Eski sevgilimin bu hareketleri kıskandığı için mi yoksa dedigi gibi sen beni aylarca rahatsiz ettin aynisini ben de sana yapmak istedim dediği için mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi nacvws
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir ilişki bitmişse bitmiştir geri dönüşü olmamalı bence. Yaptığınız şey çok yanlış bak ben eğleniyorum izlenimi vererek ne yapmaya çalıştınız onu anlamadım. Ayrıca ilişkiniz çok ergence

sonra vay efendim gece eski sevgilisiyle buluşmaya gitti, ölüsü bulundu, eski sevgili dehşeti, ayrılığı sindiremedi vurdu bla bla gibi haberlerde sizi izliyoruz üzülüyoruz. halbuki aranıyorsunuz...

sonra vay efendim gece eski sevgilisiyle buluşmaya gitti, ölüsü bulundu, eski sevgili dehşeti, ayrılığı sindiremedi vurdu bla bla gibi haberlerde sizi izliyoruz üzülüyoruz. halbuki aranıyorsunuz...
Siz de sürekli konularda kadınların şiddeti veya öldürülmeyi hak ettiği veya arandığı gibi şeyler yazıyosunuz. Biraz kendinize gelin. İki tane ahmak ergenin saçmalıklarından neden kadınlar aranıyor olsun? Mizojinist misiniz nesiniz yahu? Şu konudan insanın aklına nasıl kadınların öldürülmek için arandığı gelir?

Yaşınız çok genç. Size küçük bir öneride bulunmak istiyorum. Bir şey yapmadan önce kendinize üç kez şu soruyu sorun: Bu yaptığımı beş yıl sonra hatırladığımda kendimden utanır mıyım? Üçünde de cevabınız hayırsa ondan sonra harekete geçin. Bu ilişkiden uzak durun, kişisel gelişiminize yatırım yapın. Öz saygınızı yükseltin.

İki toksit bir salıncakta sallanır,bir ileri bir geri birbirini kıskanır,aslında ikiside hastadır,Bu saçma süreci bakalım hangisi atlatır .....

Kıskançlıktan ölüyor böyle devam etmen lazım. Kendine çiçek yolla aşk mesajlı falan onun fotoğrafını gönder çıldırsın. Yeni elbise aldım falan ayağına story at kalp koy durum paylaş görmesini sağla.
Beni rahatsız ettin bak ben de seni rahatsız ettim laflarına asla inanma birkaç güne kapında köle olacak barışalım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…