eski sevgilimle davalık olucaz

Canım yandı ve bedelini ödedi,başka bir durum yok ortada

Neden o benim 1 seneme hayatıma herşeyime mal oldu,onunda 1 haftasına olsun
Yahu olsun olsun da giden 1 yılın geri gelecekmi yada sen zannediyorsun ki çok mu üzülüp takacak inan umrunda bile olmayacak emin ol bu olayı babana söyleyip sende karısına söylersen yine sen kuyruk sallayan ayaktan taraf olacaksın bence değmezdi kendine saygın bitmiş olacak

Bu şekilde bir kadın nasıl diğer kadını yaftaliyor anlamıyorum.
Bu olayı o hayvanin is arkadaşına bu şekilde anlattım,bana hak verdi. Yakin olmalarına rağmen hak verdi,size göre evet kocasini ayartcam.

Bu şekilde bir kadın nasıl diğer kadını yaftaliyor anlamıyorum.
Bu olayı o hayvanin is arkadaşına bu şekilde anlattım,bana hak verdi. Yakin olmalarına rağmen hak verdi,size göre evet kocasini ayartcam.
Ben kimseyi tanımıyorum ve kimseyi korumak gibi derdim yok neden koruyayim mantıklı bir sebep varmı yok tabiki.. bece sen hırs yapmissin ve bizi bile yanlış anliyirsun

Ben kimseyi tanımıyorum ve kimseyi korumak gibi derdim yok neden koruyayim mantıklı bir sebep varmı yok tabiki.. bece sen hırs yapmissin ve bizi bile yanlış anliyirsun
Neyin hırsını yapacağım,hırslık bir olay mi var ortada
Ortada bulunan tek durum benim kandirilmayi hazzetmemis olmam ve bunun acısını çıkarıyorum.

Adam seçimini yapmış, siz ile evlenmeyi tercih etmemiş.
Bu ısrar, intikam alma çabası nedir?
Sallamayın, önünüze bakın.

Haklisiniz ama kadının düşüncesinden çok adamin oha beyine neler yapıp yapabiliyormuş demesi benim için önemliydi oldu da
Babamı aramadığı müddetçe sıkıntı yok,ararsa biraz büyük olucak
Valla siz başınıza bela ariyorsunuz böyle gereksiz bir kaşınma başıma bir işler açılsın bir heyecan arayayim telaşı. Bence siz iyi degilsiniz beyne yaptıklarını ödesinden ziyade evli çocuklu adamın peşinde olmak sizinki. Siz,kadın evinizin kapısına dayanıp düş kocamin yakasından diye sizi rezil etmedikçe siz akillanmayacaksiniz o anlaşıldı. Çok mu zengin çok mu yakışıklı da vazgeçilmez bu adam. Ayrıca kurtuldum diye sevinin bu adam ne yazık ki karısını da aldatır.

Adam inşallah karısına söyler de kadın gelip sizin evinizi basar babaniza ne biçim kız yetistirmissin evli adamların peşinde koşuyor memlekette adam mi kalmadı diye. Babanız da beyin Oha neler yapabiliyormussun vay be der siz de rahatlarsiniz böylece herhalde

hak etmişsin kusura bakma ama o yapmış bir şerfszlik buna rağmen bu şekilde davranıp kendini küçültmüşsün

Yaa kiz diyor ki beni orta saha elemani yapmasinin bedelini odesin istedim,
ben aglayip sizlanirken onun yaptiklari yanina kar kalip gununu gun ediyordu.
Ilk evlendiginde sesim cikmadi zaten diyor, nasil onunla evlenir n'ayiirr n'olamazz tribine girdim demiyor,
aldatildigimi ogrenince hirslandim diyor (zira sonradan ogrenmis aldatildigini ilk basta kendisinden ayrildi ve gitti baskasiyla evlendi saniyormus).
Buradakiler de diyor ki seni secmemis diye deliriyorsun.. E kel alaka yaniii.

Adam seni utanmadan aldatıp , aldattığı kişiden çocuk yapıp sonra onla evlensin yada adam sevgilisini seninle aldatıp , sonra sevgilisi hamile kalınca seni kullanılmış bez gibi çöpe atıp sevgilisiyle evlensin. sen hala onu için uğraş onu korkut vs Bu adam yapar neden yapmasın ki zaten sen onun için bir hiçtin yani .

Tek tavsiyem umrun değilmiş gibi davranıp babanın annenin telefonundan onun ve çevresinin numaralarını engelle . tehdit tehditi çağırır çünkü

Bende kızan tarafım ama hala o adam için çaba sarf ediyor . Bu kötü bir şey ... Zoruna gittiyse gitti . Adamı oradan buradan tehdit etmek çözüm mü oynamak filan direk karısına gidip anlatsaydı durumu

Adam kötü bir şey yapmış tamam da sizin hala uğraşmanız ne kadar doğru ? Sonuçta adamın karısı bilmiyor bu durumu ve hamileymiş şuan . Yaptıysanız bir şeyler sonucunu da düşünmeniz gerekiyordu.

Bende kızan tarafım ama hala o adam için çaba sarf ediyor . Bu kötü bir şey ... Zoruna gittiyse gitti . Adamı oradan buradan tehdit etmek çözüm mü oynamak filan direk karısına gidip anlatsaydı durumu

Konu sahibinin kadinla bir derdi yok ki, adam bosansa da bana gelse derdinde de degil.
Adam konu sahibini cok afedersiniz salak yerine koymus.
Ilk zamanlar irtibati kesince agladim kac zaman diyor, yani obur kadinla evlendi diye bir hirs degil bu.
Aldatildigini kullanildigini ogrenince cosmus. Yaptim pisman degilim icim sogudu diyor.
Ugrasmasi zihnen konu sahibini de yoruyor dogru ama ne yalan soyliyim ben oh olsun dedim.
Adam akilli otursun evinde karisini sevsin coluguna cocuguna kol kanat gersin sahip ciksin.
"Dun yedigin hurmalar, bugun....." olmus

Yani gerçekten beni anlayan bir allahın kulu daha çıktı,çok teşekkür ediyorum diğer türlü o kadar şok oldum ki yani yorumları anlamlandiramiyorum

Babanı araması seni savcılığa vermesinden iyidir... Aptala yat, bir şeyden haberin yok gibi davran, baban sıkıştırırsa da baba adam benimle birlikteyken zaten başkası ile birlikteymiş görüyorsun, ben nereden bileyim 3. bir kadının olup olmadığını? Kiminle ne halt yediyse derdini onunla halletsin bir kurtulamadım de.

Ya gercekten anlamıyorum. Adam artık evlenmiş , kızın sizden haberi bile yokmus. Şimdi böyle orta düşmeniz neden? Ne olduysa oldu ve o artık EVLİİİİİ !!! Kendini kadının yerine bi koyarmısın? Ettiğini bulursun. Ne diyeyim.

Ne gerek var boyle cirkeflesmeye allaha havale et ne hali varsa gorsun.
Size dava acabilir siz oldugunu tespit edilir fakedeki ip adreslerinden aramalarinizdan.
Bir daha bulasmayin basinizi brlaya sokmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…