- 16 Aralık 2015
- 957
- 2.158
- 63
- 44
- Konu Sahibi beyinerror
-
sen her ne yapıyorsan bırak yapmayı. onun da öfkesi dinecektir böylece. ortak arkadaşınız da biraz frenlesin adamı sana laf taşıyacağına.işte şu an raydan çıkmış vaziyette
babamı aramasa sıkıntı yok
ararsa? o zaman duramam ki
ortak arkadaşımız değil,yani olaylar çok farklı şu an olan durumlar benim elimde olmadan ilerliyorsen her ne yapıyorsan bırak yapmayı. onun da öfkesi dinecektir böylece. ortak arkadaşınız da biraz frenlesin adamı sana laf taşıyacağına.
Ama mutsuz olma ihtimalin fazla yuksek. Baksana babama haber gidince ne yapicam diye kara kara dusunuyosun, bu mutluluk mu?hayır işte onu huzursuz etmek istedim
oldu da o huzursuz olunca bende mutlu oldum
hayır aslında,olay yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır olayına döndüAma mutsuz olma ihtimalin fazla yuksek. Baksana babama haber gidince ne yapicam diye kara kara dusunuyosun, bu mutluluk mu?
bunu ileten kişi beni tanımıyor bile,fakeden konuştuk sadeceAdam sana zarf atmış, sen onu korkuttuğunu düşünüyorsun ama o seni korkutmuş. Bence arayacağı falan yok, seni durdurmak istemiş ve durdurmuş. Bunu ileten de muhtemelen işbirliği içinde. Senin yanında olduğu falan yok.
iş arkadaşına anlattımAdam ne yaparsa yapsın evlenmiş gitmiş,eşini sevmese sadece gebelikten dolayı evlenmezdi.
Sende ne hali varsa görsün demek yerine hata yapmışsın.
Eşi öğrenmiş olsa da en fazla sarsılacak boşanmayacak büyük ihtimalle. Ve bir süre sonra unutulacak.
Ama adam senin aileni ararsa evli adamın yuvasını bozmaya çalışan biri gibi görüleceksin.
Tehdit edersende sen kaybedeceksin adam savcılığa da verebilir,herkese de söyleyebilir.
Emin ol senin yargılandığın kadar ayıplanmayacak.
O yüzden uslu uslu otur rahatsızlık vermezsen uslandı diyerek o da uğraşmaz.
beni ile karısınıyine ben
eski sevgilimin beni ile karısını bi arada götürüp sonra hamile kalınca onunla evlendiğini anlatmıştım
bende adamın işyerini gizliden taciz ettim
gizli numarayla tabi
tabi yanında ek olarak bişeyler daha yaptım fake hesap falan
benim olduğumu anladı,anlamasını istiyodum zaten korkması için
bu sefer biraz fazla korktu galiba,iş arkadaşına arayanın kim olduğunu biliyorum babasını arayacağım kızınızı zaptetmeseniz savcılığa kadar uzar diyeceğim demiş
e babamı arasa adam şok
yani ararsa napayım,bu sefer işyerini basıp dağıtır başka yerden karısına ulaşır herşeyi anlatırım diyorum,elimde ssler falan var
yada önceden ulaşıp arama vs falan mı desem ne yapsam sizce
yaptıklarım için pişman değilim,babamın üzülecek olması beni kahrediyor
evet çok güzel güldükbeni ile karısınıkız konuyu okuyamadım o kısmı tekrarlamaktan ne güzel bir anlatım bozukluğu olmuş sınavlarda böyle açık net yazsalar metinde gecen anlatım bozukluğu olan kelime hangisidir ya da anlatım bozukluğu nasil giderilir diye sinava filan odaklandim bi an işte buldum diyorum
yine ben
eski sevgilimin beni ile karısını bi arada götürüp sonra hamile kalınca onunla evlendiğini anlatmıştım
bende adamın işyerini gizliden taciz ettim
gizli numarayla tabi
tabi yanında ek olarak bişeyler daha yaptım fake hesap falan
benim olduğumu anladı,anlamasını istiyodum zaten korkması için
bu sefer biraz fazla korktu galiba,iş arkadaşına arayanın kim olduğunu biliyorum babasını arayacağım kızınızı zaptetmeseniz savcılığa kadar uzar diyeceğim demiş
e babamı arasa adam şok
yani ararsa napayım,bu sefer işyerini basıp dağıtır başka yerden karısına ulaşır herşeyi anlatırım diyorum,elimde ssler falan var
yada önceden ulaşıp arama vs falan mı desem ne yapsam sizce
yaptıklarım için pişman değilim,babamın üzülecek olması beni kahrediyor
Seni bilemem ben güldümevet çok güzel güldük
madem rahat etmek istiyordu,hayatında karısı varken beni de hayatına alıp yedek eleman yapmayacaktıerkek yapsa saldırırız şöyleymiş böyleymiş evlendi yine rahat yok diye.
tamam şerefsizmişte sizde az değilsiniz. ne gerek vardı?
bu kadar mı takıntılısınız. önünüze bakamıyo musunuz?
madem rahat etmek istiyordu,hayatında karısı varken beni de hayatına alıp yedek eleman yapmayacaktı
herşeyin bir bedeli var
hayır tabikine yaparsa hak ediyorsun.
kızların bu kadar arsız olmasını anlayamıyorum artık.
adam seni aldatıyor. daha doğrusu ikiniz de birbirinizle aldatıyor. o diğeriyle evleniyor diye çıldırıyorsun.
yani aldatıldığını bile bile seni seçse olay tamamdı senin için.
karşılıklı ne yaşarsanız yaşayın iyi oluyor size.
ama umarım o masum bebek ve hamile kadıncağızı etkilemeyi başaramazsınız.
hayır ben yine üzülüyorum yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır meselesi olucak ve ağır şeyler geçecektabiki var. emin ol ödeyecek zaten bedelini sen uğraşsanda uğraşmasanda. kimsenin yaptığı yanına kalmaz bu dünyada.
şimdi sen düşün dur babam öğrenirse nolacak diye. karşımdakine eziyet edicem derken kendine eziyet ediyosun.
hak ettiNiye böyle bir sey yapıyorsun
hayır tabiki
ilk terk edildiğimde aldatıldığımı bilmiyordum
halbuki kadın hamile diye terk etmiş beni
hatta terk bile etmedi beni,emin değilim düşünücem falan dedi bidaha da cevap alamadım.
Özel bir durum vardı yazdım o zaman cevap alamadım,çok incinmiştim.
çok ağladım neden bitti gitti diye aylarım heba oldu,nişanlandı evlendi falan hala haberim yok sonra olmuştur dedim
işte en son 2 ay önce arkadaşıyla konuştum ben olduğumu bilmeden 1 hafta konuşup çevresiyle ilgili bilgi aldım
kaç zamandır sevgililer kaç aylık hamile (gebeliği benim zamanıma denk geliyor) (flörtleri benden önceye) falan öğrendim
öyle aylarca ağlamış olmam beklemiş olmam aptal yerine konmuş olmam,sen böyleydin madem al sana böyle dedim:) umarım etkilenmez,onları etkilemek istesem zaten çoktan etkilemiş olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?