eski sevgilimle davalık olucaz

sen her ne yapıyorsan bırak yapmayı. onun da öfkesi dinecektir böylece. ortak arkadaşınız da biraz frenlesin adamı sana laf taşıyacağına.
ortak arkadaşımız değil,yani olaylar çok farklı şu an olan durumlar benim elimde olmadan ilerliyor
burada açık yazamadığım için yazdığım kadarına cevap alıyorum ama işte of değil

Adam sana zarf atmış, sen onu korkuttuğunu düşünüyorsun ama o seni korkutmuş. Bence arayacağı falan yok, seni durdurmak istemiş ve durdurmuş. Bunu ileten de muhtemelen işbirliği içinde. Senin yanında olduğu falan yok.

Ama mutsuz olma ihtimalin fazla yuksek. Baksana babama haber gidince ne yapicam diye kara kara dusunuyosun, bu mutluluk mu?
hayır aslında,olay yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır olayına döndü
eğer babama ulaşırsa bende hırs yapıcam daha fena şeyler olucak
beni korkutan bu
bunu ileten kişi beni tanımıyor bile,fakeden konuştuk sadece
bana kendini deşifre etme bu olayın ortasına düşemem falan dedi
sonra ben baya uzun bi mesaj yazdım
nolur daha fazla yazma,bu işin içine girersem kötü olacağını aramızın çok bozulacağını söyledi iletişime geçmesen sevinirim hem bunları yapan kişiyi biliyormuş ve babasını arayacakmış,benlik durum yok bana daha fazla anlatma öğrenmek istemiyorum dedi
binevi artık isyan etti

Adam ne yaparsa yapsın evlenmiş gitmiş,eşini sevmese sadece gebelikten dolayı evlenmezdi.

Sende ne hali varsa görsün demek yerine hata yapmışsın.
Eşi öğrenmiş olsa da en fazla sarsılacak boşanmayacak büyük ihtimalle. Ve bir süre sonra unutulacak.

Ama adam senin aileni ararsa evli adamın yuvasını bozmaya çalışan biri gibi görüleceksin.
Tehdit edersende sen kaybedeceksin adam savcılığa da verebilir,herkese de söyleyebilir.

Emin ol senin yargılandığın kadar ayıplanmayacak.

O yüzden uslu uslu otur rahatsızlık vermezsen uslandı diyerek o da uğraşmaz.

Reactions: KV_
iş arkadaşına anlattım
yeterince ayıpladı onu bana dediki eğer birinin canı yanmamışsa bu şekilde ağır şeylerle uğraşmaz
yuvasını bozmak değil niyetim,kadına karşı hiçbir nefretim kinim yok
savcılığa verebilir sıkıntı yok bişey çıkmaz zaten ifade falan alınır
babamı ararsa o zaman ne yapacağım diye düşünüyorum

beni ile karısını kız konuyu okuyamadım o kısmı tekrarlamaktan ne güzel bir anlatım bozukluğu olmuş sınavlarda böyle açık net yazsalar metinde gecen anlatım bozukluğu olan kelime hangisidir ya da anlatım bozukluğu nasil giderilir diye sinava filan odaklandim bi an işte buldum diyorum

evet çok güzel güldük

erkek yapsa saldırırız şöyleymiş böyleymiş evlendi yine rahat yok diye.

tamam şerefsizmişte sizde az değilsiniz. ne gerek vardı?
bu kadar mı takıntılısınız. önünüze bakamıyo musunuz?

evet çok güzel güldük
Seni bilemem ben güldüm hem noldu eleştiriye açık değil misin konu açıyorsun o kadar. Ben de konuya değil yazdığına dikkat ettim ne var bunda ben dışarıda bile kendisiyle dalga geçebilen bundan da hic rahatsız olmayan bi insanım kuzum alindiysan kusura bakma tabi

erkek yapsa saldırırız şöyleymiş böyleymiş evlendi yine rahat yok diye.

tamam şerefsizmişte sizde az değilsiniz. ne gerek vardı?
bu kadar mı takıntılısınız. önünüze bakamıyo musunuz?
madem rahat etmek istiyordu,hayatında karısı varken beni de hayatına alıp yedek eleman yapmayacaktı
herşeyin bir bedeli var

ne yaparsa hak ediyorsun.
kızların bu kadar arsız olmasını anlayamıyorum artık.
adam seni aldatıyor. daha doğrusu ikiniz de birbirinizle aldatıyor. o diğeriyle evleniyor diye çıldırıyorsun.
yani aldatıldığını bile bile seni seçse olay tamamdı senin için.
karşılıklı ne yaşarsanız yaşayın iyi oluyor size.
ama umarım o masum bebek ve hamile kadıncağızı etkilemeyi başaramazsınız.

madem rahat etmek istiyordu,hayatında karısı varken beni de hayatına alıp yedek eleman yapmayacaktı
herşeyin bir bedeli var

tabiki var. emin ol ödeyecek zaten bedelini sen uğraşsanda uğraşmasanda. kimsenin yaptığı yanına kalmaz bu dünyada.

şimdi sen düşün dur babam öğrenirse nolacak diye. karşımdakine eziyet edicem derken kendine eziyet ediyosun.

Niye böyle bir sey yapıyorsun

hayır tabiki
ilk terk edildiğimde aldatıldığımı bilmiyordum
halbuki kadın hamile diye terk etmiş beni
hatta terk bile etmedi beni,emin değilim düşünücem falan dedi bidaha da cevap alamadım.
Özel bir durum vardı yazdım o zaman cevap alamadım,çok incinmiştim.
çok ağladım neden bitti gitti diye aylarım heba oldu,nişanlandı evlendi falan hala haberim yok sonra olmuştur dedim
işte en son 2 ay önce arkadaşıyla konuştum ben olduğumu bilmeden 1 hafta konuşup çevresiyle ilgili bilgi aldım
kaç zamandır sevgililer kaç aylık hamile (gebeliği benim zamanıma denk geliyor) (flörtleri benden önceye) falan öğrendim
öyle aylarca ağlamış olmam beklemiş olmam aptal yerine konmuş olmam,sen böyleydin madem al sana böyle dedim:) umarım etkilenmez,onları etkilemek istesem zaten çoktan etkilemiş olurdum

hayır ben yine üzülüyorum yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır meselesi olucak ve ağır şeyler geçecek

Hamile ve masum bir kadın var ortada. Bence siz boşver in hayatınıza bakın o Allahın dan bulsun. En büyük intikam unutmak lütfen kötü şeyler düşünmeyin. Siz onun peşini bırakırsanız babanıza falan da söylemez. Psikolojik destek almanızı da öneririm

ama etkilenirler işte. bırak Allah'a havale et yoluna düş sen. geride kalıp kendine de zarar veriyorsun. hani uzaktan bakınca saplantılı gibi duruyorsun. böyle alengirli işlere hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…