- 18 Nisan 2016
- 143
- -307
- 48
- Konu Sahibi KivircikBirUye
-
Geri isteme yuzsuzlugunu yaptiysa evet vermelisin. Normalde verilmesine gerek yok.2 hafta once eski sevgilimden ayrildik . Gumus kolye ve bileklik birde annesinin oldugunu iddaa ettigi bilekligi ona geri vermelimiyim acil yardimm ??
Anne yadigarı kolyeyi ver o zaman, gerisini de canın ne istiyorsa onu yap. Kullanmak istersen kullan atmak istersen at. Ama çocukla iletişim kurmadan kargoyla falan yolla
Geri istese hiç vermezdim ben, benim eskilerden biri kimliğini unutmuştu benim iş yerinde. Sonra da kötü bir şekilde ayrıldık. Kimliği yollamadım benGeri isteme yuzsuzlugunu yaptiysa evet vermelisin. Normalde verilmesine gerek yok.
Hahaha cok alemsin :) ya geri istemek aslinda cok buyuk terbiyesizlik yahu. Birlikte yedigimiz yemekler nolacak mesela ben de onlari geri isterim, siparis versin paket servis olarak yollasin :)Geri istese hiç vermezdim ben, benim eskilerden biri kimliğini unutmuştu benim iş yerinde. Sonra da kötü bir şekilde ayrıldık. Kimliği yollamadım benaldım attım sobaya yaktım hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?