Eski sevgilinin whatsapp olayı.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Monfi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SelAm kızlar dün gece aradım onu.Ben sevim dedim o da kim olduğunu biliyorum canım telde gözüküyor dedi.Ben de ben whatsapi kaldırdım sen benim seni sildiginumune zannettin ondan mi sildin dedim yok seni silmedim ki dedi niye sileyim netim gitti dedi.Alaya da almadı kendini niye bu kadar önemsiyosun gibi tiplere de girmedi.

En azından onu takip ettiğini önemsediğini anladı o ona yeter.

Nasıl yani migim.Ben diğer arkadasularının da profil resmi durumu degisince resim güzel çıkmış durumda niye böyle yazdın noldu diyorum.Yani bu eski sevgili yalan yok whatsapp girince ilk o dikkatimi çekiyor.

Nasıl yani migim.Ben diğer arkadasularının da profil resmi durumu degisince resim güzel çıkmış durumda niye böyle yazdın noldu diyorum.Yani bu eski sevgili yalan yok whatsapp girince ilk o dikkatimi çekiyor.
Adı üstünde onlar arkadaş bu ise eski sevgilin.
Haliyle hala aklının onda olduğunu anlamıştır.

Senin sildiğini düşünüp seni silmiştir.
Son görülme, fotoğraf gibi şeyler sadece kişiler ayarlı ise gözükmez.

Nasıl mı aradığın için hala beni seviyor aklı ben de beni unutamamış demiştir kesin.

Bugün de eski sevgilileri anma, yaptıklarından anlam çıkarma günü galiba.
İnsan ayrıldığı kişiyi neden takip eder, neden her hareketinden bir mana çıkarır anlamam.

teknolojinin özellikle sosmedya denilen şeyin çok kötü bir şey olduğunu hep söylemişimdir.

onlar olmasaydı eski sevgiliyi unutmak daha kolay olurdu.

Desin bunca ne çıkar ben de ona kavga ettiğimizde bir kelime söylemiştim hakaret amaçlı bir kelime değil ama sabah mesaj atıp nerden çıktı bu niye öyle dedin gece birde beni aramisti mesajta niye öyle yazdın bana demişti o zaman .Ne düşünürse düşünsün o böyle düşündü bu böyle düşündü benim için dersek ömür geçmez. Ne var bunda olabilir bir şekilde aklimdadir.

yalnız net i gitmiş olsa resmi durumu last seen ı filan gürunmemezlik yapmaz ki

yine de görürrsun senı engellemediği ve kişi listesinden çıkarmadığı surece

sadece en son giriş saaati netinin gittiği anda takılı kalır o kadar

hem bitmiş gitmiş bir ilişkiye bu kadar merak niye analamadım 3 gün değil 3 ay olmus hem dee

Koca 3 ay olmus. Hala takıp etmenız sadece sızı uzer, sıze zarar verır.
Unutun, olan olmus bıten bıtmıs.

Net gidince hesap silinmiyor adam atmış başından sende inanmışsın :) komik şeyler düşünüp yaptığının farkında mısın?

1.Kendi rehberinden silmistir sizi.
2.Telefon degistirmistir numaranız kaybolmustur telefonundan.
3.Watsaptan engellemistir.
4.Yada profil resmi,durum,son görülme gizliligini gizlemistir hic kimse goremiyordur.

Hiçbirisi değil kızlar son gorulme tariyi resmi durumu hepsi duruyor ben whatsapi kaldırdım baktım bir arkadasimda aynı şekilde resim durum gitmisti onunda şimdi durumu resmi var kişi listesinde yani.

Duymak istediğin şu değil mi o seni stalklıyor sen öyle yapınca hemen öyle yaptı çünkü senden başka stalklayacağı yoktu hehe

Hiçbirisi değil kızlar son gorulme tariyi resmi durumu hepsi duruyor ben whatsapi kaldırdım baktım bir arkadasimda aynı şekilde resim durum gitmisti onunda şimdi durumu resmi var kişi listesinde yani.
Yani?
Her ihtimali curutuyorsun ne bekliyorsun soyle madem de onu soylesin millet
Alti ustu whatsap ya, niye bu kadar mesele oldu? Eski sevgili icin bir de

Silmiş olabilir,yeni konuştuğu birileri vardır önemsemiyordur.

Eskiyse eskide kalmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…