Aradan aylar geçmesine rağmen kafamı kurmayan bi şey var. Psikolojimin çok kötü olduğu dönemde biriyle tanıştım aynı yerde oturduğumuzu ogrendik ve görüştük bu cocuk beni arabayla almak istedi ilk buluşmada ben de mesleginden dolayı güvendim ama hata etmişim ok dedim geldi buluştuk oturduk cafeye. Çocuk kısa boylu bi şeydi aynı boydaydık hiç beğenmedim ama gülüşü falan içimi ısıttı bi yandan. Sonra beni beğenmiş benim de onun konuşmaları hoşuma gitti eve gelince bana yazdı gözlerimin içine çok güzel bakıyordun diye sonra devam ediyoruz işte
Bu cocuk bana ilk buluşmada niyetinin ciddi olduğunu vs söyledi. Beni görmeye geliyor sürekli sabah uyuyorum mesela bu çat diye arıyor uyandırıyor beni sabah 4-5 gibi güzel sözcükler hayatımda duymadığım görmediğim kadar sevildim bi anda.
Sonra kızlar biz 4 kez falan buluştuk sevgili olarak sonraki buluşmamızda kahveyi arabada içelim dedi bi anda ağzıma yapıştı. Ben de kötü oldum çünkü ilk defa öptü biri neyse o gün ben bozuldum eve döndük. Sonra ben bunun evinin yakınında bi yerde çalışıyordum ve beni eve çağırdı ben gitmedim baya ısrar etti ben de güvendiğim için gittim evde öpüştük ama daha ilerisine izin vermedim.Sonraki buluşmamız için ben bunun gece vardiyasına dönmesini bekledim 1 hafta görüşemedik neyse o gün geldi beni eve cagırıyor dedim ben 1 hafta bunun için mi bekledim sen beni ne sanıyorsun ne evi?? Sonra tartışmaya başladık ben telefonu kapattım bitsin dedim. Sonra bu kaç gün boyunca beni aradı yazdı etti cevap vermedim en son açtım beni ikna etti ve barıştık. İş yerim onun evinin oradaydı ya ben de çağırdım iş çıkışı gel görüşelim diye bi baktım arabayla gelmiş 2 sokak öteye. Kızlar bu arada benim gerçekten düşünmeden hareket etme huyum var dürtüsellik gibi. Sonra kahve aldık arabada oturalım dedi biz otoparkta oturuyoruz. Sonra bi şeyler oldu yine benim de bu kişiye zaafım var kendimi kontrol etmek istesem de o an düşünmeden hareket ettim.
Sonrasında ben eve döndüm çok pişman oldum kullanılıyor gibi hissettim yani ve zaten öyleymiş dediğim gibi o zaman mantıklı düşünemiyordum. O kadar suçluyorum ki kendimi nasıl bi duruma düşürmüşüm.
Sonra böyle şeyler yaşanmaya devam etti son kez eve gittim ben birlikte olmayı kabul etmedim bu kişi bana “istesem yaparım şuan ama yapmıyorum yatağımdasın” dedi ve o gün ben çok saçmaladığımı hatırlıyorum yani o kadar saçma konuşuyordum ki daha öncesinde çay içmiştik ben şuan ona bi şey kattığını düşünüyorum. Kendimde değildim ve bu kişi bana uykum cok geldiği için uyuma sakın uyuma sakın diyip duruyordu. Neyse ben kabul etmedim bu baya hayal kırıklığına uğradı. Çıkarken baktım dış kapıyı kilitlemiş üzerimize
Ben eve döndüm sonra babam beni geldiğim saatten dolayı eve almadı. Bunu aradım bana çabuk eve git dedi ama aşırı merhametsiz soğuk bi tonda ben ağlıyorum bi yandan. Resmen başına kalmamdan korktu. Bu olaydan sonra bana aşırı soğuk davrandı yani aşkım bitanem diyor ediyor ama soğuk sürekli yoğun . Ben de bitirdim bi mesaj atarak. Bekliyorum ki hala vedalaşsın kendine iyi bak bile demedi ben aradım ettim vedalaşmak için sonra konuşuruz dedi kapattı.
Sonra bi anda beni instadan engelleyip kız eklemeye başladı benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü bi hafta öncesine kadar saf olduğum için beni sevdiğini düşünüyordum elleriyle yedirip içiriyordu beni kandırmak için.
Asıl olaya geliyorum sonrasında bunun ev arkadaşı benim storyme baktı hesabım herkese açık olduğu için. Ama o kişiyle tanışmıyorduk bile. Ben ss aldım. Orda anladım. Eximle adı z olsun ne zaman buluşsak eve gidince 2 saat yok oluyordu arkadaşıyla konuşuyorlardı demek ki oturduklarında benim üzerimden konuşuyorlardı. X kişisi beni çok kıskanıyordu falan sözde.
2 hafta sonra x kişisi geri döndü özür diliyor konuşmak istiyor ben senin ne kadar saf temiz biri olduğunu biliyordum vs vs konusuyor ben de konuşacak bi şey kalmadı artık dedim arkadaşının hikayeme baktığı ss i attım tek saçmalık attım ama. Önce bi bu ne falan dedi dedim arkadaşın benim storime neden bakıyor anlamadım dedim o da ben baktırdım sen tekrar atsana onu normalden dedi neyse attım . Sonra inkar etti falan filan işte anlatırken tekrar yaşamış gibi oldum.
Benim iyice psikolojim bozuldu bu olaydan sonra hayalet gibi geziyorum falan
Aradan aylar geçti bu kişiyle görüştük 1 2 ay önce inanır mısınız görüşmeye resmen beni ellemek için gelmiş o kadar çöp değersiz hissettim ki açtım ağzımı yumdum gözümü inanamadım yani bi insan nasıl bu kadar aşağılık olabilir ya aylar sonra görüşmüşüz nasıl bi insansın. Görseniz kızlar konuşuyorum mesela bu benim göğüslerime falan bakıyor resmen tacizciler gibi. Eve geldim bu konuşmak istedi yatıcam dedim ertesi gün de yazmadım o da ben bozuk atınca yazmadı sonra tartıştık yine barışmadık.
Ben kendimi şuan o kadar suçluyorum ki sanki bi at gözlüğü takmıştım 2 ay öncesine kadar neden kendime bunu yaptırdımneden bu kadar asagılanmaya göz yumdum cok iyi bir okulda okuyorum çevremdeki insanlar beni akıllı biri olarak bilir ama o kadar aptal hissediyorum ki. Masalara meze etmişim kendimi resmen. Üç kuruşluk insanların diline düştüm. Yaşadıklarımızı çalıştığı arkadaşlarına hep anlatmış. Zaten son kavgamızda evde arkadaşları varken bana yaşadığımız şeyleri açıkça söyledi. Onlar da duydu. Çok utanıyorum bunu nasıl atlatabilirim bilmiyorum gerçekten travma oldu bende sürekli aklımda bu insanla yaşadığım iğrençlikler. Yaşadığımız her şey için beni suçlayıp sen izin verdin bi kız bunlara izin veriyorsa yollu istiyor derim dedi