkes de istediğini yaşar, gelip burada bir yorumum yüzünden hayatının akışını değiştirecek olan varsa zaten o kişinin kendi sorunudur, düşünce yapısı oturmamıştır.
Durduk yere beni hedef almanızı da ayrıca anlayamadım. Herkes istediğini yaşar kime ne dayatmışım, kime kimseden hoşlanma ölene kadar yalnız dur gibi bir akıl vermişim? Kendi yorumumu söyledim ben böyle yapmam dedim. “Sen böyle yap” demedim. Konu açan kişi herkesten fikir almak için açmış konusunu, ben de fikrimi yazdım.