Eski sevgilimin sapık gvt çıkması

Çünkü bu kişi eşim olmasa da hayatımdaydı benimle arasında geçen hatta geçmeyen şeyleri arkadaşlarına hava atmak için anlatmış bu kişiye ne denir hadi soruyorum sana

P.venk daha uygun düşer diye düşünüyorum. Çünkü burda kullandığınız sizin o arkadaşıyla bişeyler yaşayıp onun ses çıkarmamasıyla örtüşür. Öyle mi oldu?
Ondan sevmiyorum dedim bu g.vat kelimesini. Yine kadını o.rspu yerine koyuyor. Yani sizi daha fazla kötülüyor.

Haklısınız bu tabiri uygun buldum kötü bi niyetim yok. O beni öyle görmüş olabilir ama ben kendimi o seviyeye layık görmüyorum hayatımın kötü bi dönemiydi yaşandı bitti yanımdan dahi geçemeyecek biri bu konuyu kapattım pişmanlığım dahi yok artık.

İşte bu niye böyle insanlarla muhattap oluyorsun kendi seviyeni çevrendeki insanlarda belirler. Güle güle gitsinler. Bir daha böylelerine selam dahi verme.

Haklısınız bu tabiri uygun buldum kötü bi niyetim yok. O beni öyle görmüş olabilir ama ben kendimi o seviyeye layık görmüyorum hayatımın kötü bi dönemiydi yaşandı bitti yanımdan dahi geçemeyecek biri bu konuyu kapattım pişmanlığım dahi yok artık

İşte bu niye böyle insanlarla muhattap oluyorsun kendi seviyeni çevrendeki insanlarda belirler. Güle güle gitsinler. Bir daha böylelerine selam dahi verme.
İşte ben de çok pişman oldum duygusal boşluğuma denk geldi dedikleri gibi.. öyle olması gerekiyormuş demek ki bi şeylerden ders almam gerekiyormuş. Bir daha aynı şekilde yaklaşmam kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…