- 3 Eylül 2010
- 1.232
- 3.017
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir ilişki bitmişse bitmiştir geri dönüşü olmamalı bence. Yaptığınız şey çok yanlış bak ben eğleniyorum izlenimi vererek ne yapmaya çalıştınız onu anlamadım. Ayrıca ilişkiniz çok ergenceAyrılalı uzun zaman oldu ama ben barışmak istiyordum.o istemedi. Geçen gün erkeklerle arabada gezerken hatta yan yana olan eğlenceli video ve fotomu ona attım bana dediki sen benj kiskandiramassin beni içimde bitirdim dedi Allah mesut etsin dedi. Akşam baya hakaret etti arama beni dedi aradım açmadı ben de daha aramadım. Defol dedim ben de .
Sabah kendisi beni aramış durduk yere .tam o sırada arkadaşımla.konustugum için engelledim sandı galiba arıyorum niye çalmıyor senin numaran engelledin mi arabada erkeklerle gezmeye mi gittin oyuzden beni mi engelledin diye hakaretler etti ben istemiyorum seninle konuşmak arama dedim bir günde 120 defa aradı mesaj attı açsana diye delirmiş gibiydi konuşmak istiyorum dedi. Diğer gun de arkadaşımla disaridaydim yanında sevgilin var oyuzden mj açmıyorsun dedi bak istersen rahatsız etmem molada arayayım yeterki ac dedi. Sevgilini göster fotosunu çekip yanındaysa numarasını ver konuscam dedi . Hatta kendisi de durduk yere sen görürsün ben de sana kızlarla foto aticam dedi ve attı . Ben umrumda dememe ragmen attigi fotodan sonra hala aramaya devam edip noldu çok mu kıskandın eskisi gibi krizleri mi girdin dedi yani 2 gün boyunca beni akşama kadar aradı. Bi gün 100 defa diğer gun 120 defa aradı arada mesajları söylemiyorum bile . Saydım tek tek bu kadar aramış saat öğlen 12 de başlayıp akşam 8 e kadar arayıp mesaj attı ve bana diyorki ben o gün seni kıskanmadım aylardır sen beni rahatsız ettin ben de sana aynısını yaşatmak istedim sizce hangisi doğru sonuçta ben aramiycam artık demişim çünkü aramamız istemedi . Ve istemediğim biri sana tamam aramam bende senden nefret ediyorum diyo bu kez sen onu arayıp neden engellediğinin hesabını soruyorsun yani aklı başında olsa oh cok şükür engellemiş demez miydiniz. Arama dediğimde deli gini aramaya başlıyor hani istemiyordun beni sizce? Bu davranışlarının sebebi hangisidir
Siz de sürekli konularda kadınların şiddeti veya öldürülmeyi hak ettiği veya arandığı gibi şeyler yazıyosunuz. Biraz kendinize gelin. İki tane ahmak ergenin saçmalıklarından neden kadınlar aranıyor olsun? Mizojinist misiniz nesiniz yahu? Şu konudan insanın aklına nasıl kadınların öldürülmek için arandığı gelir?sonra vay efendim gece eski sevgilisiyle buluşmaya gitti, ölüsü bulundu, eski sevgili dehşeti, ayrılığı sindiremedi vurdu bla bla gibi haberlerde sizi izliyoruz üzülüyoruz. halbuki aranıyorsunuz...
Fiziki yaş olmadığı kesin deyaşlar 15-16 heralde. 25 yaşında kocaman insanlar bu tür ergence davranmazlar.
İki toksit bir salıncakta sallanır,bir ileri bir geri birbirini kıskanır,aslında ikiside hastadır,Bu saçma süreci bakalım hangisi atlatır .....Ayrılalı uzun zaman oldu ama ben barışmak istiyordum.o istemedi. Geçen gün erkeklerle arabada gezerken hatta yan yana olan eğlenceli video ve fotomu ona attım bana dediki sen benj kiskandiramassin beni içimde bitirdim dedi Allah mesut etsin dedi. Akşam baya hakaret etti arama beni dedi aradım açmadı ben de daha aramadım. Defol dedim ben de .
Sabah kendisi beni aramış durduk yere .tam o sırada arkadaşımla.konustugum için engelledim sandı galiba arıyorum niye çalmıyor senin numaran engelledin mi arabada erkeklerle gezmeye mi gittin oyuzden beni mi engelledin diye hakaretler etti ben istemiyorum seninle konuşmak arama dedim bir günde 120 defa aradı mesaj attı açsana diye delirmiş gibiydi konuşmak istiyorum dedi. Diğer gun de arkadaşımla disaridaydim yanında sevgilin var oyuzden mj açmıyorsun dedi bak istersen rahatsız etmem molada arayayım yeterki ac dedi. Sevgilini göster fotosunu çekip yanındaysa numarasını ver konuscam dedi . Hatta kendisi de durduk yere sen görürsün ben de sana kızlarla foto aticam dedi ve attı . Ben umrumda dememe ragmen attigi fotodan sonra hala aramaya devam edip noldu çok mu kıskandın eskisi gibi krizleri mi girdin dedi yani 2 gün boyunca beni akşama kadar aradı. Bi gün 100 defa diğer gun 120 defa aradı arada mesajları söylemiyorum bile . Saydım tek tek bu kadar aramış saat öğlen 12 de başlayıp akşam 8 e kadar arayıp mesaj attı ve bana diyorki ben o gün seni kıskanmadım aylardır sen beni rahatsız ettin ben de sana aynısını yaşatmak istedim sizce hangisi doğru sonuçta ben aramiycam artık demişim çünkü aramamız istemedi . Ve istemediğim biri sana tamam aramam bende senden nefret ediyorum diyo bu kez sen onu arayıp neden engellediğinin hesabını soruyorsun yani aklı başında olsa oh cok şükür engellemiş demez miydiniz. Arama dediğimde deli gini aramaya başlıyor hani istemiyordun beni sizce? Bu davranışlarının sebebi hangisidir
diğer konularını da okudum ikinize teşhisim kademeli toksiklik.uzak dur bu adamdan
akılsız ve ucuz hareketler yapma
istediği kısma cevap verebilir ki çok doğru söylemiş, işinize gelmemiş sanırım. ne güzel atarlar yapıyor burda bazı hanımlar yaa, o adamlara yapsanıza bu atarları:)Öyle tabi ama kıskanmış gibi davrandı ben davranışlarını sormuştum sadece sorduğum soru dışında yorum yapmasanız mi
sorduğun soruya ben cevap vereyim o haldesonuçta ben aramiycam artık demişim çünkü aramamız istemedi . Ve istemediğim biri sana tamam aramam bende senden nefret ediyorum diyo bu kez sen onu arayıp neden engellediğinin hesabını soruyorsun yani aklı başında olsa oh cok şükür engellemiş demez miydiniz. Arama dediğimde deli gini aramaya başlıyor hani istemiyordun beni sizce? Bu davranışlarının sebebi hangisidir
Şu kısımda güldüm ama yalan yokyani aklı başında olsa oh cok şükür engellemiş demez miydiniz.
Ay haykırdımUzun zamandır bu kadar cringe bir şey okumamıştım. Utançtan buzdolabı sırtlıycam şimdi. Hangi kısmına yorum yapacağımı bilemedim. O yüzden hiçbir kısmına yorum yapmıycam
Ekleme: konu sahibinin diğer bir konusunun başlığına bakınca bu konusu daha normal geldi. Arkadaşın kıskandırmak konusunda ağır bir obsesyonu var
Baska kiza mesaj atan sevgilime intikam içjn ben de başkasiyla yattim dedim delirdi bu davranislari gosteren erkek seviyor mudur ?
Aşkım ben adamın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama bu adam beni istemeyen sevmeyen bi adamdı ben kabule diyorum icimde duygulara hakim olamadım hep aradım istemediğim yere gittim ama sadece fikir almak istedim bana dediki ben snein arabada erkeklerle gezmenin kıskanmadım aylarca sen beni rahatsız ettin aynisini sana yakmak istedim oyuzden 100 defa aradım dedi ama ben inanmadım ya i sadece kıskandığı manyak olduğu için mi aramış insan içinde bazı duyguları bitirmediğini için böyle sacmada olsa soruyor yargılamak size düşmez. Aşırı sacma gördüyseniz yorum yapmazsınız çünkü hayat bu kimin başına ne geleceği belli olmaz her şey insanlar için.istediği kısma cevap verebilir ki çok doğru söylemiş, işinize gelmemiş sanırım. ne güzel atarlar yapıyor burda bazı hanımlar yaa, o adamlara yapsanıza bu atarları:)
sorduğun soruya ben cevap vereyim o haldedavranışlarının sebebi toxic ve hatta patolojik olması. biraz da düşük iq'lu sanırım düştüğü/kandığı muhabbetlere bakınca (erkeklerle video atmanızdan tetiklenmesini söylüyorum). ama sen de birebir aynısın adamla, ne eksik ne fazla.
"aramiycam" demenize inanmamış çünkü blöf olduğu belli. sadece şuradan bile anlaşılıyor kimse beni 100 kez arayamaz mesela o zamana kadar 50 kere engeller 20 kere şikayet ederim, oturup o gün kaç kez aradı diye saymam, bilmem anlatabildim mi? eski konularında da başkasıyla yattım, başkalarıyla takılıyorum falan diye yemliyormuşsun adamı, kendim okumadım yazılanları gördüm. akıl fikir diliyorummm :)
Şu kısımda güldüm ama yalan yokAllah da seni güldürsün :) Kız adamın aklı başında birisi olma ihtimalini sana ne düşündürdüüü
tamam ciddi yorumum şu, sevdiği için değil kıskandığı için değil, hırs yapmış yani egosunu incitmişsin/tetiklemişsin onu. ne olursa olsun 100 kere aramak manyaklıktır bu arada.Aşkım ben adamın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama bu adam beni istemeyen sevmeyen bi adamdı ben kabule diyorum icimde duygulara hakim olamadım hep aradım istemediğim yere gittim ama sadece fikir almak istedim bana dediki ben snein arabada erkeklerle gezmenin kıskanmadım aylarca sen beni rahatsız ettin aynisini sana yakmak istedim oyuzden 100 defa aradım dedi ama ben inanmadım ya i sadece kıskandığı manyak olduğu için mi aramış insan içinde bazı duyguları bitirmediğini için böyle sacmada olsa soruyor yargılamak size düşmez. Aşırı sacma gördüyseniz yorum yapmazsınız çünkü hayat bu kimin başına ne geleceği belli olmaz her şey insanlar için.