- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi Annabellaa
-
Baktım ya işte görmedinYine gelmiyor iste
Keren mi?Kac keren sordum kimse bakmadi, malesef bakan yok , fala inanma falsizfa kalma derler ama ben bi keren olsun bi baktirmak isterim , bakan yoksa iyi bir falci bilen varmi?
Tripofobi. Aramıza hoşgeldin, gir buyur içeri.Fotograflar bi beni mi huylandırdı ya kaşıntı hissi geldi. Nebçim kahve içmişsin
Evet evet zibilyon tane fobimden biri olur kendileriTripofobi. Aramıza hoşgeldin, gir buyur içeri.
Bak kaşıntı tuttu gene…Evet evet zibilyon tane fobimden biri olur kendileri
Ihtiyacim var ozelikle ask konusunda..
Iyi bir falci varmi aranizda veya bilen?
Siz iki ayrı dünyasınız, incecik ama keskin bir çizgi ile ayrılmışsınız. Birleşmeniz zor. Kafan çok karışık, seni isteyen biri daha mı var?Ihtiyacim var ozelikle ask konusunda..
Iyi bir falci varmi aranizda veya bilen?
Ya bende de dişlerimi sıkma isteği falan geliyor bu tarz şeylere bakınca bakmaya tahammül edemiyorum bu da girer mi acaba tripofobiyeTripofobi. Aramıza hoşgeldin, gir buyur içeri.
Bakma sen.Ya bende de dişlerimi sıkma isteği falan geliyor bu tarz şeylere bakınca bakmaya tahammül edemiyorum bu da girer mi acaba tripofobiye
Bunda pek olmadı da, delikli noktalı şeylerde oluyorBakma sen.
'' Erkender '' ne ya?ilk ben başlıyayım, kahve fincanı ve tabağını krili halde buraya koyup aşk hayatıma ne oluyor diye sormuş.
Neden erkender beni seks objesi olarak göruyorlar ?
diye sormuş,
Tarih veren iyi bir falci taniyormusunuz?
tarihte istemiş...
kahveyi şunda içsene belki işe yarar
Eki Görüntüle 2898547
'' Erkender '' ne ya?
Oooo patron hoşgeldinerkekler demek istemiş hee ayrıca bunu da obje göreninde kafasına ....yım
Yan yana da koymuş onları büssürü delikBak kaşıntı tuttu gene…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?