ya çok saçmaSelAm kızlar dün gece aradım onu.Ben sevim dedim o da kim olduğunu biliyorum canım telde gözüküyor dedi.Ben de ben whatsapi kaldırdım sen benim seni sildiginumune zannettin ondan mi sildin dedim yok seni silmedim ki dedi niye sileyim netim gitti dedi.Alaya da almadı kendini niye bu kadar önemsiyosun gibi tiplere de girmedi.
egomuzdan canım benım,yada yenibir meşgale bulana kadar,yada salaklıktan,sonuç boşşş,bız ınsanlarda merak dıye bişey var,hiç doğru drğil,tabi duygu varsa can acıtır,birşey hıssetmıyorsan tırıs ölesıne olurBugün de eski sevgilileri anma, yaptıklarından anlam çıkarma günü galiba.
İnsan ayrıldığı kişiyi neden takip eder, neden her hareketinden bir mana çıkarır anlamam.
canım ya buraya yazanlara takma kafanı.Ben sadece Danıştim arkadaslar herkes istediğini söyleyebilir. ZAten konu kapandı bende hala ekli ben ararım belki eski sevgilimi başkası aramaz.Sanki kimse eski sevgilisini takip etmiyor faceden instgram dan whatsaptan ne var bunda duygun vardir merak ediyorsundur.Benimde kız arkadasim sevgikisinden ayrıldı ben onu takip etmiyorum falan dedi masada lavaboya gitti teli çaldı bir baktım eski sevgilisinin instagram dan fotoları vardı ekranda ona bakmış. Güya eski sevgiliyi merak etmiyor umursamiyosun ondan bakıyor instagramina kimse kimseyi Kandırmisin. Ben bakarım takip ederim başkaları bakmaz.Saygı duyarım.
Keşkeecanım ya buraya yazanlara takma kafanı.
bende geçmiş sayfalara baktım da resmen millet can sıkıntısına yazmış. anormal derecede tepki gösterenler bile olmuş.
komedi ya, her çeşit insan var işte.
sonuçta insanlar mutsuzluklarını burada milletin derdi üzerinden tatmin etmeye çalışıyor ve ben bunu kk da çok görüyorum. insan konu açmaya bile korkar oldu bu anormal tipler yüzünden.
sonuçta eski sevgilisini merak eden emin ol senin dışında sürüyle insan var. takma kafana.
keşke aklı selim insanları seçip üye yapsalar şu foruma.
İyi de kalkıp ne desinler benim yaptığım ilk yorum gibi bir şey duymak istediğinize de ben eminim mesela.Buraya konu açmak cesaret ister zaten çoğu kişi yapamadıklarını senin konun üzerinden yapıyorum ben deyip akıl verir özellikle böyle unutamadım ve eski sevgili konularında.Benim sevmediğim de hemcinslerimin karşı cinstekilere göre çok duyarlı duygusal olması hak etmiyor erkekler bu kadar değeri benden demesi :)Hümeyra ve migi ikinize de çok teşekkürler canım siz beni anladınız kötü bir amacım asla yoktu sadece fikir almak istedim.Ben çok gördüm ben unutüm umursamiyosun diyip sürekli takip edip her telefon çalışınca acaba o mu arıyor diyenleri açık olmak herzaman iyidir.
burada size ben de çok saçma diyerek karşı çıktım ama inanın ben de sizin takip etmenizi anlıyorum.Hümeyra ve migi ikinize de çok teşekkürler canım siz beni anladınız kötü bir amacım asla yoktu sadece fikir almak istedim.Ben çok gördüm ben unutüm umursamiyosun diyip sürekli takip edip her telefon çalışınca acaba o mu arıyor diyenleri açık olmak herzaman iyidir.
E niye açmadınKızlar ben şoktayim şu an benimki aradi niye aradı ki şimdi. Acmadim teli
Onu merak ettiğini belli ettin ama sonrasında yazmayınca neden yazmıyor bu kız diye yokluyordur. "Aramışsın" de bakalım neden aramışSence niye aradı migim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?