Eski sevgilinin whatsapp olayı.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Monfi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Monfi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
576
162
18
35
Selam kızlar. BEn bu aksam onbir gibi whatsappimi kaldırdım tamamen.Biraz once tekrar açtım. Neyse eski sevgilimin whatsapp inan baktım profil resmi yok durum kısmı boş son görülme tarihi yok.Başka telefondan teyit ettim kardeşimin numaraşının ekledim whatsappi kardeşimin telini de aynı şekilde resim yok durum yok.Ben anlamadım ben whatsappi kaldırıyorum aynı akşam onun whatsappi yok en son on gibi girmişti hepsi vardı resmi durumu.Neti mi yok diycem hiç böyle olmamıştı sizce nedir kızlar.Tesadüfun böylesi sasirtici.

Belkide sizin evdeki wifi gitmistir? O yuzden kardesinizdende sizdende bisey gorulmemistir? Yenilememistir sayfa?

Amaan, her neyse. Bunu bi mesaj olrak algila " eskilerle kafayi yorma". Var sayalimki oda whatsappini kapatti. Bu " beni seviyooorr aaaay" olmasin. Yapma bunu kendine.

Eee yani?

Tesadüf olsa ne olacak?

Belki sorun sizin netinizde ya da telefonunuzda
Belki de oda sildi programı, sizin numaranızı ya da hesabını diyelim.

Sonuç?

Adı üstünde ESKİ sevgili, bırak eskide kalsın.

Aynen belki de engellemiştir.
Fotosu durumu kişilerimse seni silerse göremezsin çünkü.
Rehberde değilsin artık yani.

Yani engellemiş midir sizce.Bayramda mesaj atmistim o da bana cevap yazmıştı. Durduk yere neden silsin rehberden.

Uc aydır konuşmuyoruz birden niye silsin rehberden.Bu akşam ben whatsappi kaldırıyorum oNunda durum yok resmi yok whatsapp nda rehberler silmesi icin birsey olmasi lazim.Biz onla kötü tartışmasız saydirmistim ayrılınca ona rağmen bayram mesajına karsilik vermişti. Şimdi neden durduk yere aa dur ben bu kızı rehberden sileyim desin aklına gelmesi lazım.

Eski sevgiliniz olmadığımız için bunun cevabını bilemeyiz sanırım M Monfi

Bir yolunu bulup adama direkt sorun.

Yoksa tahminlerden öte gitmez bu konu.

Greeneliton üç ay canım oldu ayrılali.Ben bayramda whatsaptan mesaj atmistim karşılık vermişti ki ona o kadar saydurmaya rağmen. Birden niye siler ki rehberden.

Sence frkafka ben kaldırınca whatsapi o da whatsappinda hicbirsey gozukmuyor benim whatsapta olmadığımı gordu ondan sonra boyle oldu.

Saydırdıklarını anca idrak etmiştir.

Sonuçta eski sevgili yani silerde engellerde

Sence frkafka ben kaldırınca whatsapi o da whatsappinda hicbirsey gozukmuyor benim whatsapta olmadığımı gordu ondan sonra boyle oldu.

Evet.
Senin onu sildigini, engellediğini düşünüp o da aynısını yapmıştır.

Ayrıca anlatsana neden eski sevgili?
Hala seviyor musun onu

Sizin onu listenizden sildiğinizi düşünmüş olabilir sizin whatsapp gidince ve ondan o da numaranızı silmiştir belki. Ama whatsapp silinince resim vs hemen kaybolmuyor sanırım. Emin değilim ama böyle hatırlıyorum. Eğer öyleyse kaldırdığınız fark etmemiştir bile.

Seviyorum tabi sevmesem bu kadar kötü olmam frkafka.Beni takip mi ediyor yani whatsapp girişinde bana bakıyor demek ki.Hani aynı akşam olmasa tamam diycem hepsi aynı günde oluyor.

Seviyorum tabi sevmesem bu kadar kötü olmam frkafka.Beni takip mi ediyor yani whatsapp girişinde bana bakıyor demek ki.Hani aynı akşam olmasa tamam diycem hepsi aynı günde oluyor.

Tüh kötü olmuş.
Sen niye siliyon ki hesabını bak adam yanlış anlayıp silmiş seni.

Nasıl düzelecek simdi.
Her gün yollarını ay whatsapp girişini gözlüyormus demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…