Gerçekten öyle mi düşünüyorsun frkafka o kadar kavga ettik ona rağmen bayramda mesajima cevap verdi.Whatsapp fazla girmiyordu girince beni mi gördü hemen yoksa o da mı kapattı. Bir whatsappimi kapattım açtım resmi durumu yok düşünüyorum anlam veremiyorum.
Yahu arkadaşım sen 26 yaşında koca kadınsın yanlış yazmıyorsaFrkafka ben yarin aksam ariyim onu direk sorucam yoksa olmayacak böyle. Zannetti ki ben onu sildim alindi galiba yediremedi Kendine o da beni sildi.Ariycam böyle olmaz bu kesin oyle oldu yoksa hayatta whatsapi ni kaldirmazdi
böyle bir şeyin hiç lüzumu yok, arayıp sen neden beni sildin/engelledin mi diyeceksiniz?Frkafka ben yarin aksam ariyim onu direk sorucam yoksa olmayacak böyle. Zannetti ki ben onu sildim alindi galiba yediremedi Kendine o da beni sildi.Ariycam böyle olmaz bu kesin oyle oldu yoksa hayatta whatsapi ni kaldirmazdi
sizi kişi listesinden silmiştir.artık ıstege baglı lıstende olmayanlarda resmın gozukmuyor.son gorulmeyı de kapamıstırSelam kızlar. BEn bu aksam onbir gibi whatsappimi kaldırdım tamamen.Biraz once tekrar açtım. Neyse eski sevgilimin whatsapp inan baktım profil resmi yok durum kısmı boş son görülme tarihi yok.Başka telefondan teyit ettim kardeşimin numaraşının ekledim whatsappi kardeşimin telini de aynı şekilde resim yok durum yok.Ben anlamadım ben whatsappi kaldırıyorum aynı akşam onun whatsappi yok en son on gibi girmişti hepsi vardı resmi durumu.Neti mi yok diycem hiç böyle olmamıştı sizce nedir kızlar.Tesadüfun böylesi sasirtici.
Eski sevgiliyi neden takibe aldınız?Selam kızlar. BEn bu aksam onbir gibi whatsappimi kaldırdım tamamen.Biraz once tekrar açtım. Neyse eski sevgilimin whatsapp inan baktım profil resmi yok durum kısmı boş son görülme tarihi yok.Başka telefondan teyit ettim kardeşimin numaraşının ekledim whatsappi kardeşimin telini de aynı şekilde resim yok durum yok.Ben anlamadım ben whatsappi kaldırıyorum aynı akşam onun whatsappi yok en son on gibi girmişti hepsi vardı resmi durumu.Neti mi yok diycem hiç böyle olmamıştı sizce nedir kızlar.Tesadüfun böylesi sasirtici.
Ara ve trip at.Selam kızlar. BEn bu aksam onbir gibi whatsappimi kaldırdım tamamen.Biraz once tekrar açtım. Neyse eski sevgilimin whatsapp inan baktım profil resmi yok durum kısmı boş son görülme tarihi yok.Başka telefondan teyit ettim kardeşimin numaraşının ekledim whatsappi kardeşimin telini de aynı şekilde resim yok durum yok.Ben anlamadım ben whatsappi kaldırıyorum aynı akşam onun whatsappi yok en son on gibi girmişti hepsi vardı resmi durumu.Neti mi yok diycem hiç böyle olmamıştı sizce nedir kızlar.Tesadüfun böylesi sasirtici.
Herkese açık değildir tüm işlemleri son görülmeSelam kızlar. BEn bu aksam onbir gibi whatsappimi kaldırdım tamamen.Biraz once tekrar açtım. Neyse eski sevgilimin whatsapp inan baktım profil resmi yok durum kısmı boş son görülme tarihi yok.Başka telefondan teyit ettim kardeşimin numaraşının ekledim whatsappi kardeşimin telini de aynı şekilde resim yok durum yok.Ben anlamadım ben whatsappi kaldırıyorum aynı akşam onun whatsappi yok en son on gibi girmişti hepsi vardı resmi durumu.Neti mi yok diycem hiç böyle olmamıştı sizce nedir kızlar.Tesadüfun böylesi sasirtici.
ama kardeşinden de bakmış. onda da görememiş. kardeşininde numarası vardır silmiştir falan bilemiycem karışık.. adı eski sevgili ama hala akılda anlaşılanAynen belki de engellemiştir.
Fotosu durumu kişilerimse seni silerse göremezsin çünkü.
Rehberde değilsin artık yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?