Eski Sevgilinin Verdigi Hediyeleri Geri Vermelimiyiz ?

KivircikBirUye

Catwoman
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
143
-307
48
2 hafta once eski sevgilimden ayrildik . Gumus kolye ve bileklik birde annesinin oldugunu iddaa ettigi bilekligi ona geri vermelimiyim acil yardimm ??

O istemediği sürece vermene gerek yok. Ayrılıktan sonra hediyeleri geri istemek de en büyük görgüsüzlüktür bu arada

Aile yadigarı hariç eğer istenmemişse vermem ben.
Yani hediyeleri yollarsa yada isterse veririm ama isteyen yoksa bir de bunun için iletişim kurmam açıkçası.
Yani öbür türlü biraz bahane arar gibi oluyor.
Kendi aldıklarımi da istemem istenmediği sürece yollamak için de iletişim kurmam.
Ama aile yadigarı birşey varsa başka tabii ki

Ergenken ayrıldığım sevgilimin aldığı kolye bileklik ve saati geri vermiştim o da kız kardeşine ve annesine vermiş.

Şimdi bunun gereksiz olduğunu düşünüyorum. Anısı rahatsız etmiyorsa kullanın. Yoksa başkasına verin iletişime geçmeye gerek yok.

Yok gorusmek istemiyorum sadece vermek istiyorum hediyeleri gormek istemiyorum aldigi hic bir seyi

Daha dun seviyorum olup bitiyorum diyen insan simdi ortalikta yok insan hic bir seyini gormek istemiyor

Geri isteme yuzsuzlugunu yaptiysa evet vermelisin. Normalde verilmesine gerek yok.
Geri istese hiç vermezdim ben, benim eskilerden biri kimliğini unutmuştu benim iş yerinde. Sonra da kötü bir şekilde ayrıldık. Kimliği yollamadım ben aldım attım sobaya yaktım hatta

Geri istese hiç vermezdim ben, benim eskilerden biri kimliğini unutmuştu benim iş yerinde. Sonra da kötü bir şekilde ayrıldık. Kimliği yollamadım ben aldım attım sobaya yaktım hatta
Hahaha cok alemsin :) ya geri istemek aslinda cok buyuk terbiyesizlik yahu. Birlikte yedigimiz yemekler nolacak mesela ben de onlari geri isterim, siparis versin paket servis olarak yollasin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…