- 15 Ocak 2016
- 513
- 187
- 33
- Konu Sahibi beyinerror
-
Canım yandı ve bedelini ödedi,başka bir durum yok ortadaAmaç ne ? Oha neler yapabiliyormuş dedi diyelim.Eee ne olacak yani ? Sana saygı mı duyacak ? Pişman mı olacak ?
Gerçekten saçmalıyorsun.Çok yanlış yoldasın.
Attığın her adım inan seni küçük düşürmekten başka işe yaramıyor.Tersine iyi ki bu kızı seçmemişim diyordur.
Bu hikayedeki 1.kadın sen değilsin,her türlü haksız duruma düşersin.Başa bela olan eski sevgiliden başka bir şey olamazsın.
Artık kabullenip susmanın zamanı gelmiş.
Neden o benim 1 seneme hayatıma herşeyime mal oldu,onunda 1 haftasına olsunNiye yani sebep ne olmuş bitmiş defolsun gitmiş bir adamı neden korkutuyorsunuz onu anlamadim
Yahu olsun olsun da giden 1 yılın geri gelecekmi yada sen zannediyorsun ki çok mu üzülüp takacak inan umrunda bile olmayacak emin ol bu olayı babana söyleyip sende karısına söylersen yine sen kuyruk sallayan ayaktan taraf olacaksın bence değmezdi kendine saygın bitmiş olacakNeden o benim 1 seneme hayatıma herşeyime mal oldu,onunda 1 haftasına olsun
Bu şekilde bir kadın nasıl diğer kadını yaftaliyor anlamıyorum.Yahu olsun olsun da giden 1 yılın geri gelecekmi yada sen zannediyorsun ki çok mu üzülüp takacak inan umrunda bile olmayacak emin ol bu olayı babana söyleyip sende karısına söylersen yine sen kuyruk sallayan ayaktan taraf olacaksın bence değmezdi kendine saygın bitmiş olacak
Ben kimseyi tanımıyorum ve kimseyi korumak gibi derdim yok neden koruyayim mantıklı bir sebep varmı yok tabiki.. bece sen hırs yapmissin ve bizi bile yanlış anliyirsunBu şekilde bir kadın nasıl diğer kadını yaftaliyor anlamıyorum.
Bu olayı o hayvanin is arkadaşına bu şekilde anlattım,bana hak verdi. Yakin olmalarına rağmen hak verdi,size göre evet kocasini ayartcam.
Neyin hırsını yapacağım,hırslık bir olay mi var ortadaBen kimseyi tanımıyorum ve kimseyi korumak gibi derdim yok neden koruyayim mantıklı bir sebep varmı yok tabiki.. bece sen hırs yapmissin ve bizi bile yanlış anliyirsun
Valla siz başınıza bela ariyorsunuz böyle gereksiz bir kaşınma başıma bir işler açılsın bir heyecan arayayim telaşı. Bence siz iyi degilsiniz beyne yaptıklarını ödesinden ziyade evli çocuklu adamın peşinde olmak sizinki. Siz,kadın evinizin kapısına dayanıp düş kocamin yakasından diye sizi rezil etmedikçe siz akillanmayacaksiniz o anlaşıldı. Çok mu zengin çok mu yakışıklı da vazgeçilmez bu adam. Ayrıca kurtuldum diye sevinin bu adam ne yazık ki karısını da aldatır.Haklisiniz ama kadının düşüncesinden çok adamin oha beyine neler yapıp yapabiliyormuş demesi benim için önemliydi oldu da
Babamı aramadığı müddetçe sıkıntı yok,ararsa biraz büyük olucak
hak etmişsin kusura bakma ama o yapmış bir şerfszlik buna rağmen bu şekilde davranıp kendini küçültmüşsünyine ben
eski sevgilimin beni ile karısını bi arada götürüp sonra hamile kalınca onunla evlendiğini anlatmıştım
bende adamın işyerini gizliden taciz ettim
gizli numarayla tabi
tabi yanında ek olarak bişeyler daha yaptım fake hesap falan
benim olduğumu anladı,anlamasını istiyodum zaten korkması için
bu sefer biraz fazla korktu galiba,iş arkadaşına arayanın kim olduğunu biliyorum babasını arayacağım kızınızı zaptetmeseniz savcılığa kadar uzar diyeceğim demiş
e babamı arasa adam şok
yani ararsa napayım,bu sefer işyerini basıp dağıtır başka yerden karısına ulaşır herşeyi anlatırım diyorum,elimde ssler falan var
yada önceden ulaşıp arama vs falan mı desem ne yapsam sizce
yaptıklarım için pişman değilim,babamın üzülecek olması beni kahrediyor
Yaa kiz diyor ki beni orta saha elemani yapmasinin bedelini odesin istedim,
ben aglayip sizlanirken onun yaptiklari yanina kar kalip gununu gun ediyordu.
Ilk evlendiginde sesim cikmadi zaten diyor, nasil onunla evlenir n'ayiirr n'olamazz tribine girdim demiyor,
aldatildigimi ogrenince hirslandim diyor (zira sonradan ogrenmis aldatildigini ilk basta kendisinden ayrildi ve gitti baskasiyla evlendi saniyormus).
Buradakiler de diyor ki seni secmemis diye deliriyorsun.. E kel alaka yaniii.
Bende kızan tarafım ama hala o adam için çaba sarf ediyor . Bu kötü bir şey ... Zoruna gittiyse gitti . Adamı oradan buradan tehdit etmek çözüm mü oynamak filan direk karısına gidip anlatsaydı durumu
Yani gerçekten beni anlayan bir allahın kulu daha çıktı,çok teşekkür ediyorum diğer türlü o kadar şok oldum ki yani yorumları anlamlandiramiyorumYaa kiz diyor ki beni orta saha elemani yapmasinin bedelini odesin istedim,
ben aglayip sizlanirken onun yaptiklari yanina kar kalip gununu gun ediyordu.
Ilk evlendiginde sesim cikmadi zaten diyor, nasil onunla evlenir n'ayiirr n'olamazz tribine girdim demiyor,
aldatildigimi ogrenince hirslandim diyor (zira sonradan ogrenmis aldatildigini ilk basta kendisinden ayrildi ve gitti baskasiyla evlendi saniyormus).
Buradakiler de diyor ki seni secmemis diye deliriyorsun.. E kel alaka yaniii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?