Selam kızlar. BEn bu aksam onbir gibi whatsappimi kaldırdım tamamen.Biraz once tekrar açtım. Neyse eski sevgilimin whatsapp inan baktım profil resmi yok durum kısmı boş son görülme tarihi yok.Başka telefondan teyit ettim kardeşimin numaraşının ekledim whatsappi kardeşimin telini de aynı şekilde resim yok durum yok.Ben anlamadım ben whatsappi kaldırıyorum aynı akşam onun whatsappi yok en son on gibi girmişti hepsi vardı resmi durumu.Neti mi yok diycem hiç böyle olmamıştı sizce nedir kızlar.Tesadüfun böylesi sasirtici.
Yani engellemiş midir sizce.Bayramda mesaj atmistim o da bana cevap yazmıştı. Durduk yere neden silsin rehberden.
Sence frkafka ben kaldırınca whatsapi o da whatsappinda hicbirsey gozukmuyor benim whatsapta olmadığımı gordu ondan sonra boyle oldu.
Sence frkafka ben kaldırınca whatsapi o da whatsappinda hicbirsey gozukmuyor benim whatsapta olmadığımı gordu ondan sonra boyle oldu.
Oyle kişi listesine göz atarken sizi bir anda goremeyince beni silmis deyip oda sizi silmistir.Sence frkafka ben kaldırınca whatsapi o da whatsappinda hicbirsey gozukmuyor benim whatsapta olmadığımı gordu ondan sonra boyle oldu.
Seviyorum tabi sevmesem bu kadar kötü olmam frkafka.Beni takip mi ediyor yani whatsapp girişinde bana bakıyor demek ki.Hani aynı akşam olmasa tamam diycem hepsi aynı günde oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?