Eski sevgilinin whatsapp olayı.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Monfi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Göre göre beni mi gördü danes14 whatsappinda kafayı yiyxem içim daraldi

He sen şu bayram msjcısın her hareketine anlam yükleyen aylar geçmiş bitmiş gitmiş hala o mu bu mu bu ne ya 26 yaşında koca kadın ergen gibi işler

Gerçekten öyle mi düşünüyorsun frkafka o kadar kavga ettik ona rağmen bayramda mesajima cevap verdi.Whatsapp fazla girmiyordu girince beni mi gördü hemen yoksa o da mı kapattı. Bir whatsappimi kapattım açtım resmi durumu yok düşünüyorum anlam veremiyorum.

Nezaketen cevap vermiş olabilir.

Bayram mesajından bir anlam çıkarma bence.

Demek ki adam silecekmiş bir neden arıyormuş bakmış ki sen onu silmişsin o da hemen seni silmiş.

Tesadüf olabilir. Bazen kişi listeme bakarım, kim ne yazmış vs diye. Adam da belki listesini kontrol ediyordu. Senin pasif olduğunu görünce sildi.

Ayrıca Bibibella bitmiş diyorsa bence kulak ver.

Göre göre beni mi gördü whatsaptan sildi benim dikkatimi çekmez şahsen whatsapta kim var , kim yok benim onu sildiğimi zannetti galiba bu beni sildi ben de onu sileyim dedi.Ooo ööf gece gece darlandim

Frkafka ben yarin aksam ariyim onu direk sorucam yoksa olmayacak böyle. Zannetti ki ben onu sildim alindi galiba yediremedi Kendine o da beni sildi.Ariycam böyle olmaz bu kesin oyle oldu yoksa hayatta whatsapi ni kaldirmazdi

Numaraniz kayitli degildir eski erkek arkadasinizda. Ayarlarindan da foto, son gorulme ve durum gibi ayarlari sadece arkadaslarim yapmistir. Yani sizin whatssappi kaldirmanizla alakasi yok.

Kim kimi silerse silsin bosverin eski iste kurcalamayin. Belki tamamen kendi istegiyle sildi. Sizin yaptiginzla bir alakasi yoksa sen kendini neden onemsiyorsuna getirecek lafi. Ki bana da oyle geliyr. Herneyse dedigm gbi kurcalamyn bence.

Frkafka ben yarin aksam ariyim onu direk sorucam yoksa olmayacak böyle. Zannetti ki ben onu sildim alindi galiba yediremedi Kendine o da beni sildi.Ariycam böyle olmaz bu kesin oyle oldu yoksa hayatta whatsapi ni kaldirmazdi
Yahu arkadaşım sen 26 yaşında koca kadınsın yanlış yazmıyorsa msjların 15 gibi o ayrı ayrılmışsınız kaç ay geçmiş hala ne peşine düşüyorsun

FrKafka

Secretcikiz ben arasam bu saatte olur mu içim içimi yiyor tek bir ihtimal var benim onu sildiğimi sanıp o da beni sildi.Acar mi acaba teli

ayarları kişilerimse ve senin onu sildiğini düşünüp sildiyse göremezsin

böyle bir şeyin hiç lüzumu yok, arayıp sen neden beni sildin/engelledin mi diyeceksiniz?
adam istediğini yapar.

Her tesadüften bir mana cıkarmaya gerek yok.. Sizi engellemiş olabilir.. Telefonunda fotograf, durum ve son görülme anını da engellemiş olabilir..

sizi kişi listesinden silmiştir.artık ıstege baglı lıstende olmayanlarda resmın gozukmuyor.son gorulmeyı de kapamıstır

Eski sevgiliyi neden takibe aldınız?

Ara ve trip at.

Herkese açık değildir tüm işlemleri son görülme
Durum
Bunlar sadeece arkadaşlarımsa sizde onun tlf ekli değilseniz göremezsiniz

Ay inşallah aramamıştır.

Konu sahibi; eğer whatsapp durumundan, son görülmesinden fal bakacak hale geldiyseniz o iş zaten bitmiş demektir. Yoksa seven bir adam ulaşır, arar sorar. Neden uzak dursun? Bence artık önünüze bakın, bu adamı da, whatsapp'ını da bavula koyup, asma kilitle bağlayıp rafa kaldırın. Lütfen yanlış anlamayın ama uzaktan takıntı yapmış gibi görünüyorsunuz ve bunu yansıtırsanız karşı taraf için rahatsız edici olur. Sizi de yer bitirir bu durum. Yapmayın. Gönlünüz varsa siz arayın, konuşun, o da eteğindeki taşları döksün.

Aynen belki de engellemiştir.
Fotosu durumu kişilerimse seni silerse göremezsin çünkü.
Rehberde değilsin artık yani.
ama kardeşinden de bakmış. onda da görememiş. kardeşininde numarası vardır silmiştir falan bilemiycem karışık.. adı eski sevgili ama hala akılda anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…