eski sevgilimin babası ?

Ben senin önceki konularını hatırlıyorum. En ufak şeyden zorlaya zorlaya bağlantı çıkararak kendinle alakalı bi sonuç çıkarıyosun. Kesinlikle sağlıklı bi zihin yapısı değil
 
Buraya konu açacak kadar önemsediniz mi bu konuyu?
 
Gereksiz kuruntu gibi geldi bana.Adam gecerken,farkinda olmadan kafasini baska yöne cevirmistir tesadüfen ne var ki bunda? Duyanda sizi görünce agacin arkasina falan saklandi sanacak.
 
Çok merak ettim neden acaba?Allahım ne büyük dertler var Şu kk da sabır diliyorum size nediyim..tühh valla üzüldüm.:işsiz:
 
Senin için kafasını çevirmedigii kesin,kedi gecmistir,boynu agrismistir birazda su tarafa bakayım demiştir. Ama senin için değildir. İçim daraldi valla aman ya,eski sevgilin bile unutmustur,dünyalık o kadar derdin içinde adam senin evinin önünden geçerken kafasını çevirmeyi mi düşünecek.
 
Farkında olmadan sen çok dikkatli baktıysan o da garipseyip çevirmiş olabilir kocaman adam oğlunun ex ini mi düşüncek bir yıl
 
Back
X