En azından onu takip ettiğini önemsediğini anladı o ona yeter.SelAm kızlar dün gece aradım onu.Ben sevim dedim o da kim olduğunu biliyorum canım telde gözüküyor dedi.Ben de ben whatsapi kaldırdım sen benim seni sildiginumune zannettin ondan mi sildin dedim yok seni silmedim ki dedi niye sileyim netim gitti dedi.Alaya da almadı kendini niye bu kadar önemsiyosun gibi tiplere de girmedi.
Adı üstünde onlar arkadaş bu ise eski sevgilin.Nasıl yani migim.Ben diğer arkadasularının da profil resmi durumu degisince resim güzel çıkmış durumda niye böyle yazdın noldu diyorum.Yani bu eski sevgili yalan yok whatsapp girince ilk o dikkatimi çekiyor.
Nasıl mı aradığın için hala beni seviyor aklı ben de beni unutamamış demiştir kesin.Nasıl yani migim.Ben diğer arkadasularının da profil resmi durumu degisince resim güzel çıkmış durumda niye böyle yazdın noldu diyorum.Yani bu eski sevgili yalan yok whatsapp girince ilk o dikkatimi çekiyor.
yalnız net i gitmiş olsa resmi durumu last seen ı filan gürunmemezlik yapmaz kiSelAm kızlar dün gece aradım onu.Ben sevim dedim o da kim olduğunu biliyorum canım telde gözüküyor dedi.Ben de ben whatsapi kaldırdım sen benim seni sildiginumune zannettin ondan mi sildin dedim yok seni silmedim ki dedi niye sileyim netim gitti dedi.Alaya da almadı kendini niye bu kadar önemsiyosun gibi tiplere de girmedi.
Yani?Hiçbirisi değil kızlar son gorulme tariyi resmi durumu hepsi duruyor ben whatsapi kaldırdım baktım bir arkadasimda aynı şekilde resim durum gitmisti onunda şimdi durumu resmi var kişi listesinde yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?