Köy yanıyor saçını taramaya devam et. Yarabbi sabır ver ya. Aylardır yemediğim cezaları 1 haftadır durmadan yiyorum.Kızlar benim 3 yıllık bi ilişkim vardı ve bitti. Biteli bir buçuk ay oluyor. Sosyal medyadan olsun wpden olsun hiçbir şekilde göndermeli vb. Bir paylaşımda bulunmadım aksine hayatıma baktım. Bugün eski sevgilimin yeni sevgilisinin tesadüfen beni insten engellediğini gördüm. Bunu görünce çok şaşırdım yani çünkü ben ne eski erkek arkadaşımı ne de başka birini rahatsız edecek bi tip deyilim eski sevgilimde bunu biliyor ama artık kıza ne anlatıysa anlamadım. Sizce neden engellemiştir
Doğru haklısınız sadece merak duygusu sanırım beni biraz tetikledi :)Hayatınıza bakın boşverin. Kimsenin kafasının içini bilemezsiniz
Güzelliğini kıskanmış olabilir.Kızlar benim 3 yıllık bi ilişkim vardı ve bitti. Biteli bir buçuk ay oluyor. Sosyal medyadan olsun wpden olsun hiçbir şekilde göndermeli vb. Bir paylaşımda bulunmadım aksine hayatıma baktım. Bugün eski sevgilimin yeni sevgilisinin tesadüfen beni insten engellediğini gördüm. Bunu görünce çok şaşırdım yani çünkü ben ne eski erkek arkadaşımı ne de başka birini rahatsız edecek bi tip deyilim eski sevgilimde bunu biliyor ama artık kıza ne anlatıysa anlamadım. Sizce neden engellemiştir
Kendiside çok güzel bir kız amaGüzelliğini kıskanmış olabilir.
Hesabı kapalıydı sadece tahmin ettim doğru çıktığını anladım bu sayedeTakip ettiğinizi sayfasında gezdiğinizi tahmin edip rahatsız olmuş olabilir
Tatmin etmek mi farklı bakış açıları alıyorum olaya farklı yerden yaklaşmışsınız :)Kendinizi tatmin etmek için nasıl cevaplar almayı düşünüysunuz? Birlik olup neden engellendiniz acaba diye teori mi üretelim. Ayrıca söylediğiniz gibi hayatınıza bakmış olsaydınız karşı tarafın engelini burada sorgulamazdınız
Engellenmişsiniz işte farklı bakış açısı mı var? Velev ki farklı bakış açıları duymak size ne katacakTatmin etmek mi farklı bakış açıları alıyorum olaya farklı yerden yaklaşmışsınız :)
Kendi adıma konuşaym; ben irdelemkten kaçınamadığımı da engelliyorum. Ya da sevmediklerimi. Bazen absürt bi paylaşımda iğrenç yorumlar yapan yabancıları bile kazara bir gün karşılalmayalım sosyal medyada diye. Öyle nir şeydir benceKızlar benim 3 yıllık bi ilişkim vardı ve bitti. Biteli bir buçuk ay oluyor. Sosyal medyadan olsun wpden olsun hiçbir şekilde göndermeli vb. Bir paylaşımda bulunmadım aksine hayatıma baktım. Bugün eski sevgilimin yeni sevgilisinin tesadüfen beni insten engellediğini gördüm. Bunu görünce çok şaşırdım yani çünkü ben ne eski erkek arkadaşımı ne de başka birini rahatsız edecek bi tip deyilim eski sevgilimde bunu biliyor ama artık kıza ne anlatıysa anlamadım. Sizce neden engellemiştir
Anladim yorumunuz icin tesekkurler :)(Kendi adıma konuşaym; ben irdelemkten kaçınamadığımı da engelliyorum. Ya da sevmediklerimi. Bazen absürt bi paylaşımda iğrenç yorumlar yapan yabancıları bile kazara bir gün karşılalmayalım sosyal medyada diye. Öyle nir şeydir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?